لپ تاپ زندگی

لپ تاپ زندگی

مفهوم lifebook به معنی ادغام چند دستکاه قابل حمل به صورت یک پارچه وتبدیل آنها به یک کامپیوتر است که شرکت فوجیتسو (fujitsu) مثل تمام زمینه های دیگر از پیشگامان این طرح نیز بوده و لپ تاپی با این ویژگی عرضه کرده است.
 
این لپ تاپ که مبنی بر قالبی است که قطعاتی مثل کی بورد ، صفحه لمسی، DVD، باطری و … به صورت مجزا در آن جا می خورد به عنوان یک رابط شبکه های اجتماعی عمل می کند و سپس با جدا کردن هر قطعه شما یک وسیله جدا خواهید داشت که به تنهایی کاربرد خاص خود را دارد. به طور مثال قطعه ای در این لپ تاپ استفاده شده که از نظر سخت افزاری برای این لپ تاپ صفحه لمسی و مودم می باشد که شما میتونید اونو جدا کنید و به عنوان تلفن همراه استفاده کنید.
گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

 

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org



:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : چهار شنبه 28 بهمن 1394
کنترل تلفن همراه با حلقه مغناطیسی

 

گروه اینترنتی پرشیـن استـار | www.Persian-Star.net

این روزها تلفن های هوشمند با سیستم عامل های دوست داشتنی شان انجام کارهای زیادی را با گوشی تلفن همراه ممکن می کنند. اما برای انجام هر کاری ناچار هستیم که دست را در جیب و یا کیف ببریم و گوشی را در دست بگیریم.

 

طراحان شرکت نوکیا قصد دارند با کمک یک حلقه مغناطیسی به نام Nenya نیاز به گرفتن گوشی در دست را هم تا جای ممکن کم کنند. ظاهر این حلقه همانند دیگر حلقه های تزئینی و زیبا است. اما در واقع این یک آهنربای بسیار قوی است که با چرخاندن آن دور انگشت دست می توان عملکرد تلفن همراه را کنترل کرد.

 

تنها کافی است که کاربر این حلقه را به دست کند. اگر این حلقه در جهت و محور های مختلف چرخانده شود باعث تغییر شدت میدان مغناطیسی در اطراف آن می شود. تغییرات این شدت میدان مغناطیسی به یک دستبند که به مچ دست کاربر بسته می شود ارسال می شود. این دستبند نیز از طریق بلوتوث با گوشی موبایل که احتمالا در جیب و یا کیف کاربر است در ارتباط است.

 

طراحان توانسته اند 8 وضعیت چرخش را برای حلقه دور انگشت دست تعریف کنند. برای مثال اغلب افراد دوست دارند حلقه را 45 درجه دور انگشت بچرخانند. هر یک از این حالات تعریف کننده وضعیتی برای استفاده از امکانات تلفن است که سیگنال مورد نظر از طریق سنسور و بلوتوث به گوشی ارسال می شود. تصورش را بکنید. تنها با چرخش حلقه می توان موسیقی پخش کرد یا صدا را کم و زیاد نمود.

 

جالب آنجاست که این حلقه می تواند در هر یک از انگشتان دو دست قرار گیرد و مهم نیست که دستبند به کدام مچ دست کاربر بسته شده باشد. البته این طرح هنوز مشکلات مختلفی را در مقابلش دارد. مچ بندی که مجبور به پوشیدنش هستیم فعلا بزرگ و زشت است و باید روی آن کار بشود. خود میدان مغناطیسی حلقه هم ممکن است دردسر ساز بشود و در مکان های مختلف این امکان وجود دارد که اشیای فلزی کوچک را به طرف ما جذب کند. اما در هر صورت این ایده می تواند آینده دل انگیزی برای اسمارت فون ها و کاربرانش باشد و امیدواریم در آینده حلقه ها هم به عنوان وسیله های جانبی تلفن های هوشمند به فروش برسند.



:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : چهار شنبه 28 بهمن 1394
یک چالش جدید برای کاربران آیفون۶

 

یک چالش جدید برای کاربران آیفون۶
 

به روز رسانی سیستم عامل، یکی از کارهای معمول کاربران تلفن های همراه هوشمند است. با این حال در چند ماه گذشته بسیاری از دارندگان تلفن های آیفون ۶ و آیفون ۶ پلاس که سعی کردند سیستم عامل آی اواس۹ اسمارت فون های خود را به روزرسانی کنند، با یک پیام مواجه شدند:Erreur ۵۳

به گزارش روزنامه گاردین، به نظر می رسد که این مشکل بیشتر گریبانگیر کاربرانی شده که دکمه شروع (home) آیفون خود را پس از یک خرابی، در محلی به جز نمایندگی های اپل (Apple Store) تعمیر کرده اند. این دکمه ها قادر به ضبط مشخصات اثر انگشت صاحب خود هستند. این روزنامه بریتانیایی از قول بسیاری از افرادی که با این چالش مواجه شده اند، گزارش کرده که نمایندگی های اپل تنها یک راه حل را به این کاربران پیشنهاد می کنند: «خرید یک آیفون جدید.»

این مشکل در بسیاری از کشورهای جهان بحث برانگیز شده است. بسیاری از کاربران فرانسوی معتقدند که شرکت اپل، خدمات پس از فروش محصولاتش را در انحصار کامل خود گرفته است.

اما پاسخ این غول دنیای فنآوری به این مشکل و انتقادات کاملا تکنیکی است. اپل حفاظت از داده های شخصی کاربران را عامل حساسیت آیفون ۶ می داند. یکی از سخنگویان این شرکت به گاردین گفت: «ما با استفاده از روکش های امنیتی، که بر روی دکمه دریافت مشخصات هویتی کاربر قرار می گیرد، داده های شخصی افراد را حفظ می کنیم. اگر یک تعمیرگاه مجاز تلفن را تعمیر کند، این روکش ها، و اطلاعات آن ها مجددا تایید می شود.»

با وجود این توضیحات، یک موسسه حقوقی در سیاتل آمریکا اعلام کرده که قرار است درباره این معضل و به نمایندگی از شمار زیادی از کاربران آخرین نسل تلفن های هوشمند اپل، علیه این شرکت شکایت و درخواست جبران خسارت کند



:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : چهار شنبه 28 بهمن 1394
۶ اپراتور مجازی وارد بازار موبایل می شوند

۶ اپراتور مجازی وارد بازار موبایل می شوند

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از اعطای موافقتنامه اصولی به ۶ شرکت متقاضی پروانه اپراتور مجازی موبایل خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، اعطای پروانه اپراتورهای مجازی تلفن همراه (MVNO) با مصوبه ۲۱۰ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در واپسین روزهای اسفند ۹۳ کلید خورد. پروانه‌ای که رگولاتوری با هدف افزایش رقابت، افزایش کیفیت و پوشش نیازهای مشترکان خاص و ترغیب نوآوری و ارائه خدمات ارزش افزوده در بازار  تلفن همراه کشور به دنبال تدوین و اعطای آن بود.

هم اکنون پس از یکسال، رگولاتوری از اعطای موافقت اصولی اپراتور مجازی موبایل به ۶ شرکت متقاضی شامل شرکت توسعه فناوری ارتباطات نوین همراه (فناپ)، شرکت های وب، شرکت شاتل، کنسرسیوم شرکت خدمات انفورماتیک و صبانت، کنسرسیوم تجارت الکترونیک پارسیان و کنسرسیوم سامان، خبر داد.

صادق عباسی شاهکوه، معاون بررسیهای فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی در این باره گفت: پس از انتشار فراخوان، ۵۱ متقاضی برای دریافت پروانه اعلام آمادگی کردند که از این تعداد، ۱۱ متقاضی شرایط دریافت پروانه را نداشتند و از این فرایند حذف شدند. از میان ۴۰ متقاضی باقیمانده به ۱۸ شرکتی که تمام شرایط لازم را دارا بودند اعلام شد که ضمانت‌نامه‌های لازم را ارائه کنند.

وی ادامه داد: در حال حاضر برای ۶ متقاضی‌ نامبرده شده که ضمانت‌نامه ارائه کرده‌اند، موافقت‌نامه اصولی صادر شده است. برای ۱۲ متقاضی دیگر نیز درصورت ارائه ضمانت‌نامه، موافقت اصولی صادر خواهد شد. ۲۲ متقاضی باقیمانده نیز تا پایان بهمن فرصت دارند مدارک خود را تکمیل کنند که در صورت احراز شرایط ، درمورد اعطای موافقت‌نامه به آنان نیز اقدام خواهد شد.

معاون رگولاتوری تاکید کرد: دریافت‌کنندگان موافقتنامه اصولی مطابق مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، ۶ ماه فرصت دارند که با اپراتورهای میزبان (اپراتورهای تلفن همراه) برای استفاده از شبکه دسترسی آنها به توافق برسند و درصورت توافق، پروانه برای آنها صادر خواهد شد و پس از آن می‌توانند به ارائه خدمات بپردازند. بر همین اساس پیش‌بینی می‌شود که در نیمه اول سال ۹۵ صدور پروانه و در نیمه دوم سال ۹۵ آغاز سرویس‌دهی MVNO ها را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه از میان متقاضیان دریافت پروانه، ۱۰ متقاضی دارای شریک خارجی فعال در زمینه مخابرات هستند و ۸ متقاضی با مشارکت دارندگان پروانه ایجاد و بهره‌برداری از شبکه ارتباطات ثابت (FCP) و ۱۳ متقاضی با مشارکت شرکتهای سرمایه‌گذاری برای دریافت پروانه MVNO اقدام کرده‌اند، گفت: بعضی از متقاضیان هم دارای ترکیبی از مجموعه‌های فوق هستند که نشان‌دهنده ظرفیت و توان ورود به بازار آنهاست. البته طبیعی است که شرایط آنها یکسان نیست.

عباسی شاهکوه خاطرنشان کرد: شکل‌گیری MVNO ها براساس مطالعاتی بود که با همکاری حوزه تحقیقاتی کشور و مشاوران داخلی و خارجی انجام شد. براساس برآوردها در طول ۱۰ سال آینده حدود ۱۵ درصد سهم بازار به MVNO ها خواهد رسید. بنابراین انتظار داریم سالانه حدود دو درصد از سهم بازار تلفن همراه برای اپراتورهای MVNO باشد.

وی در مورد ورود اپراتورهای مجازی و سیم کارتهایی که در اختیار مشترکان قرار می گیرد نیز گفت: اپراتور MVNO از لحاظ سیم‌کارت اپراتوری مثل دیگر اپراتورهاست لذا مردم می‌توانند علاوه بر سیم‌کارتهای معمول، سیم‌کارت MVNO هم داشته باشند. به هر حال مشترک حق انتخاب دارد که صرفا از سیم‌کارت اپراتور MVNO استفاده کند یا سیم‌کارتهای چند اپراتور را داشته باشد.

معاون سازمان تنظیم مقررات در مورد الزام برای اپراتور MVNO در ارائه خدمات صوت و دیتا اضافه کرد: این الزامی نیست ولی اگر اپراتوری سبد سرویسهای قابل ارائه‌اش کاستی داشته باشد شانس کمتری برای جذب مشتری دارد. البته ممکن است که یک اپراتور MVNO فقط سیم‌کارت دیتا ارائه دهد. ما در واقع به مردم حق انتخاب می‌دهیم و کاربران متناسب با نیاز یا خدمات متفاوت اپراتورها، انتخاب می‌کنند چه سرویسی دریافت کنند.



:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : چهار شنبه 28 بهمن 1394
حمایت رهبری از بیوتکنولوژی/ تجاری سازی محصولات تراریخته

حمایت رهبری از بیوتکنولوژی/ تجاری سازی محصولات تراریخته

رئیس بخش تحقیقات و فناوری سازمان مدیریت گفت: در حال حاضر بزرگترین سرمایه ما حمایت مقام معظم رهبری از بیوتکولوژی است.

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد قره‌یاضی صبح امروز چهارشنبه در همایش ملی «مهندسی ژنتیک در خدمت تولید غذای سالم و توسعه پایدار» در دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با تاکید بر اینکه امنیت غذایی به عنوان راهی برای دسترسی همه آحاد بشر به غذای کافی و سالم، حق همه انسان ها است، اظهار داشت: اگرچه در تعریف امنیت غذایی الزامی به تامین آن از منابع داخلی وجود ندارد، اما در اهداف اسناد بالادستی نظام بر تامین امنیت غذایی از تولید منابع داخلی تاکید شده است.

وی با بیان اینکه در کنار تولید غذای سالم باید به فکر توسعه پایدار نیز بود، افزود: تلاش به استفاده از فناوری در تولید غذای سالم، افزایش بهره وری را به همراه خواهد داشت.

رئیس بخش تحقیقات و فناوری سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور با اشاره به لزوم استفاده از مهندسی ژنتیک در راستای اصلاحات و بهبود کیفیت غذا و تولید محصول بهتر و نیز کاهش آلاینده های محیطی خاطرنشان کرد: تا پیش از این و در روش اصلاح نباتات به صورت سنتی هیچ غذایی قبل از مصرف مورد تست و بررسی قرار نمی گرفت، اما با به کارگیری مهندسی ژنتیک هم اکنون شاهد هستیم که غذاهای مورد نیاز بشر قبل از استفاده مورد تست و بررسی قرار گرفته و این مسئله بهبود صفات غذایی را به همراه دارد.

قره یاضی ادامه داد: بلوغ بشر برای تغذیه و سلامتی اهمیت ویژه قائل شده است. امروز بشر به بلوغی رسیده است که می تواند قبل از آنکه غذایی در سبد غذایی مردم قرار گیرد آن را بررسی کند و از امنیت سلامتی آن واقف شود.

رئیس انجمن ایمنی زیستی ایران با اشاره به گزارش های موثق سازمان های جهانی در خصوص محصولات اصلاح‌شده ژنتیکی و تراریخته گفت: بر اساس گزارش رسمی سازمان بهداشت جهانی تمامی محصولات غذایی در سبد غذایی مردم، مورد بررسی و سلامتی قرار گرفته و ایمن هستند. هیچ شواهدی مبنی بر غیرسالم بودن این محصولات وجود ندارد. در همین حال سازمان غذا و داروی جهانی نیز بر این امر صحه گذاشته است.

وی با اشاره به یافته های علمی دانشمندان در حوزه محصولات اصلاح‌شده ژنتیکی تاکید کرد: دانشمندان هیچ‌گاه تصمیمی بر مبنای احساس نمی گیرند و بر مبنای یافته های علمی اظهار نظر می کنند، اما کسانی که منافع‌شان با محصولات ارگانیک و یا تراریخته است ممکن است نسبت به هر یک از این محصولات نه بگویند.

وزرای بهداشت سلامتی و صحت محصولات تراریخته را تأیید کرده اند

رئیس بخش تحقیقات و فناوری سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور توضیح داد: خوشبختانه در کشور وزرای بهداشت در هر دولتی با هر گرایش و جناح مختلفی بدون استثناء با صراحت، سلامتی و صحت محصولات تراریخته را تایید کرده اند و از نظر آنها مانعی برای وجود این محصولات در سبد غذایی خانوار وجود ندارد.

قره‌یاضی تصریح کرد: هم اکنون روغن های نباتی در کل دنیا از دانه هایی استخراج شده اند که با مهندسی ژنتیک اصلاح شده و از سالم ترین غذاها به حساب می آیند. در تولید این محصولات از سموم شیمیایی دفع آفات استفاده نمی شود.

وی ادامه داد: هم اکنون در ۱۸۱ میلیون هکتار از اراضی زیر کشت دنیا محصولات تراریخته بکار رفته است و ۲۵ کشور دنیا این محصولات را می کارند و همه کشورها از این محصولات استفاده می‌کنند.

قره‌یاضی اضافه کرد: هم اکنون ۸۲ درصد سطح زیر کشت سویای جهان، تراریخته است و بیش از ۹۵ درصد تولید سویای جهان از این محصولات اصلاح شده ژنتیکی است. به بیان دیگر، صددرصد سویا در بازار تبادل جهانی و صددرصد آن که وارد بازار ایران می‌شود، تراریخته است.

بزرگترین سرمایه ما حمایت رهبری از بیوتکنولوژی است

رئیس انجمن ایمنی زیستی ایران با بیان اینکه نباید جلوی دسترسی مردم به غذای کافی بر مبنای نسخه فناوری‌هراسان گرفته شود، اظهار کرد: خوشبختانه بزرگترین سرمایه ما حمایت مستقیم مقام معظم رهبری از بیوتکنولوژی و فناوری تراریخته است. در همین حال قانون ایمنی زیستی نیز دولت را مکلف به حمایت از این فناوری کرده است و شخص رئیس جمهور نیز بر این مسئله تاکید دارد در همین حال شاهد عزم جدی وزارت جهاد کشاورزی برای صدور مجوز محصولات تراریخته هستیم. از سوی دیگر، وزارت بهداشت و معاونت علمی-فناوری رئیس جمهور نیز حمایت های خود را از این محصولات اعلام کرده اند، به نحوی که معاونت علمی از تجاری‌سازی محصولات تراریخته حمایت می کند. این امر، نشان از عزم کشور برای استفاده از این فناوری دارد.

به گزارش مهر، همایش ملی «مهندسی ژنتیک در خدمت تولید غذای سالم و توسعه پایدار» صبح امروز توسط انجمن ایمنی زیستی ایران و مرکز ملی تحقیقات سلامت غذا و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی در شهر یزد برگزار شد.

در این همایش از تشکیل نخستین مرکز شعبه انجمن ایمنی زیستی ایران در یزد خبر داده شد.



:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : چهار شنبه 28 بهمن 1394
اذعان گوگل به جمع آوری اطلاعات دانش آموزان
گوگل به جمع آوری اطلاعات از دانش آموزان در زمان بازدید آنها از سایت های متعلق به گوگل مانند یوتیوب یا سرویس هایی مانند نقشه گوگل اذعان کرده، اما افزوده که از این اطلاعات شخصی برای نمایش تبلیغات هدفمند استفاده نمی کند.

فارس: به نقل از ریکد، این اطلاعات در واکنش به درخواست رسمی ال فرانکن سناتور ایالت مینوسوتا توسط گوگل ارائه شد. سناتور مذکور نگران بود که گوگل با جمع اوری اطلاعات شخصی دانش آموزان برای مقاصد غیرآموزشی و بدون رضایت یا اطلاع والدین آنها دچار تخلف شده باشد.

گوگل می گوید اطلاعات دانش اموزان را در زمان استفاده از نرم افزارهایش نگهداری می کند. با توجه به استفاده گسترده دانش آموزان از رایانه های کروم بوک در ایالات متحده و برخی نرم افزارهای آموزشی خاص این شرکت عملکرد این شرکت زیر ذره بین بوده است.

چندی قبل بنیاد Electronic Frontier با طرح شکایت از گوگل در کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا این شرکت را به جمع آوری اطلاعات شخصی دانش اموزان برای مقاصد غیرآموزشی متهم کرده بود. سوزان مولیناری معاون سیاست گذاری و روابط دولتی گوگل در واکنش به این شکایت اظهار داشت که گوگل اسامی و آدرس ایمیل دانش آموزان را در زمان استفاده از برنامه هایی مانند جیمیل، سرویس اسناد و تقویم گوگل جمع آوری می کند. اما از این اطلاعات برای نمایش تبلیغات تجاری برای کاربران استفاده نمی شود. با این حال مخالفان گوگل می گویند موضوع را کماکان از نزدیک مورد بررسی قرار خواهند داد.



:: موضوعات مرتبط: اخبارو سیاست , علم و فن آوری , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : چهار شنبه 28 بهمن 1394
عمر باطری بیشتر یا گوشی ظریف‌ تر ،کدام را می‌ پسندید؟

عمر باطری بیشتر یا گوشی ظریف‌ تر ،کدام را می‌ پسندید؟

گوشی

 

علی‌رغم دست یافتن به برخی فناوری‌ها برای بالا بردن عمر باطری گوشی این واقعیت که هنوز برای شارژ گوشی باید زمان بگذارید، آزار دهنده است.

یکی از فناوری‌هایی که با بالا رفتن عمر باطری در تضاد است، نازک درست کردن و ظریف ساختن موبایل و گوشی هوشمند است که باعث شده تا همه محاسبات و آرزوهای کاربران یکجا جمع نشود.

عمر باطری بهتری لزوماً به معنای داشتن گوشی ظریف‌تر  و زیباتر نیست و این مشکل همه‌گیر است.

اما به‌راستی شما کدام را می‌پسندید؟ عمر باطری بیشتر یا گوشی ظریف‌تر؟ 

 



:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : سه شنبه 27 بهمن 1394
هنگ کردن گوشی‌های تلفن همراه

هنگ کردن گوشی‌های تلفن همراه موضوعی است که کاربران در بسیاری موارد آن را به برند گوشی خود نسبت می‌دهند.

 به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات و به نقل از ایسنا،  مشکل هنگ کردن گوشیهای تلفن همراه همانند هنگ کردن رایانه موضوعی است که همواره باعث کلافگی کاربران می‌شود.

گوشی تلفن همراه

محمد صادقی‌زاده – کارشناس اتحادیه تجهیزات مخابراتی – درباره علت این موضوع به ایسنا گفت: یکی از بزرگترین مشکلاتی که منجر به نارضایتی مردم از گوشی‌های تلفن همراه می‌شوند پایین بودن اطلاعات مردم هنگام خرید گوشی‌های تلفن همراه است.

وی ادامه داد: به عنوان مثال برخی افراد گوشی‌هایی با CPU پایین خریداری کرده و اطلاعات فراوان بر روی آن می ریزند که همین مساله باعث پایین آمدن سرعت گوشی و هنگ کردن آن می‌شود.

او همچنین یادآور شد: البته در برخی موارد خرید گوشیهای تقلبی و یا برندهای نامناسب هم می تواند به این مشکلات دامن بزند اما در موارد بسیاری هنگ کردن گوشی‌های تلفن همراه به بحث استفاده از آن‌ها بازمی‌گردد.

این کارشناس ادامه داد: بسیاری از افرادی که از سیستم عامل اندروید استفاده می‌کنند از برنامه‌هایی مانند بازار و غیره استفاده کرده و بازی‌ها و برنامه‌های متعددی را برروی گوشی‌های خود نصب می کنند و در نتیجه مموری آن‌ها پرمی‌شود که این مساله سرعت گوشی را به شدت کاهش می دهد.

وی عنوان کرد:‌ علاوه بر این گاهی برخی گوشیها علاوه بر مموری خود گوشی از رم هم کمک می گیرند که در این موارد مشکل هنگ کردن گوشی می تواند بیشتر شود. به همین دلیل لازم است افراد زمانی که یک گوشی می‌خرند دقت داشته باشند که سرعت CPU آن از چه قرار است و چه قدر حجم آن گوشی برای فعالیت آن‌ها کفایت می کند.

صادقی‌زاده همچنین عنوان کرد: به عنوان مثال اگر یک گوشی به عنوان مثال دو گیگ حافظه دارد نباید بیش از ۱٫۵ گیگ آن پر شود چرا که در غیر این صورت سرعت گوشی به شدت کاهش پیدا می کند و بر همین اساس برنامه‌ها را دیر باز می‌کند و فرد مجبور می‌شود اطلاعات خود را پاک کرده و یا نسبت به فلش کردن گوشی اقدام کند.

 

 

 



:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : سه شنبه 27 بهمن 1394
نگاهی به معروف‌ترین میکروب‌های روی تلفن همراه

با اینکه هنوز ضرر تشعشعات ساتع شده از اسمارت فون‌ها برای بدن و مغز ثابت نشده است و دانشمندان مختلف نظرات مختلفی در این باره دارند، همه متفق‌القول باور دارند که اسمارت فون‌ها یکی از کثیف‌ترین وسایل اطراف ما هستند که می‌توانند موجب بیماری‌های بسیار بدی شوند. اسمارت فون‌ها را می‌توان بالواقع مخازم پاتوژن‌ها (عوامل بیماری‌زا) دانست. زیرا آنها با صورت، گوش‌ها، لب‌ها و دستان کاربران مختلف برخورد دارند. برخی از این باکتریها می‌توانند موجب بیماری‌هایی مثل آنفولانزا یا التهاب ملتحمه شوند یا حتی اینکه به عفونت‌های کشنده منجر شوند.

نگاهی به معروف‌ترین میکروب‌های روی تلفن همراه

تلفن همراه

 

پس حالا و پیش از آنکه دوباره گجت همراه خود را سر میز غذا ببرید، نگاهی به میکروبها و باکتری‌هایی که این اشیا می‌توانند با خود داشته باشند بی‌اندازید:

کلیفرمها

میکرو بیولوژیست‌های دانشگاه آریزونا سال ۲۰۱۲، تحقیقی را منتشر کردند که در آن گفته می‌شد اسمارت فون‌ها باکتریهای بیشتری از نشیمنگاه توالت دارند! برخی از کارشناسان می‌گویند که این واقعیت تعجب برانگیز نیست، زیرا ران بشر مقدار کمتری باکتری نسبت به دستها و دهان او دارد و افراد توالت خود را بیشتر از گجتهای همراه خود تمیز می‌کنند.

باکتری‌های کلیفرم اغلب روی صورت حیوانات و انسان، خاک و گیاهان یافت می‌شوند. با اینکه مقدار کم این باکتری‌ها باعث بیماری نمی‌شوند اما وجودشان نشان از آن دارد که پاتوژنهای دیگری در کمین هستند.

اشریشیا کُلی

اشریشیا کُلی (یا ای.کلی) از آن نوع باکتریهایی است که باید از آن دوری کنید. البته واقعیت امر این است که تمام انواع این باکتری مضر نبوده و برخی از آنها برای سیستم گوارشی شما خوب هستند.

ای کلی نوعی از کلیفرم مدفوعی است که در روده انسان زندگی می‌کند و وجودش روی اسمارت فون نشان از آلودگی‌های دیگر دارد. در مواقع خیلی نادر، ممکن است یک اسمارت فون با نوع خطرناک E. coli O157:H7 آلوده شده باشد. این همان نوع باکتری است که موجب شیوع بیماری‌های ناشی از مواد غذائی می‌شود. این باکتری موجب دردهای شکمی شدید، اسهال، حالت تهوع و شیوع ناگهانی بیماری و عواقب کشنده می‌شود.

استافیلوکوک اورئوس نوع دیگری از باکتری است که ضررش بستگی به نوع باکتری دارد. برخی از باکتری‌های اس اورئوس می‌توانند موجب بیماری‌های جدی پوستی شوند. مثلا MRSA نوعی خطرناک از بیماری زاها است که می‌تواند موجب جوشهای دردناک پوستی شده و از طریق تماس پوستی منتقل شود. این میکروب معمولا در بیمارستان‌ها وجود دارد و از طریق تلفنهای آلوده سریعتر پخش می‌شود.

در تحقیقی که سال ۲۰۰۹ توسط یک میکروبیولوژیست ترک انجام شد، مشخص شد که ۵۲ درصد از تلفنهای همراه ۲۰۰ کارمند مرکز سلامتی آلوده به استافیلوکوک اورئوس بوده است و ۳۸ درصد این تلفن‌ها در معرض آلودگی به نوع MRSA این باکتری بوده‌اند.

استرپتوکوک‌ها اغلب در دو شکل ظاهر و به دو گروه A و B تقسیم می‌شوند. نوع اول همانی است که بسیاری از ما در کودکی با بیماری حاصل شده از آن یعنی گلودرد استرپتوکوکی دست و پنجه نرم کرده‌ایم. البته این نوع باکتری می‌تواند موجب بیماریهای خطرناک‌تری مثل تب بنفش، سندروم شوک سمی، سلولیت و بیماری‌های خوره عضلانی مثل necrotizing fasciitis شود.

نوع دوم اما دقیقا نوعی است که اصلا نباید نزدیکتان شود، زیرا موجب بیماریهایی مثل ذا‌ت‌الریه، عفونت دستگاه ادراری، خون و پوست می‌شود.

(Coagulase Negative Staphylococci (CoNS (استافیلوکوک کواولاز)

نوعی از استافیلوکوک‌ها که با نام (Coagulase Negative Staphylococci (CoNS شناخته می‌شوند، این ها باکتری‌های مقاوم در برابر آنتی بیوتیک هستند که اغلب در پوست و مخاط بدن انسان و دیگر جانواران زندگی می‌کنند. با اینکه از نوع استافیلوکوک اورئوس کم خطرتر هستند، این نوع هم موجب عفونت‌های خونی می‌شوند، عفونت‌هایی که در اثر تماس با محیط‌های بیمارستانی و وسایل پزشکی ایجاد می‌شوند. CoNS را مسئول ۳۰ درصد از عفونت‌های خونی می‌دانند.

این باکتری بعلاوه روی دستگاه‌هایی مثل اسمارت فون هم یافت می‌شود. سال ۲۰۱۱، گروهی از محققان دانشگاه غنا، موبایل ۱۰۰ دانشجو را به صورت تصادفی انتخاب کردند و ۵۰ درصد از این دستگاه‌ها پس از تست، آلوده به CoNS تشخیص داده شدند.

کَپَک

کپک تنها آن چیزی نیست که مثلا روی مواد غذایی فراموش شده در گوشه یخچال می‌بینید، بلکه روی ۱۰ درصد از تلفنهای تست شده کارکنان مرکز سلامتی ترکیه هم یافت شده است.

این ماده می‌تواند موجب بیماری‌هایی شود. قرار گرفتن در معرض کپک بر روی سیستم تنفسی تاثیر منفی می‌گذارد و موجب تب، کوتاهی تنفس، بینی گرفتگی و در موارد کمتری موجب عفونت ریه می‌شود.

مخمر

درست به مانند برخی دیگر از باکتری های این لیست که به سیستم هاضمه کمک می‌کنند، مخمرها هم چنین هستند.

در تحقیق انجام شده بر روی موبایلهای کارکنان مرکز سلامت در ترکیه، مشخص شد که ۱٫۵ درصد از تلفن‌ها، آلوده به مخمرها بودند. مخمرها قارچ‌هایی هستند که می‌توانند تقریبا در همه جای بدن زندگی کنند. آلودگی‌های مخمری موجب خارش شدید پوست و دستگاه تناسلی می‌شوند. خبر خوش این است که ابتلا به بیماری‌های ناشی از مخمرهای موجود روی اسمارت فون‌ها تقریبا ناممکن است.

کلستریدیوم دیفیسیل

کلستریدیوم دیفیسیل همان علت پشت اسهال است.

البته این باکتری موجب بیماریهای دیگری مثل تب، تهوع، دردهای شکمی و از دست دادن اشتها هم می‌شود. این باکتری اغلب در بیمارستان‌ها وجود دارد. (برای تمیز کردن تلفن همراه خود می‌توانید از الکل یا آب مقطر استفاده کنید).

کورینه باکتری

کورینه باکتری شوخی بردار نیست. این همان باکتر یبماری‌زای دیفتری است. بیماری که باعث ایجاد اختلال در سیستم تنفسی افراد شده و موجب مرگ آنها می‌شود. دیفتری در شکل سرما خوردگی ایجاد می‌شود، به تب و لرز ختم شده و حتی در مواردی سکته قلبی هم  همراه دارد.

خوشبختانه واکسیناسیون جلوی پیشرفت این بیماری را گرفته است.

سودوموناس آئروژینوزا

سودوموناس آئروژینوزا تقریبا در تمامی محیطها زنده می‌ماند. از تجهیزات بیمارستانی تا سینکها، از استخرها تا دستگاه‌های همراه شما. محققان نیجریه‌ای دریافتند که از بین باکتریهای موجود روی ۴۰۰ تلفن تست شده، این باکتری بیشترین مقدار حضور را داشته است.

چیزی که سودوموناس آئروژینوزا را از دیگر باکتریهای این فهرست مجزا می‌کند، مقاومت خارق‌العاده آن پس از درمان آلودگی است.

منبع: آی تی رسان

 

 

 

 



:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : سه شنبه 27 بهمن 1394

صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد