هاشمي اگر تنها نبود، اين قدر التماس سيدحسن را نمي کرد
بررسي تحليلي نتايج انتخابات خبرگان – قسمت چهارم

منتخبان خبرگان چه می گویند!؟ /هاشمي اگر تنها نبود، اين قدر التماس سيدحسن را نمي کرد/آيت الله قريشي خطاب به هاشمي: سخن شما فقط دشمنان خدا و رسول را شاد کرد!

در چنين شرايطي بيش از پيش روشن مي شود چرا هاشمي اين قدر التماس سيد حسن را مي کرد تا راهي خبرگان شود. هاشمي اگر تنها نبود، اين قدر محتاج سيد حسن نمی شد و اگر شکسته نشده بود، نمي کوشيد در لواي نام او خود را بازسازي کند. رأي بالای او در تهران بيش از پيش مرهون حضورش در دو ليست بود...

گروه سياسي - قسمت چهارم: بازي را فقط در تهران نبايد ديد! هاشمي از همان اول هم اساساً اين قدر بين مجتهدين کشور جايگاه نداشت که بتواند در کشور ليست ببندد؛ درست از همين رو بود که دست به دامن ليست طرف مقابل شد تا با جا دادن مشترکين در فهرست خود، هم اوضاع نابسامانش را رفو کند و هم با طرح ريزي بازي تهران، ورود غيرمشترکين ليست جامعه مدرسين به خبرگان را دشوار نمايد. با اين همه و با وجود تمام تلاش هايي که از سوي طرف مقابل شد و با وجود طرح ريزي ضدانقلاب و خارج نشين ها و نيز با وجود اشتباه هايي که توسط آقايان مدعي اصولگرايي در فهم صحنه صورت پذيرفت، در نهايت احمد جنتي به خبرگان راه يافت تا حتي بازي در تهران هم به پايان نرسد. اما اگر از تهران کمي فاصله بگيريم و کاملاً واقع بينانه و بي طرفانه تغييرات نمايندگان در استان ها و نيز مواضع و گرايش آنها را رصد کنيم، بيش از پيش درخواهيم يافت هاشمي چقدر تنهاست!

در گام بعد بد نيست نگاهي به مواضع چهره هاي ديگر خبرگان داشته باشيم.

 

آيت الله محمدعلي تسخيري

مشاور رهبري است در امور جهان اسلام. معلوم نيست با مواضعي که دارد، اصلاح طلبان چگونه در تهران به او رأي داده اند. چهره اي تقريب مذاهبي است. بهمن ماه 91 همايشي براي تجليل از او در تهران برگزار شد. در برپايي اين همايش دستگاه هايي چون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران، جامعه المصطفي العالميه، مجمع جهاني اهل بيت عليهم السلام، مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي، نمايندگي آيسسكو در ايران، نمايندگي يونسكو در ايران، معاونت ارتباطات بين الملل دفتر مقام معظم رهبري(دام ظله العالي)، وزارت امور خارجه، بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران، شهرداري تهران، سازمان بورس و اوراق بهادار، دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم، سازمان تبليغات اسلامي و دانشگاه مذاهب و سازمان فرهنگي هنر شهرداري تهران مشارکت داشتند.

حجت الاسلام علي اكبر رشاد، رييس پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي در خصوص او مي گويد:«آقاي تسخيري يك شخصيت جامع‌الاطراف و ذو‌الابعادي است اما آنچه از صفات بارز و برجسته ايشان بايد به حساب بيايد اين است كه ايشان در عين آن كه بر وحدت و تقريب بين فِرَق و مذاهب اسلامي تاكيد دارد، بر حقانيت مكتب اهل بيت(ع) پافشاري خاص و اصرار ويژه مي‌كند و اين توفيق و ظرفيت را داشته كه بين اين دو جهت‌گيري، رابطه‌اي كاملاً منطقي ايجاد كند. بنابراين از نظر بنده آيت الله تسخيري صلاگر ولايت و وحدت تواماً است و فكر مي‌كند از بارزترين وجوه شخصيت ايشان جمع اين دورويكرد معرفتي و رفتاري است.»

آيت الله تسخيري معتقد است:«فتنه 88 يک حرکت شيطاني بود. اين‌هايي که در داخل فتنه را اجرايي کردند بر اساس هواي نفس انجام دادند. واضح است که شياطين اکبر و اصغر به سران فتنه القا کردند. اين‌ها از نقص ديني که اين‌ سران فتنه داخلي داشتند استفاده کردند و اين حرکت انجام گرفت. من يادم هست آن‌وقت در يک مصاحبه‌اي گفتم که آيا اين آقاياني که شعار مي‌دهند و فتنه را مديريت مي کنند، حتي تهاجم به يک مقدسي از مقدسات را فروگذار کردند که مطرح نکنند؟ يا آنکه ضد همه ي مقدسات و ضد همه ي ارزش‌ها حرکت کردند؟‌ اينها چيزي براي آينده نگذاشتند. اولاً قانون اساسي‌مان را انکار کردند؛ ولايت‌فقيه که ميراث امام ازيک‌طرف و مورد تأکيد ائمه طاهرين از طرفي ديگر است را مورد اهانت قرار دادند. به قرآن جسارت کردند؛ به اباعبدالله جسارت کردند؛ همه ي مقدسات را؛ اين‌ها حتي به آن چهره انساني جمهوري اسلامي که ضد صهيونيزم است هم جسارت کردند. مگر نگفتند که نه غزه نه لبنان؛ جانم فداي ايران! اين آقايان مسئله ي ايران را مطرح کردند تا مسائل مقاومت عليه صهيونيزم که بزرگ‌ترين ميکروب جهاني است را کُند کنند. معلوم بود که اين‌ها همه ي صفات شيطاني را نشان دادند. روز عاشوراي 88 همه ي صفات و فضائل اهل‌بيت و فضائل جمهوري اسلامي را انکار کردند. من معتقدم 9دي جوهر ملت مسلمان را نشان داد؛ آن حرکتي که آن روز 9 دي انجام گرفت، توانست به عون خداوند همه ي اين آرزوهاي منحرفين و مصلحت طلب‌ها و همه ي آن‌هايي که خط شيطان را طي کردند، همه را مفتضح کرده و سرجايشان بنشاند. 9دي روز نزول رحمت الهي بود.»

او در پاسخ به خبرنگار که معتقد بود "کسانيکه سران فتنه را به فتنه انگيزي تحريک کردند، امروز هم بحث شورايي کردن رهبري را براي حمله به‌نظام ولايت‌فقيه آغاز کردند..."، با صراحت مي گويد:«بله؛ متأسفانه بعضي‌ فتنه گري مي کنند و تيول آن‌ها  هم اين مسائل را مطرح مي‌کنند. ما تجربه کرديم؛ شوراهاي مختلفي داشتيم؛ نظير شوراي قضايي. شورا نقش يک ولي عادلِ مخلصِ آگاه را نخواهد داشت. به ‌اضافه آنکه در قانون اساسي امروز، مسئله ي شورايي شدن که قبلاً بود، حذف شده است. بعد از اصلاح قانون اساسي، مطرح کردن اين حرکت با هدف تضعيف ولي‌فقيه صورت مي گيرد. در حقيقت طرح اين مسئله يعني يک حرکت ارتجاعي که ما به چيزي که تجربه کرده و به علت ناکارآمدي آن، حذفش کرديم، بازگرديم.»

او مي افزايد:«مسئله ي شوراي رهبري مسئله اي است که خيلي نابجا مطرح شد. معتقدم مسير انقلابي ما در 88 تصحيح شد. مي‌خواستند بيايند و تلقين کنند ملتمان به آن ايده‌هاي انحرافي معتقد است ولي ملت مان اين تهديد را به فرصت مبدل کرد.»

 

آيت الله دکتر علي اکبر کلانتري

از شاگردان مبرّز آيت الله سبحاني است که مورد تجليل آيت الله مکارم نيز قرار داشته. بيست جلد کتاب در گرايش هاي مختلف علوم اسلامي نوشته. رياست دانشکده الهيات دانشگاه شيراز را برعهده داشته است. در بيانيه ي جمعي از روحانيون و فضلاي استان فارس و دانش آموختگان سطوح عالي حوزه در حمايت از او اين چنين مي خوانيم:«بصيرت، شجاعت، شفافيت و صراحت ايشان در دفاع از اسلام، انقلاب، امام و رهبري، در فتنه ها و چالش هاي پس از انقلاب امري نيست که مربوط به سنوات اخير و پس از فتنه 88 بوده باشد. اين جمع و نيز ديگران به خوبي فتنه 1387 را به ياد دارند. در آن ايام نيز حضرت آيت الله دکتر کلانتري با دغدغه خاطر، دلسوزي و برخورد عالمانه با آن فتنه، ضمن آگاهي بخشي به طلاب جوان، به گونه اي فعال در عرصه ي رسانه هاي مکتوب، به دفاع از اسلام و انقلاب و هجمه هاي غربزده هاي داخل عليه خاندان رسالت مشغول بودند. در فتنه 88 نيز با شجاعت، شفافيت، صراحت و البته به خلاف عده ي زيادي، با ژرف انديشي و مواجهه ي عالمانه به دفاع از فرمايشات رهبر عزيزمان پرداختند و سخنراني هاي ايشان موجود و گواه بر اين مهم است. اما به نظر مي آيد از مهمترين خصايص اين مجتهد نوانديش و عالم به زمان خويش، ايمان قلبي حاصل از اجتهاد علمي ايشان، نسبت به ولايت مطلقه فقيه است که از مهمترين و اساسي ترين شروط نمايندگان مجلس خبرگان رهبري است.»

او تصريح کرد:«در شيراز يکي از روحانيون اعلام کرد هر فقيهي داراي ولايت است؛ اين مطلب غلط است و خيلي خطرناک است. هر فقيهي فقاهت دارد و مي تواند فتوا بدهد اما ولي امر فقط يک نفر است و اگر اين گونه نباشد جامعه دچار هرج و مرج مي شود.»

آيت الله کلانتري همچنين در واکنش به طرح ماجراي شوراي رهبري تصريح کرد:«اگر رهبر واحد باشد، اين واحديت به رهبر جامعه اقتدار و نفوذ کلمه مي دهد اما اگر شوراي رهبري باشد هم در تصميم گيري و هم به جايگاه خدشه وارد مي شود. نظريه شوراي رهبري از لحاظ عقل، شريعت و از ديدگاه عقلا هيچ جايگاهي ندارد. گر چه مشورت در قرآن آمده است اما همين قرآن نيز مي فرمايد در تصميم گيري به خدا توکل کن. (امر به صورت مفرد آمده، يعني در امور با ديگران مشورت کن اما هنگام تصميم گيري، خودت تصميم بگير)؛ ديدگاه شوراي رهبري وجاهت علمي و قانوني ندارد.»

او بعد از انتخابات هم طي بيانيه اي تصريح کرد:«ملت بزرگ ايران، با حضور ميليوني خود در اين عرصه، بصيرت و ولايت مداري خود را به منصه ظهور رسانيد و با رهبر فرزانه خود تجديد ميثاق کرد.» آيت الله کلانتري مستقل وارد صحنه ي انتخابات شده بود.

 

آيت الله سيد مصطفي موسوي اصفهاني

مديرحوزه علميه همدان و عضو جامعه مدرسين است. معتقد است آيت الله جنتي کوه محکم انقلاب است. مي گويد:«شوراي نگهبان و آيت الله جنتي خصوصا در زمان حيات حضرت امام(ره) نيز مورد تهاجم واقع مي شد زيرا بر اساس قانون عمل مي کند و اين براي برخي افراد ناخوشايند است.» آيت الله موسوي تصريح مي کند:«آيت الله جنتي مانند کوهي محکم در مواضع اسلامي و انقلابي خود پا برجا هستند و به همين دليل مورد هجمه دشمنان و معاندان نظام قرار مي گيرند.»

او تصريح مي کند:«يکي از مسائل مهمي که در انتخابات بايد مورد دقت عموم مردم عزيز ما قرار بگيرد اين است که مواظب باشند افراد نفوذي در مجلس پيدا نشوند؛ رأي نياورند. افراد نفوذي اگر خداي ناکرده در مجلس شوراي اسلامي و در مجلس خبرگان نفوذ پيدا کنند خطر بسيار بزرگي است. مقام معظم رهبري فرمودند که مواظب باشيد افرادي در مجلس نيايند که همان حرفي را که خارجي ها مي زنند، آمريکايي ها مي زنند، امثال اينها مي زنند، اينها هم بشوند بوق و بشوند همان مبلّغ ها. افراد نفوذي اينچنين اند. افرادي که در فتنه شرکت داشتند، افرادي که فتنه را هنوز بعد از چندين سال محکوم نکردند، افرادي که انسان مي تواند کاملا بدست بياورد که ورودشان در مجلس شوراي اسلامي و خبرگان باعث نفوذ افرادي مي شود که هماهنگ با نظام نيستند، بايد قبل از رأي دادن، با شناسايي دقيق مواظب باشيم که چنين افرادي در دو مجلس وارد نشوند.»

او زمزمه طرح موضوع شوراي رهبري از سوي برخي اشخاص را خطري بزرگ مي داند و معتقد است:«اين موضوعي است که در زمان امام(ره) حل شد و تغييرات لازم در قانون داده شده بنابراين طرح آن ضرورتي ندارد.»

 

آيتالله سيدابوالحسن مهدوي

نواي زيبا و گرمش در کنار توجه خاص او به وجود مقدس حضرت وليعصر(عج) و مباحث اخلاقي از او شخصيتي متفاوت ساخته است. کميل خواندن ها و ندبه خواندن هايش در اصفحان مشتري هاي بسيار دارد. او در عين اينکه چهره اي فرهنگي است، در سياست ورزي نيز انقلابي و قاطعي است.

آيت الله مهدوي تصريح مي کند:«برخي طرح شوراي رهبري را مطرح کردند که اين تخطي از اصول نظام است، اين هم راهبرد دشمن براي تضعيف انتخابات است، برخيها نيز در بحث فتنه بحث حصر سران فتنه را زير سؤال بردند که آن نيز در جهت تضعيف انتخابات است، برجستهسازي نام برخي عزيزاني که شهرتي هم دارند و صلاحيتشان تأييد نشده است هم از راهکارهاي دشمن است.»

او مي گويد:«مرحوم امام (ره) فرمودند هشدار مي دهم تضعيف و توهين به آقايان شوراي نگهبان امري خطرناک است.»

آيت الله مهدوي تأکيد مي کند:«از دولتي که نام تدبير و اميد بر خود گذاشته انتظار مي رود اميدش به انرژي داخل کشور و جوانان باشد و ملت نيز از او مي خواهد اميدش را به دشمن معطوف نکند چرا که اميد به دشمن اميد کاذب است.»

فایل یکی از مناجات های آیت الله مهدوی:

Monajat004Mahdavi.mp3 | دانلود فایل

 

آيت الله سيد ابراهيم رييسي

معاون اول قوه قضائيه، دادستان کل کشور و دادستان ويژه روحانيت است. او عضو شوراي مرکزي جامعه روحانيت مبارز، رئيس شوراي نظارت بر سازمان صدا و سيما و عضو هيئت رئيسه مجلس خبرگان رهبري نيز هست.

او مي گويد:«امام فرمود "شما اگر حرفي زديد و حرکت کرديد که دشمن تاييد کرد در آن کار ترديد کنيد." ما بي بي سي رو دوست اين نظام نمي‌دانيم، حتما ما موضعگيري هاي نظام حاکم بر انگليس را دوستدار اين نظام نمي‌دانيم، ساختار روحانيت ممکن است يک جا چند کانديدا را نماينده کند و جايي ديگر چند تا ديگر و هيچ اشکالي ندارد چون آزاد است؛ اما اگر ديديم که بي بي سي دارد براي ما مي‌دمد بايد ترديد کرد؛ زيرا اقدامي که بي بي سي ازش خوشش بيايد در جهتي است که او راضي است، بنابراين اعضاي خبرگان ديديم در اين چند مدت نسبت به اقدامات بي بي سي اعلام موضع و مواضع خود را بيان کردند.»

آيت الله رئيسي که اخباري مبني بر واگذار شدن پيگيري مهدي هاشمي به او منتشر شده بود، پس از حاشيه سازي هاي خانواده هاشمي تصريح کرد:«دستگاه قضايي وظيفه خود را هم در دادگاه بدوي و هم دادگاه تجديدنظر انجام داده و نتيجه آن اعلام شده است که اين نتيجه چه مورد خوشايند افراد باشد و چه نباشد، آنچه که در دستگاه قضايي انجام شده مبتني و مستند به پرونده يا قوانيني بوده است که طبق سيري در دستگاه قضايي به طور روشن بيان شده است.»

 

آيت الله محسن حيدري

نماينده خوزستان است. در واکنش به اظهارات برخي از مسئولان و طيفي خاص در مورد وظايف شوراي نگهبان، مي گويد:«به صورت کلي کساني که روحيه ديکتاتوري و استبداد دارند، نمي خواهند قانون حاکم باشد. دوست دارند مفري داشته باشند تا آن چيزي که باب دلشان باشد به کرسي بنشيند.» او با بيان اينکه مخالفت با شوراي نگهبان موضوعي تازه نيست و زمان امام خميني(ره) نيز اين انتقادها مطرح بود، ادامه مي دهد:«در زمان حضرت امام(ره) هم اين مخالفت با شوراي نگهبان مطرح بود که حضرت امام(ره) با قاطعيت از شوراي نگهبان در مقابل مخالفين حمايت کرد.»

آيت الله حيدري تصريح مي کند:«بعد از رحلت امام(ره) هم همواره کساني که خودشان را چپ، خط امام، اصلاح طلب، اعتدالي و ... مي ناميدند و هر زماني يک عنواني براي خودشان يدک مي‌کشند، با شوراي نگهبان مخالفت مي کردند؛ چراکه که شوراي نگهبان طبق مُر قانون مي‌خواهد عمل کند و اين موضوع مورد پسند آنها نيست.»

اوبا تاکيد برانيکه نظارت استصوابي شوراي نگهبان برگرفته از متن قانون است، مي گويد:«آنهايي که معترض به نظارت استصوابي هستند اول بياييد قانون را تغيير دهند، بعد بگوييد شوراي نگهبان چرا به وظيفه قانوني‌اش عمل نمي‌کند. وقتي که قانون برايش وظيفه معين کرده شوراي نگهبان شرعا و قانونا نمي‌تواند تخلف کند و اگر تخلف کرد، بايد در برابر خدا و در برابر ملت پاسخگو باشد.»

او مي افزايد:«آنهايي که مي آيند شوراي نگهبان را به چشم تشبيه مي‌کند، اين هم يک مغلطه اي بيش نيست، چون که شوراي نگهبان صرف چشم نيست... ما دو نوع نظارت داريم که يک نظارت به اصطلاح ناظر بدون تصميم‌گيري است. به ناظر صرفا گزارش مي‌دهند و ناظر غير از گزارش هيچ چيز در اختيار ندارد. مانند يک ديده بان در جنگ که دشمن را رصد مي‌کند، اما اين ديده‌بان فرماندهي نمي‌کند و در جنگ دخالتي ندارد بلکه فقط واقعيت‌ها را به فرمانده منعکس مي کند. نظارت ديگري وجود دارد که ناظر حق تصميم‌گيري بر طبق قانون را دارد، مانند يک مهندس ناظر در رابطه با يک پروژه ساختماني. مهندس اين‌طور نيست فقط گزارش دهد بلکه به پيمانکار مي‌گويد اينجا اشتباه کردي، طبق ضابطه و قانون عمل نکردي، بايد اين را منهدم کني، اين طور درست کني و ... اين مهندس ناظر نظارتش فرق مي‌کند با ديده‌بان لذا شوراي نگهبان فقط ديده بان نيست. شوراي نگهبان نظارتش از تيپ دوم است، مثل همين مهندس ناظر است که اعمال نظر مي‌کند چون که نظارت بر انتخابات به صورت استصوابي است نه استطلاعي.»

او در خصوص شورای رهبری هم می گوید:«چنین شورایی در قانون وجود ندارد و مطرح کردن آن فقط برای ایجاد شکاف و اختلاف بوده است.»

 

آيت الله علي معلمي

امام جمعه ي قائمشهر است. مي گويد:«کسي با تعامل دنيا مخالف نيست اما اگر عدهاي تعامل با دنيا را در ارتباط با آمريکا مي‌بينند، مخالف اينگونه تعاملات هستيم.» تصريح مي کند:«عده‌اي درباره تأثير تحريمها حرف‌هاي عجيب و غريبي مي‌زنند، ما استقلال خود را از دست نداديم، کساني که امروز کشور را ضعيف نشان مي‌دهند، به دشمن خدمت مي‌کنند.»

نماينده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبري مي گويد:«مردم مشکل را مي‌فهمند و در برابر آن مقاومت مي‌کنند، اما در طول اين دو سال در هنگام مذاکرات، اقتصاد و معيشت مردم و اقتصاد مقاومتي تاکنون چه برنامه‌اي ارائه کرديد؟»

او با بيان اينکه عدهاي بهجاي اينکه راه چاره اساسي را جست‌وجو کنند، تنها به مذاکرات دل بسته‌اند، مي گويد:«ملت در برابر همه تحريم‌ها ايستادگي کرد، بايد از توان و مقاومت مردم استفاده کرد و با ارائه طرح و ايده مناسب، مشکلات موجود را برطرف کرد.»

با اشاره به اينکه هرچه مشکلات کشور را به تحريم‌ها ربط دهيم، دشمن توقع خود را افزايش ميدهد، تأکيد مي کند:«با اين روشها ملت را به ذلت مي‌کشانيد، بايد بهدنبال عزت نظام و ملت باشيد.»

او در خصوص ماجراي عدم احراز صلاحيت سيد حسن هم مي گويد:«در قضيه ي انتخابات خبرگان، يک مصوبه اي دارد شوراي نگهبان؛ آنهايي که ابتداءً وارد مي شوند، بايد در امتحان شرکت کنند. خب اين را مي دانستند؛ مي دانستند که بايد در امتحان شرکت کنند. اعلام شده بود. حالا اگر طرف برود ثبت نام بکند، ولي نرود در امتحان شرکت کند، بايد ديگري فرياد کند که چرا فلاني را رد کردند؟  خُب خودش خودش را رد کرد! اگر نمي خواست در امتحان شرکت کند چرا ثبت نام کرد؟ ثبت نام کرد؛ مي بايست در امتحان شرکت مي کرد. ثبت نام کرد؛ در امتحان شرکت نکرد. اينکه مي گويند فلاني مي گفت که فلان کس اين رتبه ي علمي را دارد، سودي ندارد. قانون مي گويد شوراي نگهبان بايد احراز کند. اين که آدم تصور کند شوراي نگهبان خطّي و جناحي عمل مي کند، اين حدس  و گمانِ اين و آن است. واقعاً اعضاي فقهاي شوراي نگهبان، آدم هاي سنگين، آدم هاي عادل و معتدل و منظّمي هستند. يک مصوباتي دارند، يک روالي دارند. بايد طبق آن روال کار پيش برود.»

 

آيت الله سيد علي اکبر قريشي

نماينده مردم آذربايجان غربي است. بعد از ماجراهاي فتنه 88 در نامه اي که خطاب به هاشمي اين چنين نوشت:«اين نامه دوم است که به محضرتان ارسال مي‌شود جناب آقاي هاشمي اينجانب سيد علي اکبر قريشي حدود ۲۷ سال سه دوره و نيم در مجلس خبرگان در حضور حضرتعالي بوده و هميشه شما را تاييد کرده‌ام از زحماتي که درباره انقلاب کشيده‌اند و مرارت‌هايي که ديده ايد واقفم شما از اول از ارکان انقلاب بوده و داراي فضائل و مناقب بي شماريد و چندي بار تا مرز شهادت رفته‌ايد و شهيد زنده‌ايد و مقام معظم رهبري درباره شما فرمودند: هيچ کس براي من مثل هاشمي نمي‌شود.

و يکي از سه ياور خميني مي‌باشيد کافي است که عرض بکنم در فتنه حسنعلي منصور در عرض ۲۴ ساعت، ۹ ساعت زير ضربات شلاق بوده و چندين بار بحالت اغماء افتاده‌ايد و اگر فضائل و گذشته درخشان شما را بگويم مثنوي هفتاد من کاغذ شود ولي متاسفانه در انتخابات اخير رياست جمهوري که موج مخالفت با انتخابات صحيح در گرفت و اغتشاشات خياباني شروع گرديد، اين موج دامن شما را نيز گرفت و مرتب بر وسعت آن افزوده گرديد و مي‌توانستيد خود را کنار بکشيد اما نکشيديد و اين مايه اندوه و غم ماها شد.

آنگاه که مقام معظم رهبري در خطبه‌هاي نماز آن دفاع جانانه را از شما کردند من براي جنابعالي نامه نوشتم و در آن نامه عرض کردم اول استخاره کردم اين آيه آمد ”يثبت الله الذين آمنو في الحياه الدنيا…” من استخاره را براي شما نوشتم و گفتم: جناب آقاي هاشمي دفاع مقام معظم رهبري همه مشکلات را حل کرد کافي است که شما اولا از ايشان تشکر کنيد و به مردم بگوييد حساب من از فرزندم يا فرزندانم جداست همانطور که آيه الله خزعلي کردند. متاسفانه به نامه ام عمل نشد.

از آن طرف راديو و تلويزيون خبر داد که اين هفته نماز جمعه را آقاي هاشمي خواهد خواند. من فکر کردم ديگر کار تمام است و جناب آقاي هاشمي گذشته ها را اصلاح کرده و جبران مافات خواهد فرمود. ولي متاسفانه کار بعکس شد. گذشته ها اصلاح نشد که هيچ حتي بر آنها افزودند شد. شما مراجعه به قانون را مايه ي حل مشکلات معرفي کرديد و بلافاصله خواستار آزادي زنداني‌ها شديد.

آيا منظورتان آن بود کساني که مسجد سوزانده اند، کساني که بنزين ريخته و ماشين ها را آتش زده اند، کساني که با خود بمب حمل کرده و مي‌خواستند ميان مردم منفجر کنند که اطلاعات آنها را گرفت و کساني که به قول شهردار تهران ۴۰ ميليارد تومان خسارت زده‌اند و… آزاد شوند و قانون درباره ي آنها به کار گرفته نشود؟ دفاع شما از اين اشخاص واقعا از عجائب است!

فرموديد در مملکت بحران هست. بحران کجا بود؟ آيت الله يزدي در جواب نامه سرگشاده شما فرمودند من در مملکت بحراني نمي‌بينم جناب آقاي هاشمي اين سخن شما فقط دشمنان خدا و رسول را شاد کرد و با آب و تاب به همه جا مخابره کردند که براي اولين بار يکي از ارشد مسئولان از وجود بحران خبر مي‌دهد.

فرموديد احساسات عده‌اي جريحه دار شده بايد ترميم شود. اين سخن نيز توجيه ندارد. شما يک آدم مقبولي را که از نظر خدا و رسول اکرم مقبول باشد معرفي کنيد که احساساتش جريحه دار شود يقينا نمي توانيد و اگر منظورتان احساسات آنهايي است که طبل ابطال را به صدا در آوردند و يا آنهايي که محارب با خدا و رسول و مصداق “ويسعون في الارض فساد اند” بگذار هزار بار احساسات آنها جريحه دار شود. در خاتمه من از خداوند مقلب القلوب خواستارم به شما آن توفيق را عطا فرمايد آن همه سوابق درخشان را به ثمن بخس نفروشيد.»

 

آيت الله علي اسلامي

اهل قزوين است. ميگويد:«مسئولين قدر مردم را بدانند و به آمريکا و انگليس دل نبندند.» معتقد است:«باوجود وعده لغو تحريم‌ها هيچ اتفاقي نيفتاده و فشارهاي اقتصادي بر مردم زيادتر شده.» تأکيد مي کند:«همان‌طور که مقام معظم رهبري پيش از مذاکرات پيش بيني کرده بودند تحريم‌هاي جديد وضع شده و سياست لبخند به دشمن نتيجه‌اي نداشته است.»

امام جمعه تاکستان در خصوص ثبت نام برخي از اصحاب فتنه 88 و حاميان آن‌ها در انتخابات اخير خبرگان و مجلس شوراي اسلامي مي گويد:«هر کسي که به شوکت و عظمت اسلام و نظام جمهوري اسلامي ضربه بزند در روز عاشورا و عزاي امام حسين سوت و کف بزند و حسينيه به آتش بکشد، قطعاً و يقيناً بايد از مسئوليت‌هاي کشوري دور بماند چرا که هر لحظه در صدد ضربه زدن به اسلام و نظام است. شوراي محترم نگهبان و هيئت‌هاي نظارتي استاني بر اساس وظيفه ذاتي خود مکلف هستند با قدرت جلوي ورود کساني که فتنه و انحراف ايجاد کردند را بگيرند و اجازه ورود فتنه گران و حاميان فتنه را به انتخابات آتي ندهند که بار ديگر اين فتنه گران به مسئوليت برگردند.»

او معتقد است:«طرح موضوع شوراي رهبري در شرايط حساس کنوني تأمل برانگيز است و دشمنان را شاد مي کند.» مي گويد پيگيري اين خط توسط دشمنان، نشان از توطئه هاي دشمنان نظام براي بي ثباتي و نفوذ دارد.

 

حجت الاسلام عسگر ديرباز

مثل بسياري از چهره هاي ديگر حضورش در ليست اعتدال را تکذيب کرد. عنوان کتاب هايش جالب است: "تجرد در ادراک حکمت متعاليه"، "نقد امکان در فلسفه کانت از منظر ملاصدرا"، "مباني اقتصاد خرد در جامعه اسلامي"، "توسعه پايدار در پرتو تعاليم اسلامي" و "مباحثي در فلسفه اقتصاد". سرپرستي دانشگاه قم به او واگذار شد.

معتقد است:«اگر نامزدهاي مجلس شوراي اسلامي و مجلس خبرگان رهبري تفکر لزوم وابستگي به غرب را حتي به صورت ضعيف داشته باشند، اين تفکر غلط در جايي ظهور و بروز پيدا مي‌کند که سبب جلوگيري از پيشرفت و عدم خود باوري مي‌شود اما اگر در اين زمينه به خود باوري رسيده و متکي به خويش باشيم مي‌توان در عين استفاده از فناوري‌هاي غرب با استفاده از بومي سازي به ساير کشورها وابسته نشويم.»

مي گويد:«مقام معظم رهبري بارها نسبت به مسئله نفوذ هشدار داده اند و دشمن نيز از هر طريق ممکن، به ويژه انتخابات به دنبال نفوذ در مجلس شوراي اسلامي و خبرگان رهبري است.»

تأکيد مي کند:«خوشبختانه شوراي نگهبان با حساسيت مسئله صلاحيت ها را بررسي کرد و افرادي که اهل مسامحه با غرب و دشمنان بودند، نتوانستند از اين فيلتر عبور کنند... شوراي نگهبان، حافظ نظام و قانون است و مقابل کساني که دلباخته غرب باشند، مي ايستند و با حساسيت از نفوذ دلباختگاه غرب به مراکز مهم تصميم گيري جلوگيري مي کند.»

 

آيت الله عبدالمحمود عبداللهي

به صراحت در خصوص دليل مطرح شدن شوراي رهبري مي گويد:«در طول اين 38 سال انقلاب، محوري ترين جايگاهي که سرنوشت مسائل مختلف را مشخص و هدايتگري مي نمايد و جامعه و مردم را با لحاظ گرايشها و سليقه ها و ديدگاه هاي مختلف منسجم مي نمايد، رهبري است؛ بنابر اين استکبار جهاني چشم طمع به تغيير و ايجاد خلل در اين محور دوخته اند. تکيه کردن بر عنوان شوراي رهبري مي تواند از اين انگيزه سرچشمه بگيرد.  ولي در عين حال روشن است که خبرگان و همه ارکان در مسير قانون اساسي حرکت مي کنند و در قانون اساسي فعلي، بعد از بازبيني که به امر حضرت امام انجام شد، گزينه اي به عنوان شوراي رهبري وجود ندارد.»

او تصريح مي کند:«بايد بررسي کرد که چرا در شرايط فعلي، افرادي که مواضع ضد نظام دارند، در داخل و خارج، تحريص و تشويق به ورود در انتخابات مي کنند. بعضي محکومين فتنه که مدتي است ازحبس آزاد شده اند، بار ديگر در شهرهاي مختلف از جمله اصفهان فعال شده و در رابطه با انتخابات خط دهي مي کنند.»

او مي گويد:«بعضي افراد در قالب تعامل، اعتدال، اصلاح يا تابلوهاي ديگر به دنبال اين هستند که از خط و خطوط و معيارهاي مدنظر امام خميني (ره) و رهبر معظم انقلاب فاصله بگيرند که بايد به اين موضوع توجه داشت.»

عضو مجلس خبرگان رهبري در خصوص عزل و نصب افراد متهم به همراهي با فتنه توسط دولت و رأي ندادن نمايندگان مجلس به چنين افرادي گفت:«اگر هيئت دولت و رياست جمهوري مي‌خواهند تعامل حفظ شود، نبايد کساني که متهم هستند ولو اثبات اتهام نشده باشد در رأس امور حساس قرار گيرند.»

 

در چنين شرايطي بيش از پيش روشن مي شود چرا هاشمي اين قدر التماس سيد حسن را مي کرد تا راهي خبرگان شود. هاشمي اگر تنها نبود، اين قدر محتاج سيد حسن نمی شد و اگر شکسته نشده بود، نمي کوشيد در لواي نام او خود را بازسازي کند. رأي بالای او در تهران بيش از پيش مرهون حضورش در دو ليست بود. جامعه روحانيت مبارز نيز با وجود انتقادهايي که به مواضع هاشمي داشت، نخواست او را به سوي اصلاح طلبان و فتنه گران بيش از اين هل دهد؛ از همين رو نام او را نيز در فهرست خود نگه داشت. آرايش کانديداهاي خبرگان در سراسر کشور اما نشان مي دهد هاشمي با وجود توفيق در تهران، خيلي بيشتر از آنکه تصور مي شود تنهاست. اين تنها شدن را نيز بيش از همه بايد حاصل راديکال تر شدن مواضع او در سال هاي اخير قلمداد کرد. هاشمي براي کسب اعتبار نزد اصلاح طلبان به سمت آنها نيل کرد؛ فارغ از آنکه بداند با چنين اقدامي بيش از پيش از انقلابيون فاصله خواهد گرفت.

منبع : سایت رجا نیوز



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : شنبه 15 اسفند 1394
هدف نخست وزیر ترکیه از سفر به ایران چیست؟
با توجه به تحولات اخیر میدانی در سوریه و تحرکات همزمان و هماهنگ اخیر عربستان و ترکیه برای مداخله در سوریه، خبر تصمیم نخست وزیر ترکیه برای سفر به تهران برای بسیاری غیرمنتظره بود. با این حال، پرداختن به چرایی و دلایل این سفر غیرمنتظره نخست وزیر ترکیه به تهران ضروری به نظر می‌رسد.
 
 
روز چهارشنبه دوازدهم اسفند، دفتر نخست وزیر ترکیه خبری را منتشر کرد که تنها برای دیپلمات ها و مقامات رده بالای این دو کشور غیر منتظره نبود. بنا بر اعلام دفتر نخست‌وزیر ترکیه، داوداوغلو در روزهای جمعه و شنبه 4 و 5 مارس (14 و 15 اسفند) در رأس هیأتی اقتصادی و سیاسی به ایران خواهد آمد. 
 
به گزارش «تابناک»، با توجه به تحولات اخیر میدانی در سوریه و تحرکات همزمان و هماهنگ اخیر عربستان و ترکیه برای مداخله در سوریه، این خبر برای بسیاری غیرمنتظره بود. با این حال، پرداختن به چرایی و دلایل این سفر غیرمنتظره نخست وزیر ترکیه به تهران ضروری به نظر می‌رسد. پاسخ به چرایی سفر نخست وزیر ترکیه به تهران را باید در دو سطح اقتصادی و سیاسی ـ امنیتی ارزیابی کرد. 

اهداف اقتصادی 


در این سفر قرار است وزرای اقتصاد، گمرک و تجارت، انرژی، حمل و نقل و ارتباطات و توسعه، کار‌شناسان و مسئولان دولتی و شماری از نمایندگان اصحاب رسانه‌ای مهم ترکیه، داوداوغلو را همراهی کنند. با مشاهده ترکیب هیأت ترک، اهداف اقتصادی سفر برجسته می‌شود. 

پس از حصول و اجرایی شدن توافق هسته‌ای و اعلام برداشته شدن تحریم‌های بین المللی و پس از حضور هیأت‌های تجاری از کشورهای مختلف دنیا، این اولین سفر یک هیأت بلندمرتبه اقتصادی سیاسی ترکیه به ایران است. پیش از هر چیز، لازم است نگاهی به حجم مبادلات میان این دو کشور در چندین سال اخیر بیندازیم.

در حالی که اشتهای کشورهای جهان برای استفاده از فرصت‌های تجاریِ ایجادشده در ایران پس از رفع تحریم‌های اقتصادی افزایش یافته است، ترکیه به دلیل سیاست خارجی‌اش نتوانست حتی از قراردادهای تجاری خاصی که از پیش با ایران داشت، بهره‌مند شود. یک توافق‌نامه ترجیحی، محصول مذاکراتی بود که یک دهه به طول انجامید و از یکم ژانویه ۲۰۱۵ رسماً اجرایی شد. 

در این توافق، تعرفه‌های گمرکی ۱۴۰ محصول ترک و ۱۲۵ محصول ایرانی با هدف تجارت دوجانبه به ارزش ۳۵ میلیارد دلار تا پایان آن سال، کاهش یافت. روزی که توافق مذکور اجرایی شد، نیهات زیبکجی، وزیر اقتصاد وقت ترکیه، آن را «آغازی بسیار مهم برای تجارت، دوستی و همکاری سیاسی و اقتصادی میان ترکیه و ایران» خواند. 

اما دیری نپایید که خوشبینی‌ها در روابط تجاری میان تهران ـ آنکارا خاتمه پیدا کرد و ناامیدی جای آن را گرفت. به طوری که حجم مبادلات تجاری دوجانبه در پایان سال ۲۰۱۵ تنها ۹.۷ میلیارد دلار بود و نه تنها به هدف نزدیک نشد، بلکه از آمار ۱۳.۷ میلیون دلاریِ سال ۲۰۱۴ نیز پایین‌تر بود. واردات ترکیه از ایران ۳۸ درصد کاهش یافت و به ۶.۱ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۵ رسید و صادراتش به ایران نیز با کاهشی ۵.۷ درصدی، رقم ۳.۶۶ میلیارد دلار را تجربه کرد. 

با توجه به اینکه ترکیه ۱۰ میلیارد متر مکعب گاز طبیعی از ایران خریده، کاهش صادرات نشان می‌دهد که ترکیه خرید کالاهای ایرانی غیرگازی را کاهش داده است. به همین ترتیب، صادرات برخی محصولات ترکیه مانند غذا، آهن و فولاد، مواد شیمیایی و محصولات زیرشاخه صنایع موتوری که انتظار می‌رفت بعد از توافق افزایش یابد، هنوز جامه عمل به خود نپوشیده است. 

کاهش حجم مبادلات تجاری -از سال ۲۰۱۲ تا کنون- نشان می‌دهد که روابط تجاری ترک‌ها و ایرانیان به سمتی می‌رود که دو همسایه تنها کالاهای ضروری را از یکدیگر بخرند. در سال ۲۰۱۲، با وجود تحریم‌ها، حجم مبادلات تجاری ۲۱.۸۹ میلیارد دلار بود؛ سال ۲۰۱۳ به ۱۴.۵ دلار کاهش یافت و دو سال بعد از آن با افتی دیگر، به ۹.۷ درصد، یعنی پایین‌ترین میزان چهارسال گذشته‌اش رسید. 

اما دلیل این سیر کاهشی در روابط اقتصادی میان این دو کشور چه می‌تواند باشد؟ 


چندی پیش «ر‌ها چاموراوغلو»، نویسنده‌ای که کار‌شناس روابط ایران ـ ترکیه است و پیشتر نماینده حزب حاکم عدالت و توسعه در پارلمان بوده، در گفت وگو با المانیتور گفت: سیاست ترکیه در قبال سوریه عامل اصلی کاهش روابط تجاری دوجانبه است. او در این رابطه گفت: «چند وقتی است که جناح‌های نزدیک به دولت در ترکیه، لحن منفی و غیردوستانه‌ای علیه شیعیان به خود گرفته‌اند. همین شعار‌ها علیه بشار اسد نیز به کار گرفته می‌شوند که به ‌نوعی، شیعه شناخته می‌شود. از آن سوی، روستاهای محاصره‌شده شیعیان در سوریه و وضعیت حزن‌انگیز در آن‌جا مورد توجه ترکیه نیست. ترکیه ضمنی در مسأله اعدام آیت‌الله نمر، از سعودی‌ها حمایت کرد و گفت که این امر مسأله ای داخلی است. همین مورد نیز بر روابط ترکیه با ایران اثرگذار بود». 

چامور اوغلو تأکید کرد که روابط سیاسی، عامل مهمی در پیوندهای اقتصادی است. او گفت: «دولت در اقتصاد ایران نفوذ بالایی دارد و این بدان معناست که تصمیم‌های حکومتی نقش مستقیم بر روابط تجاری خواهند داشت». وی افزود: «اعداد و ارقامی که حالا می‌بینید، پایین‌تر هم خواهند رفت، مگر آن‌که روابط ترکیه و ایران بهتر شود. نباید فراموش کرد که ایران اکنون گزینه‌های بیشتری به دلیل رفع تحریم‌ها دارد». 

چاموراوغلو با اشاره به این‌که یکی از مزایای تجارت میان ایران و ترکیه، مسأله سهولت حمل و نقل است، گفت: «اگر ترکیه بتواند سیاست‌های خود در سوریه و عراق را به طریقی مدیریت کند که با ایران منافع مشترک داشته باشد، حجم تجارت فی‌مابین می‌تواند تا ۲۰ میلیارد دلار در سال افزایش یابد». 

بنابراین، قطعا مواضع متعارض تهران-آنکارا در سوریه و عراق تأثیر مستقیمی بر کاهش حجم مبادلات تجاری میان آن‌ها داشته است. به نظر می‌رسد در وضعیت کنونی، این شرایط بیش از آنکه به ضرر ایران باشد، به ضرر ترکیه است. چراکه در دوران پسابرجام ایران جایگزین‌های بیشتری برای تجارت خارجی دارد؛ اما در صورت تداوم این وضعیت، ترکیه منافع اقتصادی زیادی را در نتیجه رقابتی شدن بازار اقتصاد ایران و حضور کشورهای دیگر در بازار ایران از دست خواهد داد. 

بنابراین، مقامات ترکیه به این نتیجه رسیده‌اند که نباید از رقابت‌های بین المللی برای حضور بیشتر در اقتصاد ایران عقب بمانند و هدف عمده از سفر اوغلو به تهران را باید در همین راستا ارزیابی کرد. حال باید منتظر بمانیم و ببینیم که «تحریم‌های پنهان» متقابل میان این دو کشور با سفر نخست وزیر ترکیه به تهران از میان برداشته خواهد شد یا خیر. به نظر می‌رسد به رغم همه اختلاف نظرهای دو کشور در سوریه، باید منتظر گشایش اقتصادی در روابط میان دو کشور در آینده نزدیک با توجه به مزیت‌های نسبی اقتصادی طرفین باشیم و سفر داود اغلو می‌تواند نقطه عطفی در این زمینه باشد. 

اهداف سیاسی-امنیتی


بدون شک اگر بخواهیم در میان اهداف سیاسی-امنیتی هدف عمده‌ای را پیدا کنیم که در دستور کار هیأت ترکی قرار دارد، موضوع سوریه و مسائل مرتبط با آن است. ترکیه خواستار کناره‌گیری بشار اسد از قدرت در سوریه است و در مقابل ایران از حامیان اصلی بشار اسد در منطقه محسوب می‌شود. رویترز می‌گوید، سفر داود اوغلو فرصتی است تا این دو همسایه اختلافات بر سر مساله سوریه را کاهش دهند. 

به نظر می‌رسد در این سفر، دو طرف بحث‌های جدی در مورد سوریه و اختلافات فی مابین داشته باشند. به نظر می‌رسد مهم‌ترین محورهای مورد بحث در مورد سوریه را باید شامل موارد زیر دانست: 

نخست، اوغلو می‌خواهد به ایران اطمینان دهد که نزدیکی و همکاری نظامی اخیر میان عربستان و ترکیه در سوریه برای مقابله با ایران نیست و ایران را هدف قرار نخواهد داد. در واقع، آنکارا می‌خواهد نشان دهد در شرایط کنونی به رغم اختلاف نظر‌ها در سوریه، روابط با ایران به اندازه روابط با عربستان مهم است. 

دوم، ممکن است آنکارا طرح جدیدی در مورد حل و فصل بحران سوریه و کاهش اختلافات فی مابین داشته باشد و بخواهد آن را با مقامات ایران در میان بگذارد. 

سومین محور مورد بحث ممکن است مسأله کرد‌ها باشد. با توجه به اینکه کردهای سوریه در وضعیت کنونی تحولات سوریه همکاری و هماهنگی نزدیکی با ایران و روسیه دارند و در مقابل روابط پرتنشی نیز با ترکیه دارند، ممکن است نخست وزیر ترکیه در این سفر از ایران بخواهد تحرکات اخیر کردهای سوریه در مقابل ترکیه را کنترل کند. در واقع، از آنجایی که پیشروی‌های کردهای شمال سوریه معضلات امنیتی زیادی را در مرزهای ترکیه به وجود آورده و این معضلات امنیتی می‌تواند به درون جامعه کرد ترکیه نیز سرایت کند، به همین دلیل از ایران تقاضا خواهد شد کرد‌ها را کنترل کند و تحرکات آن‌ها صرفا محدود به مرزهای سوریه شود. 

موضوع محتمل چهارم شاید انتقال پیامی از ترکیه به روس‌ها باشد. قطعا اگر پیامی باشد که باید از آنکارا به مسکو منتقل شود، محتمل‌ترین و بهترین مسیرش تهران خواهد بود. محتوای این پیام می‌تواند هشدار و یا ازسرگیری روابط و کاهش تنش باشد. 

در پایان فارغ از اهداف سفر، این سفر قطعا نقطه عطفی در بهبود روابط تهران-آنکارا خواهد بود و می‌تواند زمینه‌های همکاری‌های سیاسی-اقتصادی هر چه بهتر میان دو کشور را فراهم آورد.


:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : شنبه 15 اسفند 1394
رابطه ظریف و احمدی نژاد؟
خبرهایی‌ برای مخاطبان آماده می‌کند که غیررسمی هستند یا اینکه کمتر از اهمیت خود، مورد توجه قرار می‌گیرند؛ تیترهایی مانند:«انتقادات بی‌پرده سیدمهدی هاشمی از اصولگرایان»،«احمدی نژاد، عامل اصلی شکست اصولگرایان!»،«شغل جدید بذرپاش بعد از نمایندگی»،«حمله یک امام جمعه به معاون رئیس جمهور» و... رصد‌خانه امروز تابناک را تشکیل می‌دهند.
 
 تحولات در گذر است و خبر هیچ ‌گاه متوقف نخواهد شد. خبرهایی رسمی و ‌گاه غیر رسمی؛ خبرهایی که مورد توجه قرار می‌گیرد ‌یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبرهایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر‌ به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کم‌رنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.

رصد‌خانه «تابناک»، جایی است که خبرهایی ‌گاه غیررسمی و ‌گاه اخباری که مورد توجه قرار نمی‌گیرد، ‌برای مخاطبان آماده می‌کند؛ خبرهایی که ‌گاه به ملاحظه جناح‌های سیاسی مورد توجه قرار نمی‌گیرند و ‌گاه به دلیل کم توجهی رسانه‌ها به حاشیه ‌می‌روند، ولی همین خبر‌ها، اخباری ‌هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه می‌کنند.

در رصدخانه تیتر و خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخباری که اطلاع از آن‌ها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد و اینک رصدخانه تابناک را می‌بینید.

 تولید مشترک یا خالی کردن انبار خودروهای دهه ۷۰ پژو؟

نادر قاضی پور با تاکید براینکه قراردادهای جدید منعقد شده بین ایران خودرو و پژو باید شفاف سازی شود،گفت:باید مشخص شود که هدف از انعقاد قراردادهای جدید تولید مشترک و صادرات بخشی از محصولات به نام ایران است، یا پژو تنها با هدف صادرات به ایران و خالی کردن انبار خودروهای دهه 70 خود قرارداد منعقد کرده است. نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی، افزود: با آغاز همکاری با خودروسازان اروپایی،خودروسازان داخلی باید نسبت به توقف تولید خودروهای قدیمی و ارتقای کیفیت سایر محصولات اقدام کنند. این خبر در خانه ملت منتشر شده است.

 برخی نمایندگان از وکیل‌الدوله‌ها هم بدترند

مسعود پزشکیان در پاسخ به این سوال که، برخی منتقدان و مخالفان دولت با توجه به گرایش برگزیدگان انتخابات دور دهم مجلس اعلام می‌کنند که مجلس دهم به سوی وکیل‌الدوله شدن پیش می‌رود، آیا این امر می‌تواند صحت داشته باشد و چه آسیبی به جامعه خواهد زد؟ گفنت: آنهایی که در دولت نهم و دهم تنها اقدامات دولت را تائید و سکوت می‌کردند از وکیل‌الدوله هم بدتر شدند، چرا در آن زمان چنین اعتراضات و یا انتقاداتی را مطرح نمی‌کردند؟ بارها مقام معظم رهبری در دولت کنونی بر همدلی و همراهی دولت و ملت تاکید داشته‌اندزیرا بحث و جدل اقدام درستی نیست و باید قانون و عقلانیت بر روابط میان دولت و مجلس حاکم باشد. حمید رسایی نماینده تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر به جای نصیحت کردن نمایندگان مجلس دهم خود را نصیحت کند که به جای تهمت زدن و آبروی مردم را بردن، براساس منطق و اخلاق در مجلس سخن بگوید، بجای محکومیت شخص در دادگاه به راحتی پشت تریبون توسط این شخص با الفاظ بدی محکوم می‌شوند. این شخص که خود روزی وکیل‌الدوله بود، امروز دیگران را وکیل‌الدوله می‌نامد و در آن زمان بسیاری از نمایندگان منتقد کنونی از تمام مواضع دولت نهم و دهم دفاع کردند. در صورتی که ما همانی بودیم که هستیم، هیچ‌گاه به هیچ وزیری در دوران نمایندگی خود تذکری ندادم اما در دولت یازدهم بارها و بارها به وزیر بهداشت و درمان تذکر داده‌ام و این تذکرها تنها درخواست به تمکین به قانون توسط وزیر بوده است و بیان تذکر به معنای قبول نداشتن دولت نیست. در بسیاری از اوقات نیز از این دولت دفاع کردم و این امر هم به معنای تایید و موافقت با تمامی اقدامات آن‌ها نیست اما این اشخاص که امروز تهمت وکیل‌الدوله بودن را به نمایندگان مجلس دهم می‌زنندند. این مصاحبه در سایت باشگاه خبرنگاران منتشر شده است.

 انتقادات بی‌پرده سیدمهدی هاشمی از اصولگرایان

سیدمهدی هاشمی فعال سیاسی اصولگرا و رییس کمیسیون عمران مجلس نهم داشت: به عقیده بنده لیست ائتلاف اصولگرایان نتوانست همه سلایق و تخصص‌ها را در خود جای دهد اما لیست غیراصولگرایان این نقص را نداشت. بنده لیست ائتلاف اصولگرایان را به هیچ وجه قبول نداشته و ندارم. سربسته بگویم این لیست کارشناسی و منطقی تهیه نشد. آن چیزی که موجب تغییر اقبال مردم به جریان اصلاح طلبان شد، عملکرد اصولگرایان در مجلس و دولت است. مردم یک بار دیگر به غیراصولگرایان فرصت دادند تا خودشان را نشان دهند. اگر از این فرصت به خوبی استفاده کردند باز مردم این فرصت را برای‌شان تمدید خواهند کرد اما اگر از این فرصت به درستی استفاده نکردند این فرصت از آنان گرفته می‌شود. مردم با هیچ فرد و جریانی عهد اخوت نبسته‌اند. مردم دوست ندارند امانت‌شان را به دست فرد یا افرادی بسپارند که امانت‌دار نباشند و بلکه بدتر، در امانت خیانت کنند. مردم به کارگزاران و مسئولانی که خدمت کردند، چه در دوره طاغوت و چه در دوره جمهوری اسلامی، احترام می‌گذارند. مردم برای مسئولانی که خیانت‌کارند ارزشی قائل نیستند. آقای هاشمی رفسنجانی روزگاری رییس مجلس، رییس جمهور، رییس مجمع تشخیص و خبرگان بوده است. گاهی اقبال عمومی بیشتر بوده و گاهی کمتر شده. ایشان در دایره انقلاب است ولی آقای منتظری از دایره انقلاب خارج شد و حذف شد. مردم با هیچ کس عهد اخوت نبسته‌اند. مردم عملکرد بنی‌صدر، بازرگان، رجایی، هاشمی رفسنجانی، خاتمی، احمدی‌ژاد و روحانی را دیده‌اند. این خبر در خبرگزاری ایسنا منتشر شده است.

 به خاطر تخریب‌ها رای به فهرست جامعه مدرسین کاهش داشت

آیت‌الله مرتضی مقتدایی قائم مقام جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: در کشور بیش از ۸۰ درصد به فهرست جامعه مدرسین رای دادند که در دوره قبل این رقم ۹۰درصد بود که این کاهش ۱۰ درصدی به دلیل تخریب‌هایی بود که توسط دیگران صورت گرفت. از همه کسانی که تحت تاثیر جوسازی‌ها قرار نگرفتند و به همان فهرست جامعه مدرسین برای مجلس خبرگان و به فهرست شورای ائتلاف اصولگرایان برای مجلس شورای اسلامی رای دادند تشکر می‌کنم. این خبر در خبرگزاری ایسنا منتشر شد.

 

 

 

 

اختلاف بین اینستاگرام و تلگرام

مدیران اینستاگرام درحرکتی ناجوانمردانه لینک‌های به اشتراک گذاشته‌شده کاربرانش به تلگرام را فیلتر کردند. فیس‌بوکی‌ها که مالک اینستاگرام هستند، دو ویژگی add me / Follow me را به‌سوی تلگرام و حتی اسنپ چت برداشتند. چندی پیش نیز واتس اَپ که متعلق به فیس‌بوک است لینک‌های تلگرام را مسدود کرده بود تا کاربران نتوانند تبادل لینک کنند. این اقدام باعث شد تا پاول دوروف، مؤسس و مدیر تلگرام در توئیتی به این اقدام اینستاگرامی ها اعتراض کند. وی ضمن اعتراض یادآور شد در حالی لینک به تلگرام را فیلتر کرده‌اند که لینک به لینکداین، توئیتر، فیس‌بوک، VK و Periscope همچنان بدون مشکل کار می‌کند و مدیران اینستاگرام بدون اعلام قبلی دست به این کار زده‌اند. این در حالی است که اپلیکیشن تلگرام به‌سرعت در حال افزایش کاربر بوده و جالب اینکه روزانه 35 میلیون عکس توسط کاربران تلگرام به اشتراک گذاشته می‌شود که این رقم در اینستاگرام به 70 میلیون می‌رسد! به همین خاطر مدیران اینستاگرام از بابت تلگرام احساس خطر کرده‌اند و دست به فیلتر تلگرام زده‌اند. این خبر در شبکه های اجتماعی تلگرام در حال دست به دست شدن است.

 دولت سه ماه ابتدایی سال را با تنخواه اداره می کند

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از احتمال ارائه تنخواه به دولت برای اداره کشور در سه ماه ابتدایی سال ۹۵ خبر داد. غلامرضا مصباحی مقدم گفت: رئیس مجلس و تعدادی از نمایندگان تذکر دادند که دولت لایحه چند دوازدهم بودجه را ارائه دهند تا مجلس در فروردین و اردیبهشت ماه سال آینده زمان لازم را برای بررسی لایحه بودجه را داشته باشد. نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: یک راه دیگر که به نظر می رسد دولت متمایل به آن است، این است که مجلس بودجه را دربست تصویب کند. این کار اصلا به مصلحت نیست. عضو کمیسیون برنامه و بودجه با تاکید بر اینکه ما برای تصویب بودجه ۹۵نیازمند برنامه هستیم گفت: برنامه ششم دیر به مجلس ارائه شد و مجلس فرصت لازم برای بررسی آن را ندارد. علاوه بر این چیزی که تحت عنوان برنامه به مجلس داده شد، تنها احکامی برای اجرای برنامه است. نیاز داریم که دولت یکسال اجرای برنامه پنجم را تمدید کند تا بودجه ۹۵ در قالب برنامه پنجم بررسی شود.خبرگزاری مهر این خبر را منتشر کرد.

 احمدی نژاد، عامل اصلی شکست اصولگرایان!

عضو جبهه ایستادگی در خصوص عدم اقبال مردم نسبت فهرست انتخاباتی ائتلاف اصولگرایان؛ عنوان کرد: حضور برخی از چهره ها تحت عنوان " یاران احمدی نژاد " اصلی ترین دلیل رای نیاوردن نسبت فهرست انتخاباتی ائتلاف اصولگرایان در تهران بود و باعث شد اقبال مردم نسبت فهرست انتخاباتی ائتلاف اصولگرایان از بین برود. حسین کنعانی مقدم دبیرکل حزب سبز با اشاره به شکست اصولگرایان در انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان تهران؛ بیان کرد: علت اصلی شکست اصولگرایان در استان تهران هشت سال تخریب جریان اصولگرایی توسط محمود احمدی نژاد است و قطعا اگر احمدی نژاد یک جمله در نقد فهرست انتخاباتی ائتلاف اصولگرایان صحبت می کرد، به طور حتم این فهرست در تهران رای می آورد.کنعانی مقدم درباره رابطه فهرست انتخاباتی ائتلاف اصولگرایان و محمود احمدی نژاد؛ تشریح کرد: از نظر بنده احمدی نژاد می خواست با تربیت پایداری ها آرای خاموش جامعه را به سمت خود جلب کند. اینکه بعضی ها می گویند: اگر احمدی نژاد از ائتلاف اصولگرایان حمایت می کرد اصولگرایان در تهران رای می آوردند، یک نظریه و فرضیه کاملا اشتباه و غلط است.این خبر در سایت نامه نیوز منتشر شده است.

 مدعی جدید برای کرسی ریاست مجلس

محمد زارع فومنی دبیرکل حزب مردمی اصلاحات اظهار داشت: 60 درصد از کاندیداهای مورد حمایت حزب مردمی اصلاحات در سراسر کشور در دور اول راهی مجلس شده‌اند و 20 تا 15 درصد از کاندیداهای مورد حمایت ما نیز که مستقل و میانه هستند به دور دوم راه یافتند.وی افزود: من معتقدم که اکثریت مجلس متعلق به هیچ یک از دو جناح اصلاح‌طلب و اصولگرا نیست، بلکه اکثریت مجلس متعلق به مستقل‌ها و اعتدال‌گرایان است.فومنی با بیان اینکه جریان سوم به این راحتی ریاست مجلس را از دست نمی‌دهد، گفت: البته ما مایلمیم برای ریاست مجلس با هر دو جناح اصلاح‌طلب و اصولگرا تفاهم کنیم اما علی‌رغم همه همکاری‌ها معتقدیم که ریاست مجلس دهم متعلق به جریان سوم است.دبیرکل حزب مردمی اصلاحات گفت که این حزب در مرحله دوم نیز از همه کاندیداهای مستقل و اعتدال‌گرا محکم و قوی حمایت خواهد کرد.این اظهارات فومنی در گفتگو با فارس بیان شده است.

 شغل جدید بذرپاش بعد از نمایندگی

مهرداد بذر پاش که از ورود به مجلس دهم باز مانده است، بعد از پایان دوران نمایندگی اش در مجلس نهم وقت بیشتری را صرف پستی خواهد کرد که از سوی رئیس سازمان صدا و سیما به وی داده شد.مهرداد بذرپاش در در ۲۰ اردیبهشت سال جاری طی حکمی از سوی «محمد سرافراز» مدیررسانه ملی به دبیری قرارگاه تخصصی ماهواره منصوب شد. این قرارگاه با هدف بررسی نقش ماهواره‌ها و چگونگی برخورد با تهاجم فرهنگی دشمن، تشکیل شده است.احتمالا بعد از دوران نمایندگی آقای بذرپاش علاوه بر مدیریت روزنامه وطن امروز به عنوان صاحب امتیاز؛ تمرکز بیشتری روی قرارگاه ماهواره ای خواهد داشت. البته بذرپاش پس از جدا شدن از دولت احمدی نژاد مدتی راهی بنیاد تعاون سپاه شده بود و بعید نیست دوباره راهی بنیاد تعاون سپاه شود.این خبر توسط خبرگزاری مهر منتشر شده است.

 

جانشین احتمالی آیت الله طبسی

شنیده ها حکایت از آن دارد که سیدابراهیم رئیسی جانشین آیت الله طبسی در آستان قدس رضوی خواهد شد.رئیسی، هم اینک تولیت امامزاده صالح را عهده دار است و همزمان دادستان کل کشور نیز است.بر اساس شنیده های انتخاب همچنین آیت الله علم الهدی نمایندگی ولی فقیه در خراسان رضوی را به عهده خواهد گرفت.این ادعا توسط سایت انتخاب منتشر شده است.

  

احمد توکلی تکذیب کرد

احمد توکلی در متنی که در کانال تلگرامی خود منتشر کرد نوشت:

« بسم الله الرحمن الرحیم

سلام و عصر جمعه همگی به خیر

متوجه شدم متنی درباره آقای هاشمی و خانواده ایشان به نقل از من در برخی رسانه‌ها و شبکه های اجتماعی منتشر شده. فارغ از این که حق و باطل در این متن مغشوش و درهم ریخته است اما هر کس که با قلم و ادبیات سیاسی من آشنا باشد، متوجه می‌شود این متن مربوط به اینجانب نمی‌باشد و اطلاع ندارم با چه نیتی ساخته و به این نام جعل و توزیع شده است. با این حال مواضع من در این موارد مشخص است و سابقا در رسانه ها منتشر شده استگفتنی است چندیست که متنی منتسب به احمد توکلی با عنوان دفاعیه برای هاشمی رفسنجانی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده بود.

 شکست سنگین ورزشی‌ها در انتخابات مجلس!

با وجود اینکه افراد ورزشی زیادی برای حضور در مجلس شورای اسلامی کاندیدا شده بودند اما هیچ یک از آن‌ها موفق به جلب نظر مردم نشدند و رای نیاوردند. اسامی برخی قهرمانان و مسئولان ورزشی که قصد حضور در مجلس را داشتند اما یا انصراف دادند، یا تائید صلاحیت نشدند و یا رای نیاوردند، به شرح ذیل است:

بهنام محمودی (ملی‌پوش سابق والیبال)، آرش میراسماعیلی (ملی‌پوشان سابق جودو)، محمد رویانیان (مدیرعامل اسبق پرسپولیس)، مجید خدایی (ملی‌پوش سابق کشتی)، فاطمه هاشمی(رئیس فدراسیون ورزش پیوند اعضا)، سید مهدی هاشمی (رییس فدراسیون تیراندازی)، غلامرضا جعفری (رییس فدراسیون ورزش‌ روستایی و بازیهای بومی محلی)، حمید سیفی (ملی‌پوش سابق کشتی)، افشین داوری (رییس سابق فدراسیون دوومیدانی)، عزیز محمدی (رییس سابق سازمان لیگ فوتبال)، مهرزاد خلیلیان (مدیر عامل سابق سپاهان)، صادق درودگر (مدیرعامل سابق ملوان بندرانزلی)، جواد خیابانی (گزارشگر فوتبال)، هادی حسینی (مدیر کل سابق تربیت بدنی مازندران)، مقداد نجف‌نژاد (مدیر عامل سابق استقلال). ایسنا این گزارش را منتشر کرده است.

 افکارتان را عوض کنید آقای قاضی‌پور

حمیده زرآبادی، اولین منتخب مردم قزوین در انتخابات مجلس دهم در نامه‌ای به نادر قاضی‌پور به اظهارات او پاسخ داد. در بخشی از این نامه می‌خواینم: جناب آقای قاضی پور، سخن مشهوری وجود دارد از یکی از زنان سیاستمدار جهان که در جایی گفته است: مراقبِ افکارتان باشید که کلمات را می‌سازند، مراقب کلماتتان باشید که رفتارتان را می‌سازند، مراقب رفتارتان باشید که تبدیل به عادتتان می‌شود، مراقب عادتتان باشید که شخصیت تان را می سازند و مراقب شخصیت تان باشید که سرنوشت تان را رقم می‌زنند. اکنون نیز سخن بنده به عنوان یک زن با جنابعالی این است که افکار خودتان را در مورد "زن" به عنوان موجودی محجور و طفیلی، عوض کنید و دست کم ذهن خود را در جوار شعاع درخشان کارنامه زنانی متمرکز کنید که تاریخ شیعی از زبان مصلحانه و نافذ آنان در مجالس مردانه رنگ و بو گرفته است و تاریخ معاصر، بشریت امروز را مدیون بهره‌مندی از حضور موثر آنان در عرصه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی می‌داند. سایت انتخاب این نامه را منتشر کرده است.

 

زندگی شخصی رهبر انقلاب به فقرا نزدیک است

رئیس کمیته امداد امام خمینی در سخنرانی پیش از خطبه نمازجمعه تهران: اکنون مشاهده می‌کنیم که رهبر معظم انقلاب زندگی شخصی خود را به فقرا نزدیک کرده است و دولت نیز در موضوع حمایت از فقرا حساس است و اقداماتی انجام داده که البته این اقدامات کافی نیست. وی همچنین به برخی شایعات واکنش نشان داد و گفت: در اینجا صراحتاً اعلام می‌کنم که منابع ما به هیچ کشور خارجی نمی‌رود و کمک‌های ما صرفاً به آنها فکری است چرا که آنها منابع خود را دارا هستند. خبرگزاری فارس متن این سخنرانی را منتشر کرده است.

 مگر مردم تهران به لیست انگلیسی رای دادند؟

کاظم جلالی که پنجشنبه شب در حسینیه قلعه شاهرود سخن می گفت: افزود: اینکه گروهی به یک کشور بیگانه نسبت داده شوند و سپس از سوی مردم انتخاب شوند، توهین به مردم است.وی با بیان اینکه ،رقابت انتخاباتی جنگ بین امام حسین(ع) و یزید نیست، افزود:کسانی که از سوی شورای نگهبان تایید شدند همه فرزندان انقلاب هستند، بعضی ها گفتند لیست انگلیسی، مگر مردم در تهران به لیست انگلیسی رای دادند؟

جلالی گفت: روحانیت محور است و ما اسلام را از روحانیت یاد گرفتیم ولی از آبروی اسلام مایه گذاشتن برای مسائل جزئی اشتباه است. نماینده مردم شاهرود درمجلس شورای اسلامی با بیان اینکه، رقابت های سیاسی را به جنگ و دعوا و تعارض نباید تبدیل کنیم، افزود: رفتن افراد به مجلس در اختیار مردم است و خودشان تصمیم می گیرند. او افزود: چهره های خدمتگذار را نباید تخریب کرده و آخرت خود را به پای دنیای کسی بفروشیم، نفاق، دو رویی و چاپلوسی از مشکلات ماست، با هم صادق باشیم و درست حرکت کنیم، که حرکت در مسیر رهبری همان درست عمل کردن است. جلالی گفت: این نگاه مارکسیست هاست که هدف وسیله را توجیه می کند، در شهر معلمان دین و اخلاق و شهری که رهبر معظم انقلاب اسلامی بیش از 20 دقیقه پیرامون عنصر شاهرودی صحبت کرده نباید این بداخلاقی ها باشد. وی گفت: به این نتیجه رسیدیم که بعضی روش هایی که در اصولگرایی وجود دارد درست نیست و ما نسبت به برخی روش ها نقد داریم، باید کشور به سمت عقلانیت پیش رود. خبرگزاری ایرنا این خبر را منتشر کرده است.

 انتقاد بی‌سابقه داریوش ارجمند از «مختار»

داریوش ارجمند بازیگر نقش‌هایی همچون مالک اشتر و حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) در ساخته‌های داوود میرباقری، انتقادات تندی نسبت به سریال «مختارنامه» وارد کرد.ارجمند در بخشی از صحبت‌های تازه‌اش در دیدار با آیت‌الله نورمفیدی، نماینده ولی فقیه در استان گلستان گفته است علاقه‌ای به بازی در سریال «مختارنامه» نداشته: «اصلاً دوست نداشتم در سریال مختارنامه بازی کنم، با دلیل و منطق به شما می‌گویم که سریال مختارنامه ایراد بسیار زیادی داشت و ساخت چنین سریالی به صرفه نبود.» او در ادامه گفت: «من رفتار مختار را رفتار شیعه نمی‌دانم زیرا او که خود را مدعی رهروی از امام علی (ع) می‌دانست، نباید قاتلان امام حسین (ع) و یارانش را به آن شکل مجازات می‌کرد، زیرا شما می‌دانید که رفتار امام علی (ع) با ضاربش چقدر منصفانه بود.»از نظر داریوش ارجمند، رفتار «مختار» رفتار شیعه نیست و زمان 12 ساله و بودجه 66 میلیاردی این سریال به صرفه نبوده است. ارجمند همچنین نحوه کشته‌شدن مختار در این سریال را دروغ خواند. ایسنا به نقل از کانال ایران این خبر را منتشر کرده است.

 

 نفوذ شبکه ۶۰۰ نفره در رسانه‌ها

جواد کریمی‌قدوسی نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی در واکنش به تلاش جبهه ضدانقلاب برای جلوگیری از راهیابی نیروهای انقلاب به مجلس خبرگان رهبری، اظهار داشت: ما قبل از این موضوع هم از یک شبکه 600 نفره نفوذ در رسانه‌ها مطلع شدیم و این موضوع را از طریق تذکر با امضای جمعی از نمایندگان به وزیر ارشاد گفتیم.وی با بیان اینکه این عناصر نفوذی در رسانه‌ها و روزنامه‌ها در حال تخریب چهره‌های انقلابی بودند، تصریح کرد: سیستم‌های نظامی و امنیتی نظام جمهوری اسلامی ایران به طور کامل بر این شبکه‌های نفوذی واقف و مسلط هستند، اسناد بسیار دقیق و ریزی دارند و از قبل هم بخشی از این اسناد را در اختیار نمایندگان مجلس قرار دادند که ما هم مطلع باشیم و از جایگاه قانونی بتوانیم آن را پیگیری کنیم. این مصاحبه را فارس منتشر کرده است.

 حمله یک امام جمعه به معاون رئیس جمهور

آیت‌الله سیدمحمدمهدی حسینی‌همدانی در نماز ‌جمعه کرج به حماسه ملت ایران و حضور گسترده آنها در انتخابات هفتم اسفند اشاره کرد و با انتقاد از اظهارات یکی از معاونان رئیس‌ جمهور در مقطع حساس انتخابات، اظهار داشت: متأسفانه عده‌ای در شرایط حساس اظهارات نسنجیده‌ای را بیان می‌کنند که خوراک تبلیغاتی برای جنگ رسانه‌ای علیه کشور فراهم می‌سازند.حسینی‌همدانی ادامه داد: اینکه می‌گویند در یکی از روستاهای کشور مردم مجبور به فروش مواد مخدر هستند و تمام مردان آن روستا اعدام شده‌اند.

 خاطره جنجالی قاضی‌پور غیرواقعی بود!

قاضی‌پور گفته آنچه درباره قدرت‌الله علیخانی به عنوان خاطره تعریف کرده، غیرواقعی بوده و از این بابت متأسف است. صحبت‌های قاضی‌پور که اخیراً منتشر شده و در بخشی از آن خاطره‌ای درباره علیخانی مطرح کرده بود، در این روزها جنجالی شده است.نماینده مردم ارومیه در مجلس، در گفت‌وگو با «خانه ملت» در واکنش به اخباری که از وی درباره حجت‌الاسلام والمسلمین قدرت‌الله علیخانی منتشر شده بود، عذرخواهی کرد.وی با بیان اینکه "آقای علیخانی از چهره‌های برجسته و ارزشمند ادوار گوناگون مجلس است"، تاکید کرد: بنده برای ایشان همیشه احترام فراوان قائل بوده‌ام و افتخار دارم وی از رفقای خوب ما و مورد تکریم و ارادت همه نمایندگان و دوستان است.قاضی‌پور افزود: اینجانب در میان شور و شوق انتخاباتی هواداران، مطلبی بیان کردم که اشتباه و غیرواقعی بود و ضمن اظهار تأسف، امیدوارم سوءتفاهمات برطرف شود.

 رابطه ظریف و احمدی نژاد؟

محمد جواد ظریف در برنامه دید در شب حضور پیدا کرد و در مقابل دوربین این برنامه گفتگویی مفصل به مجری سابق صدا و سیما داشت. آقای ظریف در این مصاحبه به موضوعات مختلفی پرداخت و به سوالات و پرسش های متفاوتی هم پاسخ داد.ظریف در بخشی از این گفت گو در رابطه با نظرش در رابطه با محمود احمدی نژاد بیان می کند:« احمدی نژاد علاقه ای به بنده نداشتند و من هم ارادتی به سیاستهای ایشون نداشتم. در دولت احمدی نژاد شش سال خانه نشین شدم.»



:: موضوعات مرتبط:
اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : شنبه 15 اسفند 1394
نظر اردوغان درمورد سفر داوداوغلو به ایران
رجب طیب اردوغان ، رئیس جمهور ترکیه در آستانه سفر نخست وزیر این کشور به تهران گفت: امیدوارم جناب نخست وزیر با نتایج خیری از این سفر بازگردد.
 
 
رجب طیب اردوغان ، رئیس جمهور ترکیه در آستانه سفر نخست وزیر این کشور به تهران گفت: امیدوارم جناب نخست وزیر با نتایج خیری از این سفر بازگردد.

به گزارش تسنیم، رجب طیب اردوغان هنگام بازگشت از سفر گینه ، در گفتگو با خبرنگاران در هواپیما درباره سفر داوداوغلو به ایران گفت: وضعیت در منطقه خیلی حساس و خیلی خیلی جدی است. در این میان جناب نخست وزیر به ایران سفر خواهند کرد. این سفر هم خیلی مهم است و امیدوارم که جناب نخست وزیر با نتایج خیری از آنجا بازگردد.

خبرگزاری ایرنا این اظهارات اردوغان را به نقل از سایت‌ سون دقیقه منتشر کرده است.

احمد داوداوغلو نخست وزیر ترکیه در راس یک هیات بلند پایه سیاسی و اقتصادی عصر جمعه عازم جمهوری اسلامی ایران است. این اولین سفر یک هیات بلندپایه جمهوری اسلامی ایران است.

انتظار می رود در این سفر وزرای اقتصاد، گمرک و تجارت، انرژی، حمل و نقل و ارتباطات و توسعه، کارشناسان و مسئولان دولتی و شماری از نمایندگان اصحاب رسانه ای مهم ترکیه، داوداوغلو را همراهی کنند.

منابع نخست وزیری ترکیه نیز ضمن با اشاره به اینکه ، برنامه این دیدار از یک هفته قبل طرح ریزی شده است، اعلام کردند: این دیدار از این نظر نیز که در آستانه مذاکرات صلح سوریه در نهم مارس در ژنو انجام می گیرد، حائز اهمیت می باشد.

آخرین بار رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه در ماه آوریل از این دیدار داشت.


:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : شنبه 15 اسفند 1394
اهداف کشورهای عربی از معرفی حزب‌الله لبنان به عنوان سازمانی تروریستی
شش کشور عضور شورای همکاری خلیج فارس، جنبش مقاومت لبنان، حزب الله را که با اشغالگری رژیم اسرائیل و تروریست‌ها در سوریه مبارزه می‌کند، در فهرست به اصطلاح تروریست‌ها قرار دادند. عربستان سعودی، کویت، بحرین، عمان، قطر و امارات متحده عربی شش کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس هستند.

عبدالطیف بن راشد الزیانی، دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس روز چهارشنبه در بیانیه‌ای که از ریاض منتشر شد، گفت این شورا تصمیمی جمعی علیه حزب الله اتخاذ کرده است.

وی مدعی شد: در حالی که این گروه به اقدامات تروریستی خود ادامه می‌دهد، شورای همکاری خلیج (فارس) تصمیم گرفته است تا آن را به عنوان سازمانی تروریستی برچسب بزند و اقدامات ضروری را برای اجرای این تصمیم براساس قوانین ضد تروریسم شورای همکاری خلیج (فارس) و قوانین بین المللی مشابه اتخاذ خواهد کرد.

وی همچنین حزب الله را به ارتکاب «تجاوز»، جذب «جوانان» کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس، قاچاق «سلاح و مواد منفجره»، ایجاد «فتنه» و تحریک به «هرج و مرج و ناآرامی» متهم کرده است.

این اقدام شورای همکاری خلیج فارس دو هفته پس از آن صورت می‌گیرد که عربستان سعودی کمک نظامی ۴ میلیارد دلاری خود به ارتش لبنان را با هدف تشدید درگیری ها در این کشور متوقف کرد.

تصمیم عربستان مبنی بر متوقف کردن کمک به دستگاه‌های نظامی و امنیتی لبنان نیز پس از آن صورت گرفت که وزیر خارجه لبنان از قطعنامه‌ای که در پایان نشست وزرای خارجه کشورهای عربی علیه ایران بعد از وقایع سفارت عربستان در تهران صادر شده بود، حمایت نکرد. انتظار عربستان از دولت لبنان این بود که در پی حادثه سفارت با الگو گرفتن از برخی کشورهای عربی خلیج فارس روابط خود را با ایران قطع کند. آرزویی که هرگز محقق نشد.

سید حسن نصرالله، دبیر کل حزب الله لبنان در این باره گفته بود عربستان سعودی با تعلیق بسته کمک اقتصادی به ارتش لبنان، این کشور را به مرحله جدیدی از مناقشه سیاسی کشانده است. 

به نظر می رسد اقدام جدید شورای همکاری خلیج فارس، علاوه بر بحران شدید مالی که دولت سعودی با آن دست و پنجه نرم می کند دلایل دیگری نیز داشته باشد. یکی از مهمترین دلایل آن پیشروی های راهبردی نیروهای بشار اسد با کمک حزب الله در سوریه بوده است که به شدت ریاض و کشورهای هم پیمان آن را نگران ساخته بود. همچنین تصمیم شورای همکاری خلیج فارس برای تروریست خواندن حزب‌الله لبنان را می توان در راستای سیاست عربستان برای تشدید شکاف ها میان کشورهای سنی و شیعه منطقه ارزیابی کرد. 

امارات عربی متحده،عربستان سعودی و بحرین در هفته های اخیر حملات رسانه هماهنگی را علیه ایران و محور مقاومت انجام دادند. به عنوان مثال بن زاید آل نهیان، وزیر خارجه امارات چند روز قبل مدعی شده بود که برای مبارزه با گروه تروریستی داعش باید حزب الله لبنان و الحشد الشعبی در سوریه و عراق را نابود کرد. یا شیخ خالد بن احمد ال خلیفه، وزیر خارجه بحرین در صفحه خود بر روی توئیتر به شدت علیه حزب الله موضع گیری کرده بود. وی با تروریست و مزدور خواندن حزب الله، گفته بود که لبنان باید بین حزب الله و عرب‌های خلیج فارس یک طرف را انتخاب کند. وی در جمله دیگری نوشت: حزب الله نه تنها دشمن عربستان و بحرین و تمامی عرب‌ها بوده؛ بلکه دشمن اول لبنان است و لبنان بر سر یک دوراهی اصلی قرار دارد و باید انتخاب کند.
  
گفتنی است اقدام کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در قرار دادن حزب الله لبنان در فهرست گروه‌های تروریستی، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های صهیونیستی نیز داشت. روزنامه جروزالم‌پست در گزارشی نوشت، شورای همکاری خلیج فارس با قرار دادن حزب‌الله در فهرست گروه‌های تروریستی، فشار بر این گروه متحد ایران را افزایش داد؛ گروهی که نفوذ زیادی در لبنان دارد و نقش کلیدی در بحران سوریه ایفا می‌کند.

لازم به یادآوری است که امارات، بحرین، عربستان، عمان، قطر و کویت ۶ عضو شورای همکاری خلیج فارس هستند این شورا در ۲۵ می ۱۹۸۱ و با هدف مقابله با آنچه این کشورها خطر انقلاب اسلامی می‌نامیدند، تشکیل شد.


:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : پنج شنبه 13 اسفند 1394
ترس از تحریم های آمریکا عامل برقرار نشدن ارتباط مالی بین بانک های اروپایی و ایران
 
همچنین  به علت لفو نشدن  قانون تحریمی IFCA بند 1247 (d) در برجام، درآمدهای نفتی ایران همچنان در تحریم باقی مانده است؛ لذا ایران قادر به فروش نفت خود خواهد بود اما درآمد حاصل از آن را نمی‌تواند به طور مستقیم وارد چرخه بانکی خود کند که خود مراودات اقتصادی را دشوار خواهد کرد. البته ناگفته نماند که بند 1247 (e) از قانون IFCA  هم که در ارتباط با تحریم درآمدهای گازی می‌باشد کماکان پابرجا است؛ یعنی مشابه وضعیت درآمدهای حاصل از فروش نفت که مجددا در فروش گاز طبیعی گریبان کشور را گرفته و تراکنش‌های بانکی مالی را دچار اخلال خواهد کرد.
 

ترس از تحریم های آمریکا عامل برقرار نشدن ارتباط مالی بین بانک های اروپایی و ایران/ اذعان لاریجانی، ظریف و صالحی نسبت به وجود محدودیت در نقل و انتقالات بانکی/ ظریف: تحریم ها مجموعه تار عنکبوتی است که آمریکا به دور خود تنیده است

همچنین به علت لفو نشدن قانون تحریمی IFCA بند 1247 (d) در برجام، درآمدهای نفتی ایران همچنان در تحریم باقی مانده است؛ لذا ایران قادر به فروش نفت خود خواهد بود اما درآمد حاصل از آن را نمی‌تواند به طور مستقیم وارد چرخه بانکی خود کند که خود مراودات اقتصادی را دشوار خواهد کرد. البته ناگفته نماند که بند 1247 (e) از قانون IFCA هم که در ارتباط با تحریم درآمدهای گازی می‌باشد کماکان پابرجا است؛ یعنی مشابه وضعیت درآمدهای حاصل از فروش نفت که مجددا در فروش گاز طبیعی گریبان کشور را گرفته و تراکنش‌های بانکی مالی را دچار اخلال خواهد کرد.
 با گذشت بیش از چهل روز از اجرایی شدن برجام واقعیت‌ها و ضعف‌های ساختاری توافق هسته ای روز به روز خود را بیشتر نشان داده و این روزها دیگر نشانه‌ای از ذوق زدگی‌های ابتدایی دیده نمی‌شود.
 
به گزارش رجانیوز از جمله انتقادهای جدی و دقیق منتقدان توافق هسته‌ای به تیم مذاکره کننده عدم توجه به ساختار پیچیده تحریم‌ها بود؛ به این معنی که تحریم‌ها به حدی گسترده و در همین تنیده‌اند که برای بی‌اثر کردن آن‌ها، صرفاً نمی‌توان به  تعلیق بخشی از آن‌ها اکتفا کرد؛ زیرا در این صورت تحریم‌ها از مسیرهای دیگر و به شکل های مختلف خود را بازتولید خواهند کرد. 
 
گفتنی است که این موضوع هیچ وقت آن طور که باید و شاید مورد توجه تیم مذاکره کننده کشورمان قرار نگرفت و نهایتاً  به آن‌جا ختم شد که در توافق نهایی بسیاری از تحریم‌ها کماکان پابرجا باقی مانده است.
 
بر همین اساس باقی ماندن ساختار تحریم‌ها و لغو نشدن بسیاری از آن‌ها در زمان فعلی منجر به تاخیر در اجرای برجام شده و طرف مقابل از اجرای تعهدات خود به بهانه‌های مختلف سرباز می‌زند؛ موضوعی که در رابطه با پایان نیافتن تحریم‌های بانک‌های اروپایی و عدم تسهیل مبادلات مالی-بانکی، با وجود سپری شدن بیش از چهل روز از اجرا شدن برجام، صدای برخی از حامیان پروپاقرص توافق هسته ای در داخل کشور را نیز درآورده است.
 
در همین راستا علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی  در گفت‌وگو با وبگاه العربی الجدید در پاسخ به این سوال که پس از اجرایی شدن توافق هسته‌ای در ماه ژانویه، ایران هسته‌ای امروز کجاست و چقدر از تعهدات خود را اجرا کردید و چقدر را غرب اجرا کرده گفت : اجرای طرح بخوبی ادامه دارد و من هنوز با ارنست مونیز جهت بررسی مکانیزم اجرا، در ارتباط هستم. تهران به آنچه باید، متعهد است، اما تأخیری در طرف مقابل هست که مسئولیتش هم با خودش است. هیچ مانع مشخصی وجود ندارد اما منظورم اینجا، تاخیرشان در اجرای برخی نقاط به شکل کامل است.
 
صالحی در ادامه گفت: تا الان برخی بانک‌های بزرگ اروپایی تحریم‌هایش را به طور کامل پایان نداده است چرا که قبلا تعهد داده که با ایران مراوده تجاری نداشته باشد. ما هنوز منتظر هستیم که وزارت خارجه ایران با اتحادیه اروپا تماس بگیرد و این بحران را حل کند.
 
همچنین محمد جواد ظریف وزیر امورخارجه دولت یازدهم در مصاحبه خود با خبرگزاری ایسنا در پاسخ به این پرسش که برای رسیدن به این نتیجه که آمریکایی‌ها به تعهدات خود پایبند هستند چقدر زمان نیاز است یا چه اقدام خاصی باید انجام دهند تا شما نسبت به پایبندی آن‌ها به تعهدات‌شان اطمینان حاصل کنید گفت:منتظر اقدام خاصی نیستیم. آمریکا باید تعدادی تحریم را روی کاغد لغو می‌کرد که انجام دادند اما این یک روند است و باید ببینم آن‌چه در روی کاغذ لغو کردند در عمل هم کمک می‌کند تحریم‌ها برداشته شود یا خیر. البته این روند مقداری کند بوده است. 
 
وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه گفت:  این اقدامات در طول زمان انجام می‌گیرد از این رو باید با دقت پیگیری شود که درست انجام شود و شرکت و موسسه یا بانکی معطل تصمیم و اقدامی نماند. ما در وزارت‌ خارجه این روند را رصد و پیگری می‌کنیم. : فکر می‌کنم روند اجرای برجام بد نبوده است اما آن‌قدر هم که ایجاد اعتماد کند، جدی نبوده است. شاید مقداری از این مساله به خاطر مجموعه تار عنکبوتی تحریم‌ها است که آمریکایی‌ها دور خود تنیده‌اند و الان خودشان هم در این تار عنکبوت گیر کرده‌اند.
 
در ادامه نیز علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی که تصویب برجام در بیست دقیقه را در کارنامه خود دارد در دیدار با وزیر امور خارجه رومانی با اشاره به اجرایی نشدن تعهدات طرف غربی در برجام می‌گوید: مدتی است که از امضای توافق‌نامه هسته‌ای می‌گذرد و در این مدت ایران به تمام تعهدات خود عمل کرده است، اما متأسفانه هنوز از طرف مقابل این تعهدات به طور کامل اجرایی نشده است. پیش زمینه انجام مراودات اقتصادی و تجاری میان ایران و کشورهای دیگر، تسهیل در مبادلات و امور بانکی است که این امر هنوز در حد مطلوب صورت نگرفته و امیدوارم که این مشکل هر چه سریع‌تر برطرف شود.
 
اما تنها مسئولان ایرانی نبوده اند که به این موضوع اشاره کرده‌اند؛ اشنایدر آمان رئیس جمهور سوئیس هم که اخیراً به ایران سفر کرده بود با اشاره به تاخیر در همکاری‌های بانکی بین بانک‌های ایرانی و اروپایی گفت: ما به یک زمانی احتیاج داریم که این روند طی شود. بانک ها و موسسات بانکی هم باید فعال شوند و با شرکای ایرانی خود همکاری کنند.
 
 
اما این تاخیر به چه علت اتفاق افتاده است؟ 
 
علت تاخیر در آغاز همکاری‌های مالی بانک‌های اروپایی با بانک‌های ایران و عدم تسهیل تراکنش های بانکی و اقتصادی را باید در باقی ماندن بسیاری از تحریم‌های ایالات متحده آمریکا دانست که به موجب آن نقل و انتقالات مالی بانک‌های ایران همچنان دارای محدودیت‌ می‌باشد.
 
در همین ارتباط بر اساس قانون NDAA دسترسی به دلارهای نفتی برای ایران ممکن نمی‌باشد و بانک مرکزی ایران نمی‌تواند از حساب‌های دلاری خود بهره ببرد؛ در کنار تحریم بانک مرکزی، آمریکا کشورهای دیگر را تهدید کرده بود که اگر در تراکنش‌های مالی مرتبط با نفت ایران مشارکت داشته باشند، موسسات مالی و حتی بانک مرکزی آنها را تحریم خواهد کرد. این تهدید در بخش sec 1245 (d) (3) این قانون آمده است. لذا به موجب پابرجا بودن این قانون کماکان بانک‌های اروپایی در برقراری ارتباط با بانک‌ها و موسسات ایرانی دچار تردید هستند زیرا که هر لحظه این امکان وجود دارد که از جانب آمریکا تحریم شوند!
 
موضوعی که پیش از این پایگاه فاینانشیال تریبون در گزارشی به آن اشاره کرده و در این باره نوشته بود:
 
Still stinging from fines levied by US regulators for breaching the old sanctions regime, many European financial institutions are worried about falling foul of the US sanctions laws that will remain in place. 
 
هنوز هم ترس از گزندگی قوانین وضع شده به واسطه جریمه های تنظیم شده از سوی آمریکا برای نقض رژیم تحریم های قدیمی وجود دارد ، بسیاری از موسسات مالی اروپایی در خصوص نقض تحریم های آمریکایی ای که هنوز هم پابرجاست نگرانی دارند.
 
همچنین  به علت لفو نشدن  قانون تحریمی IFCA بند 1247 (d) در برجام، درآمدهای نفتی ایران همچنان در تحریم باقی مانده است؛ لذا ایران قادر به فروش نفت خود خواهد بود اما درآمد حاصل از آن را نمی‌تواند به طور مستقیم وارد چرخه بانکی خود کند که خود مراودات اقتصادی را دشوار خواهد کرد. البته ناگفته نماند که بند 1247 (e) از قانون IFCA  هم که در ارتباط با تحریم درآمدهای گازی می‌باشد کماکان پابرجا است؛ یعنی مشابه وضعیت درآمدهای حاصل از فروش نفت که مجددا در فروش گاز طبیعی گریبان کشور را گرفته و تراکنش‌های بانکی مالی را دچار اخلال خواهد کرد.
 
گفتنی است در اولین روز اجرای برجام وزارت خزانه داری آمریکا با انتشار دستورالعملی اعلام کرد که برخی از تحریم‌ها برعلیه ایران همچنان پابرجا خواهند بود که از جمله آن  تحریم هایی ثانویه ای است که برای برای تجارت موادی که در بخش 4 از ماده 1245 قانون ایفکا قید شده است.
 
با این تفاسیر به نظر می‌رسد که محمدجواد ظریف از جمله نفرات آخری باشد  که به وضعیت تار عنکبوتی تحریم‌ها پی برده است زیرا پیش از منتقدین بارها بارها نسبت به این موضوع هشدار داده بودند اما ذوق‌زدگی بی حد و حصر مقامات دولتی مانع از دیدن واقعیت‌ها و حقایق شد؛ واقعیت‌هایی که این روزها پشت سر هم خود را نشان می‌دهند.


:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : پنج شنبه 13 اسفند 1394
منظور محسن رضایی از عامل سیا کیست؟

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در سخنرانی روز گذشته خود به سفر یکی از عوامل سازمان سیا به ایران در ماه‌های گذشته در قالب یک هیئت دانشگاهی خبر داد.

منظور محسن رضایی از عامل سیا کیست؟

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در سخنرانی روز گذشته خود به سفر یکی از عوامل سازمان سیا به ایران در ماه‌های گذشته در قالب یک هیئت دانشگاهی خبر داد.

تسنیم: محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در چهارمین همایش سراسری علوم و مهندسی دفاعی در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که روز سه‌شنبه برگزار شد به یکی از عوامل سازمان جاسوسی آمریکا اشاره کرد که در ماه‌های گذشته به تهران آمده است و گفت: اخیراً یکی از عوامل سازمان CIA که مسئول نفوذ در ایران شده که در آینده اسناد زیادی را از وی افشا خواهیم کرد، خردادماه به تهران آمده و از تمام دانشگاه‌ها بازدید کرده است. ایشان اولین کسی است که در فضای باز شوروی به آنجا رفت و بعد از برجام نیز به ایران آمده است.

رضایی اشاره به نام این عامل سازمان سیا نکرد اما پایگاه شبکه خبری بی‌بی‌سی در خردادماه به سفر این هیئت دانشگاهی به‌سرپرستی گودمن به ایران اشاره کرد و بی‌بی‌سی نیز دیروز در گزارش کاملی در این باره به سوابق گودمن اشاره کرده است.

بی‌بی‌سی در مطلبی در تاریخ 23 ژوئن 2015 (2 تیر) در مطلبی با عنوان "دانشگاه‌های آمریکا در سفری نمادین به تهران" به سفر یک هیئت بزرگ آکادمیک از آمریکا به ایران به‌سرپرستی دکتر "آلن گودمن" اشاره کرد.

در مطلبی که مؤسسه آموزش بین‌الملل درباره گودمن آورده علاوه بر سوابق دانشگاهی وی نوشته است: دکتر گودمن هماهنگ کننده گزارش‌دهی مدیر اطلاعات مرکزی به ریاست جمهوری در دولت"جیمی کارتر" بوده است.

بی‌بی‌سی همچنین نوشت 28 خرداد امسال مؤسسه آموزش بین‌المللی خبر داد که این مؤسسه سرپرستی گروهی از "نمایندگان ارشد آموزش عالی آمریکا" را در سفری به ایران به‌عهده داشته است.

این سفر یک هفته پیش از انتشار این بیانیه انجام شده و زمینه آن "گسترش گفتگوهای آموزشی و علمی" و افزایش "همکاری‌های دانشگاهی" دو کشور عنوان شده بود.

سرپرست گروه دکتر  آلن گودمن، رئیس مؤسسه آموزش بین‌المللی (IIE) بود که همراه دو نفر دیگر از اعضای این مؤسسه و 5 نفر از 5 دانشگاه آمریکا به ایران سفر کرد.

این گروه از 11 دانشگاه و 2 مؤسسه تحقیقاتی ایران در تهران، اصفهان و شیراز دیدن کردند.

این در حالی بود که در اول تیرماه پایگاه سازمان صدا و سیما در مطلبی به سکوت خبری در این زمینه اشاره کرد و نوشت: پایگاه اینترنتی مرکز توسعه بین المللی دانشگاه ایالتی بال آمریکا اعلام کرد هیئتی از نمایندگان آموزش عالی آمریکا در روزهای ششم تا دوازدهم ژوئن (16 تا 22 خرداد) از ایران دیدن کردند.



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : چهار شنبه 12 اسفند 1394
طرح عربستان و اسرائیل برای منطقه فتنه‌انگیزی است/ کمک سعودی به ارتش با مرگ ملک عبدالله لغو شد
دبیرکل حزب‌الله لبنان با تأکید بر اینکه عربستان قصد ایجاد فتنه در لبنان را دارد، گفت: طرح عربستان در منطقه فتنه انگیزی است و این طرح اسرائیل نیز هست.

تسنیم:سید حسن نصرالله در سخنرانی خود اعلام کرد که افزایش حملات سیاسی و رسانه‌ای لبنان را وارد فضای بحران شدید در سطح سیاسی و ملی کرده است.

وی اضافه کرد: پس از آنکه سعودی‌ها توقف کمک‌های مالی را که قرار بود به ارتش انجام دهد اعلام کرد، در لبنان و منطقه حملات سیاسی و رسانه‌ای بسیار گسترده‌ای را چه از جانب سعودی‌ها و برخی کشورهای حوزه خلیج فارس و چه از سوی برخی گروه‌های سیاسی در لبنان شاهد بودیم. این تشدید حملات سیاسی و رسانه‌ای لبنان را وارد بحران شدید در بعد سیاسی و رسانه‌ای و کلی کرد به‌گونه‌ای که باعث هراس لبنانی‌ها و کسانی که در این کشور اقامت دارند، گردید.

دبیرکل حزب‌الله لبنان افزود: شایعه‌های گسترده‌ای منتشر گردید و برخی از شبکه‌های سعودی اقدام به انتشار برنامه‌های بسیار اهانت آمیزی کردند. از 19 فوریه که قطع کمک‌های عربستان اعلام گردید وارد مرحله جدیدی از درگیری‌های سیاسی و رسانه‌ای از سوی عربستان شدیم.

وی در ادامه این سخنرانی به اوضاع سیاسی و امنیتی در لبنان پرداخت و گفت: پس از شرایط تشدید حملات از سوی سعودی‌ها، دیگر گروه‌های سیاسی  به تشدید اوضاع پرداخته و در این شرایط چندین موضوع حاصل شد.

1 ــ بیانیه‌های مجهول المصدری منتشر شد که طی آن ادعا شده بود حزب‌الله به‌دنبال وارد شدن در برخی مناطق بوده و از این بیانیه‌ها صدای فتنه میان شیعه و سنی شنیده می‌شود.

2 ــ عربستان و برخی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس از سفر شهروندان خود به لبنان ممانعت کردند و از شهروندان خود نیز خواستند تا این کشور را ترک کنند و درباره برخی چالش‌های امنیتی در لبنان صحبت کردند، این در حالی است که هیچ اشاره‌ای به این چالش‌ها نکردند.

3 ــ مقاله‌ و تحلیل و برنامه ریزی برای هفت می جدید.

4 ــ برخی خبرها در پایگاه‌های الکترونیکی و انتشار دروغ درباره بروز درگیری.

حوادثی که در خیابان اتفاق افتاد هیچ ارتباطی به حزب‌الله ندارد

سید حسن نصرالله در بخش دیگری از سخنان خود درباره برخی از اعتراض‌های خیابانی که طی چند روز اخیر در ضاحیه جنوبی بیروت اتفاق افتاده بود، گفت: حزب‌الله هیچ‌گونه ارتباطی با آنچه در خیابان رخ داده است، ندارد. این حوادث یک عکس العمل ناخودآگاه به مسائلی است که آن را اهانت تلقی کرده‌اند و ممکن است که برخی افراد به این اعتراض‌ها نفوذ کرده باشند. بستن راه‌ها مناسب نیست و عکس العمل باید مناسب و بررسی شده باشد.

وی افزود: نیازی به ریختن به خیابان‌ها وجود ندارد و باید پاسخ‌هایی متمدنانه بدهیم که در خدمت اهداف ما باشد. مسئولان حزب‌الله باید با کسانی که به خیابان‌ها ریختند جلسه بگیرند و آنها را از آمدن به خیابان منع کنند چرا که در مرحله بسیار حساسی قرار داریم.

طرح عربستان و اسرائیل برای منطقه فتنه‌انگیزی است

سید حسن نصرالله در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهداف مشترک عربستان و اسرائیل گفت: طرح عربستان در منطقه فتنه انگیزی است و این طرح اسرائیل نیز هست. ما هرگونه اهانت به نمادهای اسلامی را رد می‌کنیم، این تنها یک اشتباه نیست بلکه گناه نیز است.

اهانت به نمادهای اسلامی خطرناکترین باب برای فتنه است و برخی از گروه‌ها با حمایت آمریکا، عربستان و اسرائیل به‌روی آن کار می‌کنند.

کمک عربستان به ارتش لبنان از زمان مرگ ملک عبدالله لغو شد

دبیرکل حزب‌الله لبنان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لغو کمک 3میلیاردی عربستان به ارتش لبنان گفت:  کمک عربستان به ارتش لبنان از زمان وفات ملک عبدالله متوقف شد و دلیل توقف آن موضع ما در برابر عربستان نیست. برخی از گروه‌های لبنانی هستند که امیدوارند عملیات طوفان قاطعیت مانند یمن در لبنان هم تکرار شود.

سید حسن نصرالله با اشاره به برخی از سخنان در کشورهای عربی حوزه خلیج فارس و رسانه‌های وابسته به آنها درباره عرب بودن و نسب عربیت که لبنان را خارج از این دایره اعلام کرده بودند، گفت: چگونه برخی از افراد در مورد  نسب عربیت حرف می‌زنند در حالی که اصل عرب بودن را فراموش کرده‌اند.

اقدامات کشورهای عربی حوزه خلیج فارس حزب‌الله را هدف قرار داده است

دبیرکل حزب الله لبنان همچنین تأکید کرد: حزب‌الله توانایی، شایستگی و آمادگی مقابله و مقامت به‌تنهایی را دارد و از هیچ‌یک از همپیمانان خود نمی‌خواهیم که خود را در تنگنا قرار دهند. تمامی اقداماتی که در کشورهای عربی حوزه خلیج علیه لبنان و لبنانی‌ها انجام می‌شود تنها حزب‌الله را هدف قرار  داده است. ما مسئولیت را می‌پذیریم و بر مواضع خود پایدار هستیم و حتی اگر تنها بمانیم بر حق خود پافشاری می‌کنیم.

حملات عربستان علیه حزب‌الله از سال 2005 شروع شد

نصرالله همچنین در مورد فشارهای برخی از گروه‌های سیاسی لبنان به حزب‌الله گفت: از دولت و گروه‌های سیاسی لبنان می‌خواهند که به حزب‌الله فشار بیاورند تا از مواضع خود در برابر عربستان عقب نشینی کند. جنگ عربستان علیه ما جدید نیست، این کشور از سال 2005 به ما حمله می‌کند. این عبارت که «باید حزب‌الله در جنگ تموز 2006 نابود شود» تعبیر یک امیر سعودی است. جو بایدن پیشتر گفته بود که عربستان میلیاردها دلار و هزاران تن از اسلحه برای ضربه به نظام سوریه به کار گرفته است. خودروی‌های بمب‌گذاری شده که از قلمون به‌سوی لبنان می‌آمد با مدیریت عربستان بوده است.

ملت یمن به‌دلیل حمله عربستان مظلومترین ملت دنیا هستند

دبیرکل حزب‌الله لبنان با اشاره به جنایت‌های عربستان سعودی علیه ملت‌های مسلمان در منطقه گفت: عربستان روزانه در یمن مرتکب کشتار می‌شود و دنیا ساکت است و ما نمی‌توانیم در برابر این جنایت‌ها سکوت کنیم. بزرگترین و شرافتمندانه‌ترین کاری که در زندگی انجام دادم، آن سخنرانی بود که در دومین روز از حمله عربستان به یمن ایراد کردم. هیچ مظلومیتی به‌روی کره زمین به‌اندازه مظلومیت مردم یمن نیست که در نتیجه حمله عربستان سعودی به وجود آمده است. هنگامی که جهان عرب در برابر حمله عربستان به یمن سکوت می‌کند به‌معنی این است که به عربستان برای حمله به یک کشور دیگر مشروعیت داده است. به‌نفع هیچ کشوری نیست که به عربستان اجازه حمله به یک کشور دیگر را بدهد.

دبیرکل حزب‌الله لبنان در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به اقدامات عربستان علیه لبنان گفت: بر اساس کدام معیار عربستان حق دارد با ملت لبنان این‌گونه برخورد کند؟ عربستانی که این‌گونه با یمن، سوریه، عراق و بحرین برخورد کرده است، با لبنان هم همین برخورد را می‌کند. اگر عربستان با حزب‌الله مشکلی دارد پس باید به‌تنهایی با حزب‌الله مقابله کند و دیگران گناهی ندارند.هرآنچه می‌توانید در مورد حزب‌الله انجام دهید ولی این مسئله ربطی به کشور و مردم لبنان ندارد.



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : چهار شنبه 12 اسفند 1394
رونمایی خاتمی از رمز گام سوم اصلاح طلبی/ بازی اصلاح طلبان با مهره هاشمی

روحانی، در جبران حمایت انتخاباتی خاتمی، اسحاق جهانگیری وزیر معادن و صنایع دولت اصلاحات و از نزدیک ترین افراد به خاتمی را بعنوان معاون اول خود برگزید و حلقه اول تیم اقتصادی خود را به اصلاح طلبان سپرد همانطورکه وزارت اقتصاد و دارایی، معاون اجرایی رئیس جمهور، ستاد هماهنگی اقتصادی، مشاور رئیس جمهور در امور اقتصادی به اصلاح طلبان واگذار شد.

رونمایی خاتمی از رمز گام سوم اصلاح طلبی/ بازی اصلاح طلبان با مهره هاشمی

روحانی، در جبران حمایت انتخاباتی خاتمی، اسحاق جهانگیری وزیر معادن و صنایع دولت اصلاحات و از نزدیک ترین افراد به خاتمی را بعنوان معاون اول خود برگزید و حلقه اول تیم اقتصادی خود را به اصلاح طلبان سپرد همانطورکه وزارت اقتصاد و دارایی، معاون اجرایی رئیس جمهور، ستاد هماهنگی اقتصادی، مشاور رئیس جمهور در امور اقتصادی به اصلاح طلبان واگذار شد.

سید محمد خاتمی دهم اسفند پس از مشخص شدن نتایج انتخابات مجلس و خبرگان 94، در پیامی با فرار از پذیرش مسئولیت حمایت از روحانی و دولت تدبیر و امید، در پیامی مطالبه گرانه خواهان رونق اقتصادی و گشایش در امر معیشت مردم شد و از دولت یازدهم خواست که به وعده های داده شده عمل کند.

به گزارش رجانیوز؛ خاتمی، رئیس دولت اصلاحات در پیامی پس از پیروزی لیست اصلاح طلبان و حامیان دولت در حوزه تهران انتخابات مجلس دهم شورای اسلامی در پیامی به مردم و دولت که در سایت وی آمده است، نوشت:

مردم خواستار عملی شدن همه شعارها و برنامه هایی هستند که رئیس جمهوری محترم عرضه داشته و مردم به آن رأی داده اند.
و اینک نوبت دولت و دیگر ارکان حکومت و بخصوص منتخبان محترم ملت است که در خدمت به این مردم و تأمین خواست‌ها و مطالبات آنان، بخصوص ایجاد رونق اقتصادی و گشایش در امر معیشت مردم و ایجاد فضای باز و سالم سیاسی بکوشند.

این در حالیست که روحانی با حمایت جدی جبهه اصلاحات در سال 92، بعنوان کاندیدای منتخب اصلاح طلبان رئیس‌جمهور شد؛ بطوریکه محمدرضا عارف با توصیه  خاتمی از کاندیداتوری ریاست جمهوری یازدهم انصراف داد و در نامه ای اعلام کرد:

ایشان طی این نامه در مقام رهبری اصلاحات، ادامه حضورم را در صحنه انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری مصلحت ندانسته اند.

بعد از این نامه بود که خاتمی نیز در پیامی ویدئویی که در صفحه فیس بوک روحانی منتشر گردید از کاندیداتوری روحانی حمایت کرد و روحانی را کاندیدای اصلاح طلبان نامید و گفت:

[محمدرضا عارف] با ترجیح مصالح کلی بر منافع شخصی و تلاش برای جلوگیری از تشتت آراء و تفرقه و پراکندگی نیروها ظرفیت ممتاز خود را نشان داد.
اینک در حالی که دیگر فرزند توانمند ملت جناب آقای دکتر حسن روحانی که اهل خیر و خدمت و اندیشه و تدبیر در صحنه است و مواضع استوار خود را که در مسیر خیر و نیاز و مطالبه مردم شریف است به خوبی اعلام کرده است، علاقمندان به کشور و سرنوشت آن و خواستاران تحول مثبت در عرصه حیات سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و بین المللی می توانند به انتخابی دست بزنند که به یاری خداوند جامعه را به سوی آینده بهتر رهنمون شود.
اینجانب به حکم وظیفه سنگینی که نسبت به کشور و سرنوشت ملت شریف دارم رأی خود را به برادر گرامی جناب آقای دکتر روحانی خواهم داد و از همگان به ویژه اصلاح طلبان و تحول خواهان و خواستاران عزت و سربلندی میهن و وفاداران به آرمانهای بلند و مطالبات روشن ملت می خواهم که با هوشیاری وظیفه مهم خود را در این انتخابات به جا آورند.

 

حمایت خاتمی از روحانی در انتخابات 92 صرفا به یک بیانیه سیاسی و انصراف عارف، خاتمه نمی یابد؛ بلکه اصلاح طلبان از تمامی ظرفیت خود در کشور برای تبلیغات روحانی استفاده کرده و نیروهای اصلی تشکیل دهنده ستادهای انتخاباتی و اتاق های فکر و حامیان مالی ستاد روحانی را تشکیل می دادند؛ بطوریکه نام محمد ستاری فر (رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی دولت خاتمی)، حسین عبده تبریزی (دبیرکل بورس اوراق بهادار تهران و مشاور خصوصی‌سازی وزارت امور اقتصادی و دارایی دولت خاتمی) و محمدحسین شریف‌زادگان ( وزیر رفاه و تامین اجتماعی و رئیس سازمان تامین اجتماعی دولت خاتمی) در میان حامیان مالی روحانی در انتخابات ریاست‌جمهوری 1392 دیده می شود.

این یکپارچگی با پایان انتخابات 92 پایان نپذیرفت، چرا که روحانی، در جبران حمایت انتخاباتی خاتمی، اسحاق جهانگیری وزیر معادن و صنایع دولت اصلاحات و از نزدیک ترین افراد به خاتمی را بعنوان معاون اول خود برگزید و حلقه اول تیم اقتصادی خود را به اصلاح طلبان سپرد همانطورکه وزارت اقتصاد و دارایی، معاون اجرایی رئیس جمهور، ستاد هماهنگی اقتصادی، مشاور رئیس جمهور در امور اقتصادی به اصلاح طلبان واگذار شد.

علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی دولت فعلی در دولت اصلاحات معاون طرح و بررسی نهاد ریاست جمهوری و عضویت در شورای پژوهشی سازمان بررسی و نظارت را عهده دار بود.

مسعود نیلی مشاور روحانی در امور اقتصادی و دبیر ستاد هماهنگی اقتصادی؛ در دوران ریاست جمهوری محمد خاتمی به عنوان معاون سازمان برنامه و بودجه و سرپرست کمیتهٔ خصوصی‌سازی برگزیده شد. وی سند استراتژی توسعه صنعتی کشور را در آن مقطع زمانی تدوین و نگارش نمود.

محمدعلی نجفی مشاور امور اقتصادی روحانی نیز در دولت اول خاتمی رییس سازمان برنامه و بودجه بود.

حضور چهره های شاخص دولت اصلاحات در دولت روحانی آنقدر گسترده است که صرفا به تیم اقتصادی دولت تدبیر و امید خلاصه نگردیده و وزارت های زیر را نیز شامل می گردد:

(سیاسی) محمد جواد ظریف؛ وزیر امور خارجه روحانی که در دولت خاتمی 5 سال معاون وزیر امور خارجه و نماینده دولت در تیم مذاکره کننده هسته ای و 3 سال سفیر و نمایندهٔ دائم ایران در سازمان ملل متحد بود.

(آموزشی) علی‌اصغر فانی؛ وزیر آموزش و پرورش روحانی که در دولت خاتمی معاون آموزش و پرورش بود. وی یک فعال اصلاح طلب بشمار آمده و رئیس ستاد فرهنگیان میرحسین موسوی در انتخابات ریاست جمهوری ایران (۱۳۸۸) بوده است.

(آموزشی) رضا فرجی‌دانا؛ یک سال وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روحانی بود. وی یک سیاستمدار اصلاح طلب است که توسّط سید محمد خاتمی، برای تصدّی سمت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به مجلس ششم معرفی شد و ریاست دانشگاه تهران را عهده دار بود.

(آموزشی) محمد فرهادی؛ وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روحانیست که وزیر بهداشت دولت اول خاتمی بوده است.

(آموزشی) جعفر توفیقی؛ سرپرستی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را درابتدای دولت روحانی عهده دار بود و پس از آنکه نتوانست برای در اختیار گیری این وزارت رای اعتماد از مجلس بگیرد بعنوان مشاور عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گارده شد. وی به مدت دو سال وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دولت خاتمی بوده است.

(اجتماعی) علی ربیعی؛ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دولت تدبیر و امید است که در دولت اصلاحات، مشاور اجتماعی سید محمد خاتمی بود.

(اقتصادی) محمود واعظی؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت یازدهم است که 2 سال  معاون اقتصادی وزارت امور خارجه دولت خاتمی بوده است.

(اقتصادی) حمید چیت‌چیان؛ وزیر نیرو دولت کنونی است که معاون وزیر نیرو در دولت خاتمی بوده است.

(اقتصادی) محمدرضا نعمت زاده؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت دولت تدبیر و امید است که معاون وزیر نفت و مدیرعامل پتروشیمی در دوران ریاست جمهوری محمد خاتمی بود.

(اقتصادی) بیژن نامدار زنگنه؛ وزیر نفت مشترک دولت روحانی و دولت خاتمی به شمار می رود.

(اقتصادی- اجرایی) محمد نهاوندیان؛ رئیس دفتر رئیس جمهور و نهاد ریاست جمهوری دولت روحانیست که 4 سال اول دولت اصلاحات معاون وزیر بازرگانی و 4 سال دوم نیز مشاور اقتصادی سیدمحمد خاتمی، رئیس مرکز ملی جهانی شدن را عهده دار بوده است.

16 استاندار دولت روحانی دارای سوابق اصلاح طلبی گسترده ای بوده بطوریکه افرادی چون جمشید انصاری، محمود زمانی قمی، ابراهیم رضایی بابادی، قربانعلی سعادت، مجید خدابخش، عبدالحسن مقتدایی، عبدالمحمد زاهدی، اسدالله رازانی استانداران فعلی در دولت یازدهم، سابقه استانداری در دولت خاتمی را نیز داشته اند؛ سید طاهر طاهری، سید حسین هاشمی و محمدرضا خباز نماینده اصلاح طلبان در مجلس پنجم بوده اند. علی اوسط هاشمی فرماندار تهران در دو دولت اصلاحات بوده و رسول زرگرپور، سید محمدعلی افشانی و محمدناصر نیکبخت نیز از چهره‌های اصلاح طلب هستند
البته باید به حضور بی سابقه معاونان وزیر و مدیران میانی دو دولت سید محمد خاتمی در دولت روحانی نیز اشاره شود که تعداد بسیار زیاد آنها مانع از آوردن اسامی و سمتشان در این مطلب می شود.
بعبارت دیگر حضور گسترده اصلاح طلبان در دولت یازدهم بگونه ایست که می توان نام دیگر دولت اعتدال را دولت رده دومی اصلاحات نامید.

 

گام سوم؛ عبور از روحانی؟
حضور اصلاح طلبان در دولت یازدهم از سوی شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان به عنوان گام اول تلقی شده و با حمایت از تمامی اقداماتی که در دو سال گذشته در دولت روحانی (دولتی که عناصر اصلی تشکیل دهنده آن را اصلاح طلبان تشکیل می دهند)، گام دوم را تشکیل ائتلاف فراگیر اصلاح طلبان و حامیان دولت در نظر گرفته و فهرستی 30 نفره از نامزدهای انتخاباتی در تهران به سر لیستی عارف معاون اول خاتمی شکل گرفت که حضور گسترده حامیان دولت یازدهم همچون علی مطهری، کاظم جلالی، بهروز نعمتی را با خود همراه داشت. همچنین لیست هایی با همین رویه در شهرستان ها برای مجلس دهم شورای اسلامی از سوی شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان منتشر گردید. همچنین این شورا فهرست کاندیداهای خبرگان رهبری تدوین شده از سوی هاشمی رفسنجانی را مورد حمایت قرار داد و آن را فهرست خود اعلام کرد و برای این دو لیست مجلس و خبرگان ستادها و برنامه های تبلیغاتی گسترده ای در تهران و سراسر کشور راه اندازی و  اجرا کرد.

در بیانیه شماره هشت شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان در این خصوص آمده است:

شورای عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح طلبان و ائتلاف آن با حامیان دولت، در پی تحقق انسجام و یکپارچگی کامل، فهرست واحد نامزدهای این ائتلاف را منتشر کرد. ائتلاف هشیارانه «اصلاح طلبان و اعتدال گرایان» در خرداد ۱۳۹۲، زمینه ساز حضور مشتاقانه مردم در پای صندوق های رای شد که نتیجه آن تشکیل دولت «امید و تدبیر» بود. این انتخاب توانست راه را برای «تعامل سازنده» با جهان بگشاید. به دنبال این رخداد مهم، بسیاری از معادلات قدرت، نه تنها در داخل، بلکه در منطقه دگرگون شد. توافق هسته ای با قدرت های جهانی و گشایش های ناشی از آن، بهبود فضای کسب و کار و خروج کشور از رکود را به همه مردم ایران نوید داد.
اینک در آغاز فعالیت های تبلیغاتی انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای برداشتن گام دوم، اصلاح طلبان با اندوخته ای ارزشمند از ائتلاف حیات بخش ۱۳۹۲، برای برداشتن گام دوم تلاش می کنند. بی تردید حضور آگاهانه و هشیارانه همگان برای برگزیدن نمایندگانی دانا، متعهد و مسئول، ضامن تحقق «امید، آرامش و رونق اقتصادی» در سراسر این سرزمین پرافتخار خواهد بود.

در روزهای پایانی تبلیغات انتخابات مجلس دهم و خبرگان پنجم بود که خاتمی نیز در پیامی ویدئویی به میدان تبلیغاتی وارد شده و در این پیام اعلام نمود:

بعد از گام اول که با موفقیت در سال ۹۲ برداشته شد این ائتلاف گام دوم را برای مجلس برمی‌دارد. با ائتلاف قابل تقدیری که از سوی اصلاح‌طلبان و دیگر نیروهای علاقمند به دولت و ملت پدید آمد اینک دو فهرست در اختیار مردم است. یکی برای مجلس شورای اسلامی و دیگری برای مجلس خبرگان. پیشنهاد من این است که همه‌ی جریانات توافق کنند که لیست‌ها به نام «لیست امید» در اختیار مردم قرار گیرد. ضمن احترام به همه‌ی نامزدهای حاضر در صحنه‌ی انتخابات و هم جریانات فعال در انتخابات عرض می‌کنم ‌آنان‌که به صلاح کشور، اصلاح‌ امور، پیشرفت کشور و رفع تهدیدها و تنگناها می‌اندیشند بکوشند تا با رای دادن به هر دو فهرست، به تمامی افراد هر دو فهرست، تکرار می‌کنم، به تمای افراد هر دو فهرست، گامی در جهت سربلندی کشور، تقویت امنیت و ثبات کشور و بهبود و اصلاح امور بردارند.

نتیجه این ائتلاف در انتخابات مجلس شورای اسلامی دهم، رای آوری هر 30 کاندیدای ائتلاف گام دوم در تهران و 30 درصد آرای کل کشور از سوی لیست اصلاح طلبان و حامیان دولت شد.

آنچه در پیام خاتمی قبل از انتخابات ریاست جمهوری 92 شاهدیم حمایت از شخص حسن روحانی است که حضور وی را در مسند ریاست جمهوری ضامن ایجاد یک تحول مثبت در کشور درعرصه حیات سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و بین المللی خواهد گردید. رئیس دولت اصلاحات در این پیام این امید را با رای آوردن روحانی می دهد و از مردم و تمامی بدنه اصلاح طلبی می خواهد که از روحانی حمایت کنند و به وی رای دهند.

در گام دوم، خاتمی به واسطه شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان در بیانیه شماره 8 و همچنین در پیام ویدئویی 2 اسفند خود، بر طبل حمایت از دولت یازدهم کوبیده و با آوردن جملاتی چون بهبود فضای کسب و کار و خروج کشور از رکود، بر اقدامات دولت یازدهم صحه گذاشت و تکمیل مسیری که در سال 92 برداشته شد را رای دادن به لیستی با نام امید دانست که حضور اعضای آن در مجلس شورای اسلامی می تواند ضامن تحقق "امید، آرامش و رونق اقتصادی" باشد.

به عبارتی دیگر تا قبل از پایان انتخابات مجلس دهم، خاتمی راه حل مشکلات اقتصادی کشور را در رای دادن به روحانی در گام اول و رای دادن به لیست امید در گام دوم دیده است و تمامی قوای اصلاحات را برای رای آوری روحانی و لیست امید بسیج و از تمامی افراد شاخص و توان خود برای تحقق یافتن اهداف این گام که همان رونق اقتصادی، بهبود فضای کسب و کار و حل مشکلات اقتصادی مردم است استفاده نمود؛ ولی به یکباره پس از رأی آوری لیست امید در انتخابات مجلس تهران در حالیکه تاکنون خود به رهبری این جریان را بر عهده گرفته بود، در مقام مطالبهگری  بر آمده و دولت خود ساخته را در پیامی دعوت به عمل نمودن وعده ها کرد.

صحبت های خاتمی در پیام اخیر خود نشان می دهد که اصلاح طلبان به دنبال سهیم شدن در پیروزی ها و همچنین قدرت دولت یازدهم و فرار از پاسخگویی در برابر اشتباهات و عملکرد نامطلوب دولتی با نام اعتدال ( که خود شاکله اصلی آن را تشکیل می دهند) می باشند تا پس از پایان دوره 4 ساله این دولت، پس از آنکه روحانی نتوانست به وعده های خود عینیت ببخشد؛ خود را به عنوان یک بدیل و جایگزین معرفی نمایند.

مطمئنا اینگونه مطالبه گری از دولت تدبیر و امید از سوی اصلاح طلبان در این 2 سال بیشتر خواهد شد تا در گام سوم، اصلاح طلبانی که 30 درصد از کرسی های مجلس را بدست آورده، خود در جایگاه قاضی به عملکرد دولت نگریسته و با مطالبه گری بر خود ساخته ای که نه توان پاسخگویی داشته و نه خواهان پاسخگویست، با عبور از مهره هاشمی، آرای مردمی را برای نشستن بر صندلی ریاست جمهوری دوازدهم با خود همراه سازند.



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : چهار شنبه 12 اسفند 1394
می‌گویند انقلاب کردیم که به «جمهوری» برسیم

این انحرافی است که در اطرافیان امام شکل گرفته و موجب شده که رهبر انقلاب در واکنش به این مواضع در طول سال گذشته بیش از پنج بار بر ادامه و استمرار انقلاب تأکید کردند. رهبر انقلاب در پاسخ به این دست انحرافات در دیدار سال جاری با فرماندهان نیروی هوایی ارتش فرمود که انقلاب هنوز به اهداف و نتیجه خودش نرسیده است.

حسن عباسی در یادواره شهید رحیمی:

می‌گویند انقلاب کردیم که به «جمهوری» برسیم و نباید به عقب برگردیم! این انحراف از سیره امام است/ کف خواسته‌های انقلاب اسلامی‌ تشکیل «جمهوری اسلامی‌» و سقف آن «ظهور» است/ راه حل مقابله با توطئه آمریکا در جنگ بین مسلمانان «وحدت بر مبنای توحید» است

این انحرافی است که در اطرافیان امام شکل گرفته و موجب شده که رهبر انقلاب در واکنش به این مواضع در طول سال گذشته بیش از پنج بار بر ادامه و استمرار انقلاب تأکید کردند. رهبر انقلاب در پاسخ به این دست انحرافات در دیدار سال جاری با فرماندهان نیروی هوایی ارتش فرمود که انقلاب هنوز به اهداف و نتیجه خودش نرسیده است.
یک کارشناس مسائل سیاسی گفت: در دوره‌ای از شهید رحیمی‌ یاد می‌کنیم که بعضی‌ها انقلاب اسلامی‌ را تمام شده قلمداد می‌کنند. این دسته که در واقع جزو اطرافیان امام بودند یک انحرافی را ایجاد نموده‌اند که امروز به عنوان تهدید انقلاب اسلامی‌ شناخته می‌شود.
 
به گزارش رجانیوز حسن عباسی رئیس اندیشکده یقین که در «یادواره مجاهد فرهنگی بدون مرز انقلاب اسلامی؛ شهید سید محمد علی رحیمی»، سخنرانی می‌کرد سخنان خود را با تبیین مسیر زندگی شهید رحیمی‌آغاز کرد و گفت: بعضی از افرادی که از اطرافیان امام راحل بوده و در مسئولیت‌های کلان کشوری هم حضور داشتند بیان داشتند که می‌خواهیم انقلاب اسلامی‌باشیم یا جمهوری اسلامی؟ اگر انقلاب اسلامی‌ باشیم باید انقلاب‌مان را صادر کنیم و باید دست به تولید قدرت بزنیم که این برای ما هزینه دارد، اما اگر جمهوری اسلامی‌باشیم تولید ثروت می‌کنیم، بعد در ادامه می‌گویند که ما انقلاب کردیم که به جمهوری اسلامی‌برسیم، دیگر نباید به عقب رجعت کنیم.
 
عباسی بیان کرد: این انحرافی است که در اطرافیان امام شکل گرفته و موجب شده که رهبر انقلاب در واکنش به این مواضع در طول سال گذشته بیش از پنج بار بر ادامه و استمرار انقلاب تأکید کردند. رهبر انقلاب در پاسخ به این دست انحرافات در دیدار سال جاری با فرماندهان نیروی هوایی ارتش فرمود که انقلاب هنوز به اهداف و نتیجه خودش نرسیده است.
 
کف خواسته‌های انقلاب اسلامی‌ تشکیل «جمهوری اسلامی‌» بود
 
وی در نقد مبحث مذکور بیان کرد: کف خواسته‌های انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی‌ بود و سقف خواسته‌ها، ظهور است و تا آن‌موقع انقلاب اسلامی‌ استمرار دارد. چطور انقلاب اسلامی‌تمام شده که هنوز شیخ زکزاکی حرکت را در نیجریه به جلو می‌برد و یا اسلام به سرعت در حال گسترش در اروپا و آمریکاست؟!
 
عباسی پیام اینگونه نشستها را چنین عنوان کرد: خون شهیدان و مفهوم ثار الله این را به ما نشان می‌دهد که ما آرمان تحقق تمدن نوین اسلامی‌و تحقق جامعه آرمانی را نباید از بشریت بگیریم.
 
عباسی با ذکر این نکته که ویژگی شهید رحیمی، ایجاد وحدت بود، گفت: عنصر وحدت، امروز بیش از پیش مورد نیاز ماست زیرا خطری که امروز اساس اسلام را تهدید می‌کند تفرق است. دشمن در یک سال و نیم گذشته از مفهومی‌به نام جنگ مذهبی جدید ۳۰ ساله یاد کرده است.
 
آمریکا اعلام کرد که جنگ مذهبی ۳۰ ساله آغاز شده‌ است
 
رییس اندیشکده یقین اظهار کرد: آمریکا رسما اعلام کرده است که یک جنگ مذهبی ۳۰ ساله در جهان اسلام بین شیعه و سنی شروع شده است. غایت این جنگ در انتها، نابودی اسلام و حذف آن از صحنه اجتماعی و سیاسی است. این نکته را طی یک سال و نیم گذشته از رئیس شورای روابط خارجی آمریکا تا هنری کیسینجر و جان کری و برژینسکی اشاره کرده‌اند.
 
وی خاطرنشان کرد: ریشه تاریخی این جنگ به جنگ‌های ۳۰ ساله مذهبی میان کاتولیک‌ها و پروتستان‌ها باز می‌گردد، زمانیکه در شب عید سن بارتلمی‌ ۸۰۰۰ نفر از اعضای مذهب پروتستان را می‌کشند و باعث ایجاد نفرت میان کاتولیک‌ها و پروتستان‌ها شده و جنگ‌های ۳۰ ساله‌ای را میان آنها ایجاد می‌کنند که در انتها به حذف دین از مناسبات سیاسی و اجتماعی و در نهایت رنسانس در غرب می‌انجامد.
 
عباسی افزود: شهدای مدافع حرم، شهدای جنگ مذهبی ۳۰ ساله جدید هستند. این شهدا و امثال شهید رحیمی‌افرادی بوده و هستند که به بصیرت رسیده و دشمن و نقشه شوم او را شناخته و با شهادت‌شان در صدد خنثی کردن آن توطئه برآمدند.
 
انقلاب جهانی یا جنگ جهانی
 
این تحلیلگر سیاسی گفت: امروز با وضعیت فروپاشی اقتصاد جهانی و افول لیبرالیسم، تنها دو سناریو در مقابل جهانیان است: یا «انقلاب جهانی» و یا «جنگ جهانی».
 
عباسی علمداران جریان انقلاب جهانی را مجاهدین فرهنگی انقلاب اسلامی‌ و شهدای عرصه فرهنگی دانست و در مقابل آن سناریو جنگ جهانی را دارای دو جریان بیان کرد و گفت: اول جریان داخلی که معتقد به این است که اقتصاد جهان خوب است و فقط ما بدبختیم زیرا که انقلاب کردیم، دوم جریان خارجی که جریان داخلی را جاده صاف کن اهداف خود دانسته و خودش هم برای تضعیف چهره اسلام در برابر لیبرالیسم اقدام به ایجاد جنگ مذهبی جدید ۳۰ ساله نموده است.
 
عباسی با طرح این پرسش که «آیا شهید رحیمی‌ با عملش که ایجاد وحدت میان شیعه و سنی است، بین اعتقاد و علقه مذهبیش با رفتارش تعارض ایجاد نمی‌شود؟» پاسخ داد: راه حل این مسئله، معرفت توحیدی است که زبانش همان زبان فطرت است. وحدت از معرفت توحیدی ایجاد می‌شود و باید ائمه خود را از منظر توحید به برادران اهل سنت‌مان معرفی نماییم. او مسلمین را به بازگشت به فهم دقیق معرفت توحیدی فراخواند و آن را حلقه مفقوده فرهنگی کار امروز دانست.
 
عباسی در پایان گفت: دانشگاه از آنجایی که مطلق علوم انسانی‌اش غیر توحیدی است می‌تواند بزرگ‌ترین ضربه را به جامعه معرفتی و اعتقادی ما بزند.


:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : چهار شنبه 12 اسفند 1394
توهین حسین مرعشی به شهرستانی ها

حسین مرعشی پس از مشخص شدن نتایج انتخابات در سراسر کشور، مردم شهرستان‌ها را عقب‌مانده سیاسی دانست!

شمارش آرای مردم در انتخابات مجلس دهم و خبرگان پنجم روز یکشنبه در کلانشهرها ادامه یافت.

به گزارش وطن امروز، نتایج اولیه در روز شنبه حاکی از پیروزی قاطع اصولگرایان بود به گونه‌ای که در روز شنبه و پس از شمارش آرا، ۶۰ درصد راه‌یافتگان به مجلس شورای اسلامی را نمایندگان اصولگرا و لیست ائتلاف بزرگ اصولگرایان تشکیل می‌داد. این روند موفقیت، دیروز نیز ادامه یافت و نتایج تکمیلی حاکی از پیروزی قطعی لیست ائتلاف اصولگرایان در انتخابات مجلس و نیز لیست جامعتین در انتخابات خبرگان بوده است. براساس نتایج به‌دست آمده، ائتلاف اصولگرایان نزدیک به ۱۰۰ کرسی مجلس دهم را از آن خود کرده است.

از سوی دیگر ائتلاف هاشمی، دولت، اصلاحات و لاریجانی نیز تاکنون توانسته است ۸۰ کرسی را از آن خود کند. حدود ۴۳ حوزه نیز برای انتخاب نمایندگان خود در پارلمان دهم، باید یک بار دیگر در اردیبهشت‌ماه سال آینده انتخابات برگزار کنند. براساس بررسی‌ها، نزدیک به ۵۰ نماینده راه یافته به مجلس شورای اسلامی نیز به صورت مستقل کاندیدا شده بودند و توانستند اعتماد مردم را به خود جلب کنند.

بر این اساس بیشتر از ۵۰ درصد ترکیب مجلس آینده نسبت به مجلس دهم تغییر کرده است. در مجلس خبرگان رهبری اما شرایط همانند مجلس شورای اسلامی نیست.نزدیک به ۹۰ درصد ترکیب مجلس خبرگان رهبری ثابت مانده است و تقریبا بیش از ۸۰ درصد ترکیب این مجلس را کاندیداهای جامعتین تشکیل می‌دهند.در مجموع بررسی‌ها حاکی از تداوم قدرت اصولگرایان در مجلس دهم است. فراکسیون اصولگرایان در مجلس نهم اکثریتی با تعداد قریب به ۱۰۰ نماینده را تشکیل داده بود؛ موضوعی که در مجلس دهم نیز تکرار شده است و همچنان این فراکسیون را به عنوان قدرتمندترین فراکسیون‌ مجلس تثبیت کرده است.

در مجلس خبرگان رهبری نیز ترکیب اعضا ثابت مانده است و رویکرد‌ها و جهت‌گیری‌های این مجلس نیز همانند گذشته خواهد بود.بر همین اساس به اعتقاد کارشناسان، نتیجه انتخابات ۷ اسفند نشان‌دهنده تداوم پیروزی اصولگرایان و ادامه اعتماد حداکثری مردم ایران به این جریان سیاسی است.

البته در انتخابات امسال برخی رخدادها در نوع خود قابل تامل بود که به عنوان پدیده‌های انتخاباتی باید مورد بررسی قرار گیرد. به عنوان نمونه رفتار متفاوت مردم نسبت به جریان‌های سیاسی باعث شد در یک حوزه انتخابیه مانند تهران، هر ۳۰ نماینده منتخب از لیست مورد حمایت ائتلاف هاشمی، دولت، لاریجانی و اصلاحات باشند.

اما در کلانشهر دیگر یعنی مشهد، مردم این شهر هر ۵ نماینده خود را از لیست اصولگرایان انتخاب کردند. این رفتار متفاوت در برخی استان‌های دیگر نیز مشاهده شد. از سوی دیگر افت رأی حسن روحانی در انتخابات خبرگان نسبت به انتخابات ریاست‌جمهوری قابل تامل بود. او در انتخابات خبرگان در حوزه انتخابیه تهران پس از هاشمی‌رفسنجانی و امامی‌کاشانی در رتبه سوم قرار گرفت. در همین حوزه انتخابیه آیات یزدی و مصباح نتوانستند وارد مجلس خبرگان رهبری شوند.

عدم راهیابی آیت‌الله مصباح‌یزدی به مجلس خبرگان از حوزه انتخابیه تهران درحالی است که در حوزه انتخابیه استان البرز، آیت‌الله‌میرباقری از شاگردان ارشد آیت‌الله مصباح توانست به عنوان برگزیده مردم این استان وارد مجلس خبرگان رهبری شود! در حوزه انتخابیه استان مازندران نیز آیت‌الله آملی‌لاریجانی با کسب اکثریت آرا توانست جلوتر از آیت‌الله طبرسی به عنوان برگزیده اول این استان وارد مجلس خبرگان رهبری شود.

با در نظرگرفتن تمام این جوانب، پیروزی قاطع جریان انقلابی، بزرگ‌ترین نشانه انتخابات ۷ اسفند بوده است. البته جریان انقلابی با پذیرش شکست در برخی حوزه‌ها مانند شهر تهران، نشان داده است همزمان با پیروزی در سراسر ایران، پذیرش شکست در یک حوزه انتخابیه را به عنوان یک وجه از سیاست‌ورزی اخلاقی و عالمانه پذیرفته است. این موضوع اما متاسفانه از سوی جریان رقیب رعایت نشد و باز هم همانند همه دوره‌هایی که جریان رقیب انقلابیون، باخت خود را با شورش و بددهنی و توهین پاسخ داده بود؛ این بار نیز با استدلال‌های محیرالعقول، تلاش کردند مردم ایران را به دلیل عدم اعتماد به آنها مورد اهانت قرار دهند.

اگرچه سابقه توهین به شعور سیاسی مردم همواره به عنوان یکی از رفتارهای ثابت جریان مدعی اصلاح‌طلبی در حافظه سیاسی مردم ایران ثبت شده بود اما این بار یکی از اعضای خاندان هاشمی‌رفسنجانی زبان به توهین به مردم ایران گشود.

حسین مرعشی، از اعضای ارشد حزب کارگزاران و از نزدیکان خانواده هاشمی‌رفسنجانی روز گذشته و پس از قطعی شدن شکست جریان ائتلاف هاشمی، دولت، اصلاحات و لاریجانی در سراسر کشور، مردم شهرستان‌ها را عقب‌مانده سیاسی دانست. او همچنین مردم تهران – که به لیست مجلس ائتلاف هاشمی رأی دادند- را در حوزه سیاسی توسعه‌یافته دانست! عضو خاندان هاشمی به خبرگزاری ایسنا گفت: اکنون می‌توان شاخص توسعه سیاسی ایران در تهران را ۱۰۰، در مراکز استان‌ها ۵۰ و در شهرستان‌ها ۳۰ در نظر گرفت. ظرف ۱۰ سال آینده توسعه‌یافتگی سیاسی به سراسر ایران سرایت می‌کند و مردم می‌آموزند به جای تکیه بر شناخت خود به سمت انتخاب بسته‌های سیاسی پیش بروند.

مرعشی البته در حالی مردم تهران را مردمی توسعه‌یافته در حوزه سیاسی دانسته که در کلانشهر مشهد، مردم هر ۵ سهمیه خود برای مجلس شورای اسلامی را به اصولگرایان دادند! آیا مردم مشهد در این تعریف مرعشی، توسعه‌یافته نیستند؟ یا در تبریز، از ۲ کرسی یکی به ائتلاف هاشمی و دیگری به اصولگرایان رسید و برای دیگر کرسی‌ها رقابت میان ۳ اصولگرا و ۳ عضو ائتلاف هاشمی به مرحله دوم رفته است. آیا در تبریز مردم این کلانشهر به دلیل عدم انتخاب کامل لیست هاشمی، باید جزو عقب‌مانده‌های سیاسی قرار گیرند؟

در کنار بنیان سست حسین مرعشی که به عنوان یکی از جنجالی‌ترین اعضای خاندان هاشمی به حساب می‌آید؛ موضوع توهین همیشگی این جریان به مردم ایران به دلیل عدم اقبال به آنها، باید به صورت جدی مورد بررسی قرار گیرد. این جریان سیاسی که پیش‌تر و در موعد باخت در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۴، موضوع رأی کمی و رأی کیفی را مطرح کرده بود تا از این طریق، یعنی با توهین به حامیان کاندیدای رقیب، آتش درون خود را خاموش کند؛ همان جریانی است که سال ۸۸ نیز به دلیل پایین بودن ظرفیت سیاسی، دست به فتنه ۸۸ زد.

ماهیت رهبر این جریان یعنی هاشمی‌رفسنجانی نیز برای مردم ایران کاملا شناخته شده است چرا که در موعد باخت، از تقلب می‌گوید و در موعد پیروزی، مدعی برگزاری پاک‌ترین انتخابات می‌شود! به نظر می‌رسد آنچه حسین مرعشی از آن به عدم توسعه‌یافتگی سیاسی یاد می‌کند؛ بیشتر متوجه امثال او و رهبر جریان سیاسی متبوع او است. اولین و بدیهی‌ترین اصل در فعالیت سیاسی بر بستر دموکراسی، پذیرش آرای عمومی و نظر اکثریت است. این اصل بدیهی همواره و در موارد مختلف از سوی هاشمی‌رفسنجانی و جریان سیاسی وابسته به او نقض می‌شود.



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : دو شنبه 10 اسفند 1394
سفر هیئت بلندپایه اسرائیلی به عربستان
سفر هیئت بلندپایه اسرائیلی به عربستان

به گزارش شبکه خبری المیادین، رسانه‌های رژیم صهیونیستی از سفر یک هیئت بلندپایه اسرائیلی به عربستان خبر دادند.

بر اساس این گزارش، این سفر چند هفته قبل صورت گرفته است.

این در حالی است که برخی منابع از طرح مشترک عربستان و اسرائیل برای حمله به سوریه و لبنان خبر می‌دهند.



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : دو شنبه 10 اسفند 1394
نامگذاری خیابان یا معبری به نام «سلحشور»
رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران ضمن پیشنهاد نامگذاری خیابان یا معبری به نام فرج‌الله سلحشور، گفت: شهرداری جزییات لایحه جدیدعوارض طرح ترافیک را منتشر کند.

تسنیم:به نقل از شورای اسلامی شهر تهران، اقبال شاکری در دویست و چهل و دومین جلسه شورا ضمن اشاره به حضور پر شور کمردم در انتخابات 7 اسفند گفت: در وهله اول از دوستان درخواست داریم با توجه به اتمام بودجه بندی سال 95 فایل بودجه‌ای که برای فرمانداری ارسال کردند در اختیار اعضای شورا نیز قرار گیرد.

وی در ادامه با اشاره به لایحه پرداخت عوارض طرح ترافیک گفت: با توجه به اینکه هدف ما در لایحه جدید امکان ادامه سفر درون شهری بوده نه فروش بیشتر طرح ترافیک بنابراین از شهرداری تهران درخواست داریم جزییات این لایحه را منتشر کنند تا مردم از آن آگاه شوند.

شاکری افزود: در این لایحه امکان انتخاب روز بر حسب ضرورت ورود به محدوده وجود دارد و سازمان‌ها نیز بهتر است بر اساس نیاز و روزهای دارای ضرورت نسبت به خرید طرح ترافیک اقدام کنند.

رئیس کمیته عمران در خاتمه با اشاره به درگذشت فرج‌الله سلحشور گفت: به پاس خدمات این هنرمند عزیز شایسته است مکانی در شهر تهران به نام وی نامگذاری شود.



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : دو شنبه 10 اسفند 1394
تاکید عربستان به راه حل نظامی در سوریه
در حالی که تمامی طرف‌های درگیر در پرونده سوریه بر راه حل سیاسی بحران این کشور تاکید دارند، وزیر خارجه عربستان بار دیگر به امکان راه حل نظامی در سوریه اشاره کرد.

 روزنامه الاخبار: «عادل الجبیر» وزیر خارجه عربستان در کنفرانس خبری مشترک با وزیر خارجه دانمارک در ریاض مدعی شد در صورتی که مشخص شود سوریه و همپیمانانش به آتش بس ملزم نبوده‌اند، نقشه "بی" در مورد سوریه اجرا خواهد شد.

در حالی که هنوز ترکیه از داخل مرزهای خود کُردهای سوریه را هدف حمله قرار می دهد و حملات گروه های مورد حمایت ریاض به مناطق غیر نظامی ادامه دارد، عادل الجبیر روسیه و سوریه را به نقض آتش بس متهم کرده و گفت که عربستان این موضوع را با قدرت های جهانی مطرح خواهد کرد.

عادل الجبیر که حرف های جان کری را تکرار می کرد گفت: اگر نتوانیم به آتش بس ادامه دهیم گزینه های دیگری خواهد بود.

وی با تکرار سخنان پیشین خود در مورد سوریه گفت: راه حل واضح است، اسد باید برود، این خواسته جای هیچ چانه زنی ندارد که آیا با یک راه حل مسالمت آمیز کنار خواهد رفت یا با راه حل نظامی؟

منبع: تسنیم



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : دو شنبه 10 اسفند 1394
چامسکی: آیت‌الله خامنه‌ای کاری کرد که دشمنانش هم برای حضور مردم پای صندوق‌های رای تبلیغ کنند!

چامسکی: آیت‌الله خامنه‌ای کاری کرد که دشمنانش هم برای حضور مردم پای صندوق‌های رای تبلیغ کنند!

نوام چامسکی مشهورترین تئوریسین و تحلیلگر غرب: آیت_الله_خامنه‌ای زیرک_‌ترین و  سیاست_‌مردترین فرد جهان است، کاری کرده که حتی دشمنان بزرگ ملتش هم برای حضور مردمش در صحنه‌ی انتخابات تبلیغ میکنندسیاستمداران پر مُدعای غرب، برای فیلم او نقش بازی میکنند!وقتی مشارکت زیاد شود، پیروز  واقعی دنیا آیت‌_الله  خامنه ایست نه غربی‌هاامروز سیاست‌مداران دنیا با تایید دموکراسی واقعی در ایران، حقارت خود را در برابر آیت‌الله به تصویر کشیدند.

اللّهُم اِحفظ امام خامنه اي



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : دو شنبه 10 اسفند 1394
رییس اتحادیه مشاوران املاک تهران: بازار مسکن از رکود به سمت ورشکستگی می‌رود

رییس اتحادیه مشاوران املاک تهران:
بازار مسکن از رکود به سمت ورشکستگی می‌رود

رییس اتحادیه مشاوران املاک تهران با بیان این که لیزینگ مسکن طرح موفقی نیست گفت: بازار مسکن نه تنها در این برهه در رکود به سر می برد بلکه رو به ورشکستگی است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حسام عقبایی گفت: بازار مسکن از سال 92 تاکنون در رکود به سر می برد و باعث زمین گیری بسیاری از صنایع مرتبط این حوزه شده است.

عقبایی ادامه داد: بیش از 1300 شغل مرتبط با این صنعت است که در این شرایط وضع مناسبی ندارد و زمین گیر شده است.

عقبایی ادامه داد : بازار مسکن نه تنها در این برهه در رکود به سر می برد بلکه رو به ورشکستگی است.

وی درباره تحرک بازار مسکن درسال 95 گفت : تا پایان سال 94 تحرک خاصی در بازار مسکن نخواهیم داشت و امید است در شش ماه سال 95 فرصتی برای بازیابی بازار مسکن داشته باشیم.

عقبائی درباره افزایش قیمت اجاره در سال‌های اخیر گفت: رشد قیمت اجاره به دلیل شاخص قیمت مسکن نبوده است، زیرا از سال 92 تاکنون افزایش قیمتی نداشتیم؛ بنابراین رشد اجاره‌بها به دلیل قیاس مردم با منافع سپرده‌های بانکی بوده است.

وی افزود: لیزینگ مسکن طرح موفقی نیست زیرا در جهت منافع عمومی به کار نمی‌رود ضمن آنکه بنگاه‌های املاک ظرفیت آن را دارند تا به عنوان کارگزاران لیزینگ با همان حق‌الزحمه همیشگی فعالیت کنند.



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : یک شنبه 9 اسفند 1394
وقتی صدای عالم وهابی هم در می آید!!!!

وقتی آش شور آنقدر شور می‌شود که صدای عالم وهابی هم در می آید

در اقدامی نادر یکی از اعضای «هیئت علمای بزرگ» عربستان سعودی اعلام کرد: تکفیر و کافر دانستن مسلمانان گناهی بزرگ است. کسی که به تکفیر مسلمانان اقدام می‌کند مانند کسی است که از راه آتش به دنبال بهشت است.



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : یک شنبه 9 اسفند 1394
رهبر انقلاب خطاب به سلحشور: بعد از نمایش تو، ارادتم به حضرت ایوب بیشتر شد

رهبر انقلاب خطاب به سلحشور: بعد از نمایش تو، ارادتم به حضرت ایوب بیشتر شد

امام خامنه ای پس از تماشای نمایش «ایوب پیامبر» به سلحشور، نویسنده و کارگردان نمایش گفت: من که آخوندم و این همه در زندگی پیامبران مطالعه کرده‌ام، بعد از این نمایش تو، معرفت و ارادتم به حضرت ایوب بیشتر شد.
 
به گزارش رجانیوز،  مهر ماه سال 1370 بود که فرج الله سلحشور نمایش «ایوب پیامبر(ص)» را در محضر امام خامنه ای اجرا کرد. عوامل این نمایش عبارت بودند از: نویسنده و کارگردان: فرج‌اللَّه سلحشور. مشاور کارگردان: سعید کشن فلاح. طراح صحنه: امیر رضازاده. بازیگران: فرج‌اللَّه سلحشور، احمد امینی، محمّد قائمی، اسرافیل علمداری، علیاصغر شریف‌زاده، محمّدرضا تیموریان، زهره زارعی، هما اسدی و ... حالا پس 24 سال از آن روزها مروری داریم بر سخنان رهبر انقلاب پس از تماشای آن نمایش که در ادامه می خوانید:
 
 
نمایشنامه‌ای را در این‌جا نمایش دادند - «ایوب پیامبر» -که خیلی خیلی خوب بود
 
چند شب پیش از این، نمایشنامه‌ای را در این‌جا نمایش دادند - «ایوب پیامبر» -که خیلی خیلی خوب بود؛ کار یکی از همین آقایان رفقای شما - آقای سلحشور - بود. در این فیلمهای فارسی، با این‌که هنرپیشه‌های خوبی داریم و چند نفر هنرپیشهٔ واقعاً خیلی خوب داریم که از لحاظ بازی خیلی قویند - این چند نفری که معروف هستند - اما بعضی از فیلمنامه‌ها بیارزشند! واقعاً آدم تعجب می‌کند که این فیلمنامه‌نویس، چه‌طور نشسته این فیلمنامهٔ به این چرندی را سر هم کرده است! امسال در ایام نوروز سریالی را نشان می‌دادند که ما هم هر شب متأسفانه نشستیم تماشا کردیم! دایماً انتظار داشتم که این سریال به جایی برسد؛ تا این‌که شب آخر تمام شد و به جایی هم نرسید و ما بورِ بور شدیم! با این‌که چند نفر هنرپیشهٔ خیلی خوب در آن بازی می‌کردند، انصافاً هم خوب بازی می‌کردند و فضاسازیهای خوبی هم داشت، اما یک فیلمنامهٔ چرندِ چرند و خالىِ خالی داشت، که اصلاً اول تا آخرش یک ذره خوب نبود، مطابق با واقع نبود، غلط بود، دروغ بود، و بعد هم بیمعنی و بیمزه تمام شد!
 
 
«ایوب پیامبر» را واقعاً یک برداشتِ صحیحِ متینِ بی‌اشکالی از یک کار به آن مهمی دیدم
 
ژاپنی‌ها برمی دارند از زندگی معمولی و شخصی یک نفر، یک موضوع برای فیلم درست می‌کنند، که مطابق با واقع است. اصلاً علت جاذبهٔ فیلمهای ژاپنی هم این است. البته هنرپیشه‌های خوبی دارند، اما علت جاذبه این است که درست مطابق با واقع است. این سریال «سالهای دور از خانه» یی که نشان می‌دادند، که همه را جذب کرد، حتّی امام را - حاج احمد آقا می‌گفت که امام مرتب این سریال را نگاه می‌کردند - علتش چیست؟ چون زندگییی که آن شخص در فیلم دارد، و آن کاری که او دارد می‌کند، درست مطابق با واقع است؛ یعنی همانی است که واقعیت دارد. اصلاً هنرمند این است؛ باید واقعیت را عکس برگردان کند و به آدم نشان بدهد؛ حتّی آن مقداری که آدم نمی‌بیند، برجسته کند، واقعیت را با همهٔ ریزه‌کاری‌هایش جلا بدهد و جلوی چشم آدم بگذارد. آن سریالی که اشاره کردم، این‌طور نبود؛ آن سحرِ ماه رمضانش، آن افطارِ ماه رمضانش، آن مجلس روضه‌اش؛ آخر هم بیمعنی و بیمزه و بیواقعیت! واقعاً جامعهٔ ما این است؟! اصلاً هیچ چیز سرشان نمی‌شود!
 
در چنین فضایی، من نمایشنامهٔ «ایوب پیامبر» را واقعاً یک برداشتِ صحیحِ متینِ بی‌اشکالی از یک کار به آن مهمی دیدم. آدم اگر بخواهد زندگی یک پیامبر را نشان بدهد، کار آسانی نیست؛ آن وقت این آقای سلحشور این‌قدر قشنگ این نقش را بازی کرده بود. اولِ این نمایش این‌طور است که کروبیانِ ملأ اعلی دارند مدح آن مثال ملکوتی و به اصطلاح قالب مثالی ایوب را می‌کنند. آدم وقتی نگاه می‌کرد، خیال می‌کرد که واقعاً خود ایوب پیامبر آن‌جا ایستاده است. بعد از نمایش گفتم: من که آخوندم و این همه در زندگی پیامبران مطالعه کرده‌ام، بعد از این نمایش تو، معرفت و ارادتم به حضرت ایوب بیشتر شد! و این خاصیت هنر است که دانسته‌های ذهنی را به صورت ملموس در اختیار آدم می‌گذارد. شما‌ها چنین هنرهای بحمداللَّه غزیر و پُرمایه در اختیارتان هست؛ باید کار کنید، باید زیاد کار کنید، باید بنویسید، باید قصه بنویسید، باید نمایشنامه بنویسید، باید اجرا کنید. این، آن کاری است که الان وجود دارد.


:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : شنبه 8 اسفند 1394
فروش اطلاعات حزب الله به عربستان توسط سودان

فروش اطلاعات حزب الله به عربستان توسط سودان

یک روزنامه لبنانی در گزارشی از فروش اطلاعات حزب الله لبنان به عربستان توسط سودان خبر داد.

خبرگزاری مهر: به نقل از روزنامه الاخبار چاپ لبنان، مسئولان عربستان سعودی قصد دارند موضوع حزب الله لبنان را در اجلاس سالیانه سران عرب مطرح کنند. این اجلاس قرار است ماه آوریل برگزار شود.

ریاض سعی دارد سران عرب را به محکوم کردن حزب الله وادار کند و در جریان اجلاس سال جاری اقدامات حزب الله در سوریه، عراق و یمن بررسی شود.

بنا بر اعلام منابع آگاه، سودان اطلاعاتی را درباره حزب الله به عربستان فروخته است، به موجب این اطلاعات ادعا شده که حزب الله لبنان از اراضی سودان برای ارسال سلاح به گروه های مقاومت در غزه استفاده می کرده است.

بر اساس این گزارش عربستان در تلاش است تا از این اطلاعات برای اعمال تحریم های اقتصادی علیه شخصیت های لبنانی و شرکت های وابسته به حزب الله یا ادعای تروریستی بودن حزب الله در کشورهای عربی استفاده کند.



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : شنبه 8 اسفند 1394
واشنگتن: تا چند روز آینده قضاوتی در مورد انتخابات ایران نمی‌کنیم

واشنگتن: تا چند روز آینده قضاوتی در مورد انتخابات ایران نمی‌کنیم

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با اشاره به گزارش ها در مورد مشارکت بالای مردم ایران در انتخابات، از اظهار نظر در این مورد خودداری کرد.

 خبرگزاری مهر: به نقل از پایگاه اینترنتی وزارت خارجه آمریکا، «مارک تونر» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ابراز امیدواری کرد نتایج انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان ایران، مطابق با خواست مردم این کشور باشد.

وی که در کنفرانسی مطبوعاتی با خبرنگاران سخن می گفت در پاسخ به سوال خبرنگاری در این خصوص یادآور شد: اجازه بدهید انتخابات روند خود را طی کند. تونر در عین حال تاکید کرد واشنگتن تا چند روز آینده نمی تواند در این باره قضاوتی داشته باشد.

در حالی که آمارهای غیررسمی از مشارکت بالای ۶۰ درصدی در انتخابات روز جمعه ایران حکایت دارد، یک سناتور سابق آمریکایی انتخابات ایران و کشورش را مقایسه کرد و گفت: در آمریکا تنها ۵۰ درصد مردم در انتخابات شرکت می کنند.

 مایکل گراول نماینده سابق مجلس سنا اظهار داشت مشارکت مردم ایران در انتخابات، آمریکا را در وضعیت بدی قرار می دهد.

به گفته وی اگر هفتاد و پنج درصد مردم ایران در انتخابات شرکت کنند، میزان مشارکت در انتخابات بسیار زیاد خواهد بود و سبب قرار گرفتن آمریکا در وضع بدی می شود.



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : شنبه 8 اسفند 1394
دادستانی تهران رای دادن کروبی را تکذیب کرد

دادستانی تهران رای دادن کروبی را تکذیب کرد

پیرو مصاحبه آقای امیری سخنگوی وزارت کشور (سایت ایلنا ساعت 16:56 و سایر سایت¬های خبری) مبنی بر حضور مهدی کروبی در انتخابات و ریختن رای خود در صندوق سیار در روز جاری، اعلام می‌گردد با توجه به استفساریه به عمل آمده از وزارت اطلاعات، تا زمان مصاحبه آقای امیری، چنین اقدامی صورت نگرفته است.
دادستانی تهران شرکت مهدی کروبی در انتخابات را تکذیب کرد.
 
به گزارش رجانیوز پس از آن که سخنگوی وزارت کشور با تایید خبر رای دادن کروبی گفت: «از استاندار تهران در این خصوص سئوال کردم و ایشان اعلام کرد آقای کروبی درخواست کرده که صندوق سیار برایش برود و رای بدهد، بنابراین نسبت به ایشان هم مثل خیلی از افراد دیگری که امکان حضور پای صندوق‌های ثابت را نداشتند، عمل شد»؛ دادستانی تهران این خبر را تگذیب کرد.
 
دادستانی تهران در بیانیه ای که دقایقی پیش بر روی سایت رسمی‌اش منتشر شد اعلام کرد: «پیرو مصاحبه آقای امیری سخنگوی وزارت کشور (سایت ایلنا ساعت 16:56 و سایر سایت¬های خبری) مبنی بر حضور مهدی کروبی در انتخابات و ریختن رای خود در صندوق سیار در روز جاری، اعلام می‌گردد با توجه به استفساریه به عمل آمده از وزارت اطلاعات، تا زمان مصاحبه آقای امیری، چنین اقدامی صورت نگرفته است.»
 


:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : شنبه 8 اسفند 1394
از فتنه 88 تا خبرگان 94
مهران کریمی

از فتنه 88 تا خبرگان 94

به یاد بیاوریم...
روزهای انتخابات 88 و فتنه‌ی پس از آن را به خاطر بیاوریم. اردوگاه «زر و زور و تزویر» با حمایت آمریکا و انگلیس و... هر آنچه که در چَنته داشت به میدان آورد و بعد از آنکه نتوانست به مقاصد ضدعدالت‌خواهانه‌ی خود دست یابد دست به آشوب و اغتشاش زد و به تعبیر رهبر انقلاب کشور را تا «لبه‌ی پرتگاه» برد.
تجربه‌ی ناکام اردوگاه فتنه آنان را به تأمل و «تغییر استراتژی» سوق داده است. حالا که مُدل درگیری آشکار با نظام اسلامی و ولایت فقیه جواب نداد با نوعی طراحی پیچیده سعی کردند با شانتاژ تبلیغاتی و موج‌سازی در افکار عمومی از مطالبات اقتصادی توده‌های مردم سوء‌استفاده کرده و «ماهی مقصود» را صید کنند. آنان که در سال 88 از طرفداران‌شان خواسته بودند در صورت رأی نیاوردن کاندیدای مدنظر «به خیابان بریزند» امروز تغییر استراتژی داده و مُزورانه و پیچیده به میدان آمده‌اند تا «ساختارها و مجاری قدرت» جمهوری اسلامی را در اختیار بگیرند.
 
استراتژی غرب‌گرایان: حذف چهره‌های انقلابی و رأی‌آوری چهره‌های غرب‌گرا و خنثی
«اکبر هاشمی رفسنجانی» همچون سال 88 در رأس طراحی‌های اردوگاه غرب‌گرایان قرار داد. همه‌ی امید دشمن بیرونی و درونی به موفقیت جریان اشرافیتِ غرب‌گرا و ناکامی جریان انقلابی با محوریت چهره‌هایی چون: آیات عظام «محمد یزدی»، «احمد جنتی» و «محدتقی مصباح یزدی» است. در چنین شرایطِ حساسی با چند لیست انتخاباتی پیشنهاد شده به مردم در حوزه‌ی انتخاباتی «استان تهران» روبرو هستیم.
در «راهبرد تبلیغاتی و انتخاباتی هاشمی رفسنجانی» بر روی چهره‌های مشترک لیست هاشمی و لیست جامعه‌ی مدرسین حساب ویژه‌ای باز شده است. در واقع جریان هاشمی قصد دارد با سوء‌استفاده از سابقه‌ و وجهه‌ی خوب جامعه‌ی مدرسین و اعتمادِ نسبی مردم به این نهاد افراد متمایل به خود را وارد خبرگان کرده و افرادی چون: یزدی، مصباح و جنتی را حذف کند. برای درک برنامه‌ی بلندمدت هاشمی در حذف جریان انقلابی از مجلس خبرگان توجه به سخنان وی مهم و راهگشاست. هاشمی در مصاحبه‌ی خود با روزنامه‌ی شرق چنین می‌گوید: 
«آن لحظه‌ی حساس، مهم است. برای آن لحظه حساس حتماً لازم نیست رئیس باشم، کافی است عضو خبرگان باشم. انسان در خبرگان می‌تواند صحبت کند و نظرش را بدهد و اگر بخواهم، تأثیرگذار هم خواهم بود.»
اگر هاشمی رفسنجانی بتواند طیفی از نیروهای متمایل و همفکر با خود چون: حسن روحانی، محمود علوی، دری نجف‌آبادی، ری شهری و امینی و... را وارد خبرگان کند در «لحظات حساس» به کمک او آمده و تأثیری جدی بر «آینده‌ی انقلاب اسلامی» می‌گذارند. این پازل و طراحی پیچیده‌ی هاشمی با حذف انقلابیونی چون: یزدی، جنتی و مصباح و... کامل‌تر می‌شود.
 
برای برهم زدن برنامه اردوگاه غرب‌گرایان چه کنیم؟
امروز وظیفه‌ی نیروهای متدین و انقلابی و همه‌ی دوستداران انقلاب اسلامی بسیار حساس و تعیین کننده است. در ادامه به چند «اقدامِ اساسی و تأثیرگذار» که می‌تواند طراحی هاشمی رفسنجانی و یارانش را ناکام گذاشته و جریان انقلاب را تقویت کند اشاره می‌کنیم:
 
1-غرب‌گرایان و یاران‌شان را بشناسیم و بشناسانیم
هاشمی رفسنجانی در انتخابات خبرگان 94 فقط یک فرد نیست بلکه یک «جریان» است. جریانی چند لایه که افرادی چون: روحانی، علوی، امینی، دری نجف‌آبادی، ری‌شهری و برخی دیگر ذیل آن تعریف می‌شوند. در درجه‌ی اول باید با «بصیرت‌افزایی» این افراد را شناخته و علاوه بر رأی ندادن به آنها، دیگران را نیز به رأی ندادن به آنها تشویق کنیم. این استراتژی «رأی سلبی» نام داشته و هدف از آن جلوگیری از ورود غرب‌گرایان و یاران هاشمی به خبرگان یا حداقل کاهش آراء آنان است.
 
2-انقلابی‌ها را بشناسیم و بشناسانیم
در گام بعدی و در تکمیل راهبرد رأی سلبی باید چهره‌های انقلابی را بشناسیم و بشناسانیم. تا آنجا که می‌شود و می‌توانیم در بین دوستان، مجامع فرهنگی و تشکیلاتی، جمع‌های خانوادگی، هیئت‌ها، گروه‌های فضای مجازی و... این افراد را معرفی و تبلیغ کنیم. باید کاملا توجه داشته باشیم که محوریت این تبلیغ باید بر روی 3 گانه‌ی یزدی، جنتی و مصباح قرار داشته و در رتبه‌ی بعدی افرادی چون: مدرسی، باقری کنی، اعرافی، مومن، موحدی کرمانی و... قرار دارند.
در تکمیل این لیست باید از رأی دادن به چهره‌های لیست هاشمی خودداری کرد. توجه به این نکته مهم است که آقایان موحدی کرمانی و تسخیری از «لیست هاشمی» ابراز برائت کرده‌اند ولی برخی دیگر علی‌رغم برخی انتقادات به هاشمی از «لیست» اعلام برائت نکرده‌اند. باید توجه داشت که حضرت آیت الله خامنه‌ای در بیانات انتخاباتی این دوره از «لیستِ با مقاصد فاسد» صحبت کرده‌‌اند. بنابر این برای رأی دادن، توجه به برخی سوابق علمی و سیاسی و یا صلاحیت فردی و اخلاقی افراد به تنهایی کافی نبوده و جهت‌گیری فکری و سیاسی افراد مهم‌تر است. اگر افرادی سالم ولی متمایلِ به خطِ هاشمی یا تحت‌تاثیر او به خبرگان راه یابند در «لحظه‌ی حساس» در پازل هاشمی نقش‌آفرینی خواهند کرد.
 
3-کار مومنانه‌ی جهادی جواب می‌دهد
مومنین انقلابی در هیچ شرایطی ایمان خود را از دست نداده و «ناامید» نمی‌شوند. هرگونه یأس و انفعال در چنین شرایطی نابودکننده و به نفع اردوگاه اشرافیتِ غرب‌گرا خواهد بود. الان که می‌توانیم باید «کار و تلاش» جدی کنیم. اگر در چند روز آینده دو اقدامِ مهم و اثرگذاری که در بالا اشاره شد را به صورت «جهادی» در دستور کار قرار دهیم می‌توانیم به نتایج خوبی برسیم. حزب الله در سال 88 نشان داد که ظرفیت و قدرت بالایی در روشنگری توده‌های مردم و ناکام گذاشتن توطئه‌ی استکبار، نفاق و غرب‌‌گرایان دارد. عرصه‌های گوناگون فعالیت پیش‌روی ماست. باید خلاقیت و ایده‌ورزی به خرج داد. از امکانات و ارتباطات کم و زیاد خود استفاده کنیم. سهل‌انگاری نکنیم و از هیچ ظرفیتی «حتی توجیه یک نفر» تأکید میکنیم «حتی یک نفر» هم غافل نشویم که رقابت بسیار حساس و تعیین‌کننده است. یادمان باشد:
«ما زنده به آنیم که آرام نگیریم  
موجیم که آسودگی ما عدم ماست»
 
برادران و خواهران اکنون که می‌توانیم کاری کنیم که فردا در پیشگاه امام (ره)، شهدا و رهبری شرمنده نباشیم. در این میان نقش جوانان مهم‌تر از دیگران است. امام خامنه‌ای درباره‌ي وقایع سال 88 فرمودند:
«فتنه‌ی سال 88 را جوانهای ما خواباندند. بیش از عوامل گوناگون دیگر، جوانهای ما، همین شما دانش‌آموزها، همین شما دانشجوها نقش داشتید؛ والّا فتنه، فتنه‌ی بزرگی بود. 12/08/1389»
و اکنون ما نیز خطاب به مقتدایمان عرضه می‌داریم:
«ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم
 در ره عشق جگر دارتر از  صد مردیم
هر زمان شور خمینی به سر افتد ما را
 دور سید علی خامنه ای می گردیم»


:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : شنبه 8 اسفند 1394
فرج‌الله سلحشور کارگردان متعهد و خالق اثر ماندگار "یوسف پیامبر" دعوت حق را لبیک گفت

«فرج الله سلحشور» کارگردان متعهد و انقلابی کشورمان که مدتی به دلیل ابتلا به بیماری سرطان ریه در بیمارستان بستری بود،صبح امروز دار فانی را وداع گفته و به لقاالله پیوست.

فرج‌الله سلحشور کارگردان متعهد و خالق اثر ماندگار "یوسف پیامبر" دعوت حق را لبیک گفت

«فرج الله سلحشور» کارگردان متعهد و انقلابی کشورمان که مدتی به دلیل ابتلا به بیماری سرطان ریه در بیمارستان بستری بود،صبح امروز دار فانی را وداع گفته و به لقاالله پیوست.
فرج‌الله سلحشور خالق اثر ماندگار "یوسف پیامبر" به ملکوت اعلی پیوست.
 
به گزارش رجانیوز، «فرج الله سلحشور» کارگردان متعهد و انقلابی کشورمان که مدتی به دلیل ابتلا به بیماری سرطان ریه در بیمارستان بستری بود،صبح امروز دار فانی را وداع گفته و به لقاالله پیوست.
 
فرج الله سلحشور که متولد سال 1331 در شهر قزوین بود، کارگردانی مجموعه‌های تلویزیونی تاریخی-مذهبی چون ایوب پیامبر، مردان آنجلس و یوسف پیامبر(ع) را در کارنامه دارد. این آثار بویژه سریال یوسف پیامبر، در سراسر دنیا مخاطبان فراوان و میلیاردی پیدا کردند به گونه ای که در بسیاری از کشورهای منطقه و اسلامی، نام این سریال ها پرآوازه است.
 
او که از 27 دی ماه امسال بر اثر وخامت حالش در بیمارستان بقیة الله (عج) بستری بود، قصد داشت مجموعه موسی پیامبر را کارگردانی کند.
 


:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : شنبه 8 اسفند 1394
بازتاب تحریم تسلیحاتی عربستان در پارلمان اروپا/ دیدگاه اوباما درباره آتش‌بس در سوریه
تصویب طرح تحریم تسلیحاتی عربستان سعودی در پارلمان اروپا، اعزام نیروهای سعودی به پایگاهی در ترکیه، دلایل قطع کمک های مالی عربستان به لبنان، اظهارات جدید رئیس جمهور آمریکا درباره سوریه، انتقادات یک نماینده جمهوری خواه از مواضع اوباما در قبال سوریه و افزایش بودجه جنگ سایبری آمریکا، از جمله مهمترین موضوعاتی است که امروز مورد توجه مطبوعات و رسانه های بین المللی قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۰ - 26 February 2016
تصویب طرح تحریم تسلیحاتی عربستان سعودی در پارلمان اروپا، اعزام نیروهای سعودی به پایگاهی در ترکیه، دلایل قطع کمک های مالی عربستان به لبنان، اظهارات جدید رئیس جمهور آمریکا درباره سوریه، انتقادات یک نماینده جمهوری خواه از مواضع اوباما در قبال سوریه و افزایش بودجه جنگ سایبری آمریکا، از جمله مهمترین موضوعاتی است که امروز مورد توجه مطبوعات و رسانه های بین المللی قرار گرفته است. 
 
به گزارش «تابناک»، تصویب طرح تحریم تسلیحاتی عربستان سعودی در پارلمان اروپا، یکی از مهمترین موضوعاتی است که از روز گذشته تاکنون مورد توجه مطبوعات و رسانه های بین المللی قرار گرفته است. به نوشته سایت شبکه خبری «راشا تودی»، پارلمان اروپا قطعنامه‌ای را تصویب کرده که طی آن خواستار معرفی تحریم‌های تسلیحاتی علیه عربستان سعودی شده است. این قطعنامه خواستار تحریم‌های تسلیحاتی گسترده اتحادیه اروپا علیه این کشور تا زمان بررسی و تحقیق درباره نقض قوانین بین‌المللی انساندوستانه در یمن شده است. در این طرح به طور مشخص از انگلستان، ‌ فرانسه، آلمان و اسپانیا به عنوان کشورهایی نام برده شده بود که محموله‌های بزرگی از جنگ افزار را به عربستان صادر کرده‌اند. عربستان سعودی پیش از این در نمایندگان پارلمان اتحادیه اروپا لابی کرده بود تا از تحریم‌های تسلیحاتی جلوگیری کند.
 
*****
 
این در حالی است که بر اساس شواهد و قراین، به جز یمن، طرح های عربستان درباره سوریه نیز همچنان در جریان است. بر اساس گزارش «المیادین»، مولود چاووش اوغلو، وزیر خارجه ترکیه گفته یگان هایی نظامی از کشورهای عربستان سعودی و امارات با تجهیزات نظامیشان وارد ترکیه شده‌اند و قرار است هواپیما‌هایشان نیز طی مدت کوتاهی وارد شوند. وی گفته: «در چارچوب همکاری ضد تروریستی، انتقال جنگنده‌های عربستان به پایگاه اینجرلیک ترکیه آغاز می‌شود. این همکاری‌ها، ائتلافی برای هماهنگی بین کشور‌ها در زمینه‌های تبادل گزارش‌های اطلاعاتی و نه برای تاسیس ارتش اسلامی است». چاووش اوغلو همچنین گفته: «عربستان ارسال تجهیزات و اعزام افراد را به پایگاه هوایی اینجرلیک آغاز کرده و از فردا (جمعه) هواپیماهای سعودی به این پایگاه خواهند رسید».
 
*****
 
در مطلبی دیگر درباره عربستان، روزنامه «جروزالم پست» به تنش های اخیر در روابط این کشور با لبنان پرداخته و این روند را ناشی از موضع ضعیف تر عربستان سعودی دانسته است. این روزنامه می نویسد هشدار عربستان و متحدان آن در منطقه خلیج فارس به شهروندان خود برای سفر نکردن به لبنان و تصمیم هفته گذشته عربستان برای توقف کمک سه میلیارد دلاری به ارتش لبنان، نشان دهنده آن است که این کشور «در مدار ایران» افتاده است. به ادعای این روزنامه، پیام مهم اقدام عربستان این است که سعودی‌ها قصد ندارد به کشوری که در اصل تحت اداره حزب الله است و آنچه را که می‌خواهد انجام می‌دهد، پولی پرداخت کند. مسئله بعدی این است که آیا عربستان برای برداشتن گام‌های سیاسی خاص بر متحدان خود فشار خواهد آورد یا خیر.
 
*****
 
در مطلبی درباره سوریه، «الجزیره» گزارشی از اظهارات جدید رئیس جمهور آمریکا منتشر کرده که در آن، به اختلاف نظر آمریکا با روسیه و ایران درباره سوریه اشاره شده است. به عقیده باراک اوباما، جنگ در سوریه فقط یک جنگ داخلی نیست، بلکه یک جنگ نیابتی میان نیروهای منطقه ای است. وی همچنین اظهار داشته: «راه حل بحران سوریه، اجرای فرآیند انتقالی است و بشار اسد باید از قدرت کنار برود و هیچ جایگزینی برای این گزینه وجود ندارد. سرنوشت بشار اسد همچنان میان ما با روسیه و ایران منشا اختلاف است». رئیس جمهور آمریکا درباره طرح آتش بس در سوریه نیز که اخیراً مورد توافق روسیه و آمریکا قرار گرفت، اظهار داشته: «تردیدهای عمده‌ای درباره پایدار ماندن توافق آتش بس وجود دارد؛ با این حال، ما هر چه در توان داشته باشیم برای تضمین موفقیت توافق آتش بس به کار می‌گیریم».
 
*****
 
این در حالی است که به نوشته «کریستین ساینس مانیتور»، جمهوری خواهان آمریکا همچنان به انتقادات خود از سیاست اوباما در قبال سوریه ادامه می دهند. به نوشته این روزنامه، باب کورکر، رئیس کمیته روابط خارجی سنا، گفته با وجود آنکه باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا، سال‌ها خواستار کناره‌گیری بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه از قدرت شده است، اما واشنگتن عملاً در حال قدرتمند کردن بشار اسد است. وی همچنین گفته: «فکر می‌کنم که اتحادیه اروپا هم‌اکنون رویکردی باز دارد؛ زیرا اعضای این اتحادیه به منافع خیلی نزدیک خود فکر می‌کنند و به طور قطع فکر می‌کنم که آن‌ها آمادگی پذیرش اسد برای مدتی را داشته باشند و آن‌ها بر این باورند که این امر، بهتر از هرج و مرج است». وی درباره دولت اوباما نیز گفته: «ما اسد را قدرتمند کردیم. منظورم این است که اگر به سخنان جان کری گوش دهید، می‌بینید که او بیش از آنکه از روسیه و ایران ناراحت باشد، از شورشیان سوری ناراحت است». 
 
*****
 
در نهایت، در میان دیگر موضوعات، خبرگزاری فرانسه به افزایش بودجه جنگ سایبری آمریکا پرداخته است. وزیر دفاع آمریکا گفته پنتاگون پیش بینی می‌کند در سال ۲۰۱۷ بودجه جنگ سایبری خود را به میزان ۱۵ درصد افزایش دهد. اشتون کار‌تر اعلام کرده آمریکا برای دفاع از شبکه‌های آمریکایی و همچنین حمله به شبکه‌های دشمن، قصد دارد توان خود را افزایش دهد. وی گفته فعالیت گروه تروریستی داعش در اینترنت یا سرقت داده‌های شخصی میلیون‌ها نفر از کارمندان دولت فدرال که در رایانه‌های دولت ذخیره شده است، نشان می‌دهد که جنگ سایبری بیش از پیش «پیچیده» و «جدی» است. به گفته کار‌تر، پنتاگون پیشنهاد کرده است در سال ۲۰۱۷ بودجه جنگ سایبری آن به ۶. ۷ میلیارد دلار افزایش یابد. بودجه جنگ سایبری وزارت دفاع آمریکا اندکی بیش از یک درصد کل بودجه آن است که با این حساب در سال آینده ۹۰۰ میلیون دلار به آن اضافه خواهد شد.


:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : جمعه 7 اسفند 1394
کابوس چهار سال پیش عربستان در سوریه تعبیر شد + سند
انتشار سند محرمانه عربستان از سوی «ویکی لیکس»:
یکی از موضوعاتی که درباره روند اوضاع در سوریه، درباره آن میان اغلب ناظران و تحلیلگران اتفاق نظر وجود دارد، این است که ورود روسیه به عرصه میدانی درگیری ها در این کشور و آغاز عملیات هوایی مسکو علیه تروریست ها، نقشی اساسی در تغییر معادلات سوریه داشته است. یک سند محرمانه سعودی که توسط ویکی لیکس منتشر شده، نشان می دهد که سعودی ها از مدت ها پیش نسبت به این امر نگران بوده اند.
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۳ - 25 February 2016
یکی از موضوعاتی که درباره روند اوضاع در سوریه، درباره آن میان اغلب ناظران و تحلیلگران اتفاق نظر وجود دارد، این است که ورود روسیه به عرصه میدانی درگیری ها در این کشور و آغاز عملیات هوایی مسکو علیه تروریست ها، نقشی اساسی در تغییر معادلات سوریه داشته است. یک سند محرمانه سعودی که توسط ویکی لیکس منتشر شده، نشان می دهد که سعودی ها از مدت ها پیش نسبت به این امر نگران بوده اند.
 
به گزارش «تابناک»، یکی از مجموعه اسنادی که مدتی پیش توسط سایت «ویکی لیکس» درباره عربستان منتشر شده و به تازگی ترجمه و رسانه ای شده، نشان می دهد که سعودی ها از همان آغاز درگیری ها در سوریه، نسبت به احتمال مداخله نظامی روسیه در این کشور نگران بوده اند. این نگرانی به حدی بوده که در مقطعی، دولت سعودی به رسانه های این کشور فرمان داده از اعلام مخالفت با شخصیت های روس و انتشار مطالبی که اسباب ناخرسندی آن ها را فراهم کند، خودداری نمایند. 
 
البته در آن زمان، محاسبه [غلط] سعودی ها این بوده که موضع روس ها مبنی بر ضرورت حفظ بشار اسد در قدرت، به قوت خود باقی نخواهد ماند. بر اساس متن سند منتشره شده، براندازی خشونتبار اسد، «به هر طریق ممکن»، تا زمانی قابل تحقق است که روسیه در حاشیه مانده و وارد عرصه درگیری ها نشود. 
 
در بخشی از این سند آمده تا پیش از آنکه بشار اسد، رئیس جمهور سوریه، بتواند شرایط لازم را برای انتقام گرفتن از سعودی ها آماده کند، باید نسبت به براندازی وی به هر طریق ممکن اقدام شود. شواهد حاکی از آن است که تاریخ تنظیم این سند، مربوط به اوایل سال 2012، یعنی چهار سال پیش می باشد. این در حالی است که از همان زمان، روس ها شروع به مطرح کردن طرح هایی برای برگزاری مذاکرات صلح در سوریه کردند. 
 
این سند در حالی منتشر شده که طی هفته های اخیر، عربستان سعودی لحن خود را در قبال سوریه تندتر کرده و از ضرورت انجام اقدام نظامی مستقیم در این کشور سخن می گوید. با این حال، بسیاری از ناظران بر این باورند که این لحن موضع گیری عربستان، نه برآمده از اعتماد به نفس، بلکه ناشی از اضطرار است؛ زیرا گروه های معارض تحت حمایت ریاض، در مواجهه با حملات هوایی روسیه و پیشروی های ارتش سوریه، در آستانه شکست قرار دارند و ارتش خود عربستان نیز به شدت در یمن گرفتار شده است. 
 
درست به همین دلیل است که با وجود شکست های فاحش معارضین در عرصه میدانی، باز هم عربستان با برگزاری دور جدید مذاکرات صلح موافقت کرده و گروه های شورشی و تروریستی تحت حمایت خود را برای شرکت در این مذاکرات آماده کرده است. به نظر می رسد هرچند تحلیل سعودی ها نسبت به تغییر مواضع روسیه صحیح نبوده، اما اصل ماجرا، یعنی تغییر معادلات در سوریه در صورت ورود روسیه، اکنون اتفاق افتاده و به عبارت دیگر، کابوس سعودی ها تعبیر شده است. 
 


:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : جمعه 7 اسفند 1394
مهار پهباد عربستانی در یمن با کمک ایران

مجتهد افشاگر عربستانی؛
مهار پهباد عربستانی در یمن با کمک ایران

افشاگر عربستانی معروف به مجتهد اعلام کرد انصارالله با کمک ایران یک فروند پهپاد رژیم سعودی را سالم بر زمین نشاند.

«مجتهد» افشاگر عربستانی امروز فاش کرد «محمد بن سلمان» جانشین ولی‌عهد عربستان و وزیر دفاع این کشور بتازگی فهمیده است که یک نفر برای پسرعمه‌اش «محمد بن نایف» ولی عهد جاسوسی می‌کرده‌ و شکست‌های ارتش عربستان در یمن را به وی اطلاع داده است.
مجتهد در جدیدترین اظهارات توئیتری خود نوشت: این جاسوس اطلاعات حساسی درباره تحرکات مسئولان عالیرتبه وزارت دفاع و نیز گزارش‌های روزانه در جبهه‌های داخلی را به محمد بن نایف منتقل می‌کرده است.
مجتهد در ادامه اعلام کرد بن نایف از برخی از این اطلاعات استفاده می کرده و اجازه می داده برخی دیگر منتشر شود.
بنابر این گزارش، بازجویی‌ها از این جاسوس تمام شده و وی برخی از اطلاعات مربوط به خسارت‌های ارتش عربستان در یمن آگاه بوده؛ اطلاعاتی که افشا نشده تا بر روحیه نظامیان عربستانی در یمن تاثیر منفی نگذارد.
مجتهد در ادامه اعلام کرد انصارالله با حمایت ایران موفق شده یک پهپاد عربستانی را سالم بر روی زمین بنشاند؛ وی افزود: دلیل این امور (شکست‌های عربستان) آن است که ریاض پولی را که باید در زمینه فن‌آوری‌های پیشرفته مصرف کند، صرف جاسوسی از مخالفان می‌کند و امنیت واقعی حقیقی آخرین مساله مورد توجه آل سعود است



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : سه شنبه 4 اسفند 1394
پرویز پرستویی: رای دهیم تا شایسته‌ها به مجلس بروند

پرویز پرستویی: رای دهیم تا شایسته‌ها به مجلس بروند
پرویز پرستویی با دعوت از مردم برای حضور در انتخابات روز جمعه 7 اسفند ماه گفت: در انتخابات شرکت کنیم تا کسانی که به حق و شایسته‌اند در مجلس حضور پیدا کنند.

این بازیگر در آستانه برپایی انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در یادداشتی با عنوان «ما رأی می‌دهیم» که اختصاصا در اختیار ایسنا قرار داده نوشته است: «هموطنان عزیزم اگرچه حضور در انتخابات اختیاری است اما بد نیست نیم نگاهی به تلاش شبانه‌روزی رسانه‌های بیگانه بیاندازیم که در صددند مانع حضور مردم در انتخابات باشند.

می‌دانم که شاید در مقاطعی باورهایتان خدشه‌دار شده اما یادم نمی‌رود که دو روز به انتخابات ریاست جمهوری دولت یازدهم چگونه غیرت و عرق ملی به جوش آمد و آگاهانه رأی خود را به صندوق‌ها انداختید. الان هم همان موقع است که رأی دادن را فارغ از هر گونه نقد و انتقادها وظیفه ملی بدانیم و در انتخابات شرکت کنیم تا کسانی که به حق و شایسته‌اند در مجلس حضور پیدا کنند.»



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : سه شنبه 4 اسفند 1394
پاسخی به سخنان گستاخانه صادق زیباکلام پیرامون اربعین حسینی(ع)
پاسخی به سخنان گستاخانه صادق زیباکلام پیرامون اربعین حسینی(ع)

پاسخی به سخنان گستاخانه صادق زیباکلام پیرامون اربعین حسینی(ع)

 شاید برای فعالین و مخاطبین عالم سیاست اظهار نظرهای بیخود و بی جهت صادق زیباکلام و گاف های پی در پی او آشنا باشد اما شخصی که دارای مدرک دکتری علوم سیاسی است ولی نمی دانست پارلمان نروژ جایزه صلح نوبل را اعطا می کند چند وقتی است که گاه و بی گاه در مباحث دینی و اسلامی اظهار نظر می کند. اظهار نظرهایی که حاکی از بیسوادی محض این شخص نسبت به مسائل دینی است. زیباکلام در جدیدترین هنرنمایی خویش با نوشتن یادداشتی نسبت به ایرانیزه کردن عاشورا و اربعین هشدار داده است اما وقتی این یادداشت را به عنوان یک انسان مطلع مطالعه می کنیم متوجه می شویم زیباکلام فقط خواسته برخلاف جریان آب حرکت کند تا دیده شود

زیباکلام در بخشی از یادداشت خویش چنین نوشته است:

” نمی‌دانم اصرار برایرانی نشان دادن و ایرانی کردن محرم و عاشورا و پیوند زدن آن با تشیع چقدر از نظر تاریخی درست است. جدای از آنکه چنین پیوندی از نظر تاریخی محل اشکال است و از منظر افزایش اختلاف میان شیعه و سنی هم عمل درستی نیست.”

زیباکلام در این پاراگراف تلاش کرده تا عاشورا را نماد اختلاف امت اسلامی معرفی کند و پررنگ کردن آنرا باعث اختلاف شیعه و سنی معرفی نماید!! این ادعا تنها از کسی برمی آید که نداند جایگاه امام حسین (ع) در نزد اهل سنت کجاست و یزید در اندیشه اهل سنت چه جایگاهی دارد!!

جناب زیباکلام یزید و قاتلان امام حسین(ع) نزد اهل سنت جزو خبیث ترین افراد معرفی شده اند زیرا سبط النبی(ص) را به شهادت رسانده اند. البته شمایی که در هنرنمایی قبلی خویش تروریست های وهابی جیش العدل و جندالله را نماینده اهل سنت معرفی کرده اید قطعا فرق اهل سنت و وهابیت را نمی دانید ولی کاش وقتی چیزی را نمی دانید حرف نزنید اما متاسفانه حضرتعالی به شدت سست قلم و سست زبان هستید و در مورد چیزهایی که نمی دانید هم اظهار نظر می کنید

در بخشی دیگر زیباکلام چنین نوشته است:

” واقعیت آن‌است که محرم، کربلا و عاشورا بخشی از تاریخ اسلام است و نمی‌توان آن‌را باانگیزه‌های ناسیونالیستی ایرانی یا «پان فارسی گرایی» از یکسو و احساسات‌نژاد پرستانه ضدعربی از سویی دیگر، علیه اعراب و دیگر مذاهب به‌حساب آورد (امری که به‌واسطه اختلافات سیاسی ما با اعراب به ویژه باسعودی‌ها منظما رو به افزایش است و حاصل آن عمیق ترشدن شکاف تاریخی میان شیعه و سنی است.) به ‌سختی می‌توان حرکت ابا عبدا… (ع) و یارانش را در چارچوب یک مذهب خاص گنجاند و محدود کرد.”

جناب زیباکلام چند نکته مهم وجود دارد.

اولا: شما در ابتدای سخنانتان از ایرانیزه کردن حرف میزنید اما به یک باره از پان فارسی سخن می گویید. قطعا می دانید که ایران اسلامی ما از قومیت های مختلفی مثل فارس ها، ترک ها، لرها، عرب ها، بختیاری ها، بلوچ ها، سیستانی ها و… تشکیل شده است و قطعا می دانید استفاده از ایرانیزه و پان فارسی در کنار هم گاف است

جناب زیباکلام هیچ کدام از شیعیان امیرالمومنین ضد عرب نیستند زیرا تمام اهل بیت(ع) عرب بودند ما اگر با سعودی های و وهابی مشکل داریم به دلیل قومیت آنها نیست بلکه به دلیل جنایت آنها می باشد. این هم پیاله گان و هم فکران شما هستند که بارها در شبکه های ضد انقلاب کمپین های پان ایرانیسم و… راه اندازی کرده اند

ثانیا: آیا عراقی ها جزو به قول شما اعراب هستند یا خیر؟ می توانید بفرمایید چه کسانی از ایرانیان در ایام اربعین حسینی در عراق پذیرایی می کند؟ فارس ها؟ کسانی را که شما اعراب می خوانیدبا افتخار از زائران حسینی بدون توجه بهرنگ و قومیت پذیرایی می کنند زیرا آنها را زائران اباعبدالله می دانند

ثالثا: چرا شما اصرار دارید بگویید عاشورا و امام حسین(ع) متعلق به شیعیان است فقط؟ کاش کمی بررسی می کردید تا متوجه میشدید مسیحیان برای عزای امام حسین(ع) در ایران عزاداری می کنند. و بسیاری از مسیحیان نیز در پیاده روی اربعین شرکت می کنند

۱

در جای جای این یادداشت زیباکلام تلاش کرده پیاده روی اربعین را در برابر حج بیت الله الحرام قرار دهد او در انتهای یادداشت خویش چنین آورده است:

” فراموش نکنیم که هدف و انگیزه امام حسین(ع) و یارانش احیاء و اصلاح دین جدش بود به یقین اربعین و زیارت «مرقد آن سرجدا» جای خود را دارد و حج بیت ا… الحرام جای خود”

جناب زیباکلام مثل شما مانند مثل آن وهابی بی مغزی است که یک ماه با او بر سر احادیث ثواب زیارت کربلا درگیر بودم. چون آن وهابی احساس می کرد وقتی در روایات آمده رفتن به زیارت امام حسین (ع) معادل است با ثواب چند حج یعنی اینکه نزد شیعه حج واجب معنا ندارد و…

کاش شما کمی هم مطالعات دینی میداشتید تا متوجه میشدید تلاش برای پررنگ شدن پیاده روی اربعین تلاش برای سانسور و از بین بردن حج نیست!!

جناب زیباکلام تاریخ ثابت کرده است سریع القلم بودن گاهی انسان را به قهقهری می کشاند. گاهی ابتدا باید مطالعه و تحقیق کرد و سپس صحبت کرد. حواستان باشد برای اینکه در دنیا دیده شوید آخرتتان را به باد ندهید جناب استاد!

والسلام علی من اتبع الهدی

مصطفی جوادی نسب



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : سه شنبه 4 اسفند 1394
تعبير ليست انگليسي توهين به شعور مردم است
 

 شايد خود و ‌ميهمانانش كه ديروز به دفتر او رفتند، از ركوردداران مورد هجمه قرار گرفتن در برهه‌هاي انتخاباتي باشند. در اين برهه از انتخابات هم تندروها بيكار نيستند و با انتشار اخبار كذب، برهم‌زدن مراسم‌ها و... درصدد كاهش مشاركت مردم در انتخابات هستند تا خودشان پيروز لقب بگيرند اما در اين دوره اصلاح‌طلبان و ميانه‌روها زير چتر آيت‌ا... هاشمي عهد بستند كه در هر شرايطي در انتخابات حضور داشته و از حق خود و مردم دفاع كنند. ديروز هم رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: بداخلاقي‌هاي انتخاباتي با هدف دلسرد كردن مردم از حضور در پاي صندوق‌هاي رأي است. آيت‌ا... هاشمي‌رفسنجاني پيش از ظهر ديروز در ديدار نامزدهاي اصلاح‌طلب و اعتدالگرا (ليست اميد)، به همراه مسئولان ستادهاي انتخاباتي آنان در شهرهاي تهران، ري و شميرانات، ائتلاف سياسي را يكي از شيوه‌هاي مرسوم در همه دنيا خواند و گفت: در جامعه ما كه احزاب به آن شكل نهادينه نشده‌اند تا در انتخابات با ليست ظاهر شوند، اتحاد فعالان سياسي، كه اعتدال وجه مشترك آنان است، مي‌تواند مردم را براي انتخاب نامزدهاي اصلح در روز انتخابات راهنمايي نمايد. آیت‌ا... هاشمی با تشکر و یادآوری انصراف محمدرضا عارف از ادامه حضور در انتخابات رياست‌جمهوري سال92، گفت: آن كار نشان از ايثار سياسي براي اعتلاي كشور بود كه با پيروزي تفكر اعتدالي، انقلاب پيروزي‌هاي فراواني در ابعاد داخلي و خارجي و به ويژه حل مشكل چندين ساله پرونده هسته‌اي به دست آورد. وی همچنین با توصيه نامزدها به رعايت تقوا و اخلاق انساني و اسلامي، بر توجه به خدا در اظهارنظرها تاكيد كرد و گفت: ايجاد تفرقه و افزايش تهمت‌ها و توهين‌ها براي جامعه اسلامي ناپسند است.

تعبير ليست انگليسي توهين به مردم است

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، تعبير ليست انگليسي را توهين به فهم و شعور مردم ايران دانست و گفت: تبليغ بر اين ماجرا كه دشمنان براي مردم ايران تعيين تكليف مي‌كنند، بسيار زشت و زننده است، چون به گونه‌اي دارند القا مي‌كنند كه انگليسي‌ها در سراسر كشور ايران نفوذ دارند و نامزد معرفي مي‌كنند. وی با قرائت آيه «إِنّ فِرْعوْن علا فِي الْأرْضِ وجعل أهْلها شِيعاً يسْتضْعِفُ طائِفةً مِّنْهُمْ يذبِّحُ أبْناءهُمْ ويسْتحْيي نِساءهُمْ إِنّهُ كان مِن الْمُفْسِدِين»، وارد يك بحث مبنايي و ايدئولوژيک براي پرهيز از ايجاد تفرقه در ميان مردم شد و با تاكيد بر اينكه يكي از اقدامات تفرعوني، تفرقه‌انگيزي در جامعه براي ماندگاري در قدرت است، گفت: در فضاي سياسي نيز «فرِّق تسُد» شيوه استكباريون براي غارت اموال مردم است و نبايد بگذاريم اين شيوه در داخل جامعه و بين مردم اختلاف اندازد. هاشمی‌رفسنجانی با بيان اين جمله كه «معمولاً افراد سياسي موجه جامعه به عنوان نماينده يا نامزد انتخابات به مردم معرفي مي‌شوند»، تقسيم‌بندي نخبگان كشور به داعشي‌ و عوامل نفوذي را تاسف‌انگيز خواند و افزود: بالاخره از بين نامزدهاي موجود يك عده به مجلس راه مي‌يابند و پس از آن با اين تعابير و توصيفات زشتي كه عليه آنان به كار برده مي‌شود، چگونه مي‌توانند در آرامش روحي و براساس حمايت مردم، از مصالح نظام در تصويب قوانين عمل نمايد؟

عقيده با زور در انديشه كسي به وجود نمي‌آيد

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، با تاكيد بر اين جمله كه «اين تفرقه خواست واقعي استكبار است»، به عملياتي كردن اين سياست شوم در جهان اسلام اشاره كرد و گفت: خطرات واقعي منطقه تفكرات طالباني است كه از آنها القاعده، بوكوحرام و اخيرا داعش بيرون آمده است كه مي‌بينيم چگونه با انديشه‌هاي تكفيري عبدالوهاب سلفي شيعه را كافر و مهدورالدم مي‌داند. هاشمي‌رفسنجاني، با تشريح فضاي اجتماعي مدينه در سال‌هاي قبل از بعثت نبوي و بيانات عقلي و منطقي پيامبر اسلام (ص) كه جامعه مشرك را موحد و خداپرست ساخت، گفت: بي‌شك با زور و ارعاب و فريب نمي‌توان جامعه را مومن كرد و همه كساني كه امروزه در جامعه اسلامي ايران و به ويژه در مقطع كنوني انتخابات، با عناوين اصلاح‌طلبي، اصولگرايي و مستقل اظهارنظر مي‌كنند، بايد توجه داشته باشند كه اسلام دين اعتدال است و انقلاب اسلامي، انقلابي معتدل بود، هست و خواهد بود. وی افكار دگمي را كه پشت آن سرنيزه خوابيده، براي جامعه نامناسب خواند و با اظهار تاسف از اقدامات تخريبي بعضي از نامزدها و طرفداران صاحب تريبون و رسانه‌هاي آنها كه با پول بيت‌المال، دروغ، تهمت و اهانت را عليه مخالفان ترويج مي‌كنند، تاکید کرد: نشستن بر كرسي مجلسي كه با گناه به دست مي‌آيد، اصل گناه است و تعجب مي‌كنيم چگونه گروهي با ادعاي خداپرستي و انقلابي‌گري، با ظاهرسازي، سعي در فريب مردم دارند و به راحتي گناه مي‌كنند، در حالي كه اگر نامزدي در انتخابات براي خداست، نبايد در تبليغات گناه كنند. وي با تاكيد بر اين جمله كه «عقيده با زور در انديشه كسي به وجود نمي‌آيد»، به رشد آگاهي مردم و بويژه جوانان تحصيلكرده در سال‌هاي اخير اشاره كرد و ادامه داد: با اينكه تندروها از اقدامات تخريبي خويش تاكنون نتايج معكوس گرفته‌اند، اما باز هم بر بد اخلاقي‌هاي انتخاباتي خويش مي‌افزايند و بعيد نيست كه اين كار را با هدف دلسرد كردن مردم از حضور در پاي صندوق‌هاي رأي انجام دهند. هاشمي‌رفسنجاني، با توجه به سخنان سخنان اخير مقام معظم رهبري مبني بر واجب عيني بودن آمدن همه مردم به پاي صندوق‌هاي رأي، گفت: مي‌بينيد اين روزها مدعيان دروغين ذوب در ولايت، نه تنها اين سخن روشنگرانه رهبر سياسي و فقيه مجتهد زمان را تبليغ نمي‌كنند، بلكه از هر راهي براي نااميدي مردم مي‌كوشند. رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، در بخش پاياني سخنان خود خطاب به نامزدهاي معتدل و اصلاح‌طلب، گفت: خدا را در نظر بگيريد، در تبليغات واقعيت‌ها را بگوييد تا پيروزي يا عدم پيروزي شما در انتخابات «احدي الحسنين» باشد. در ابتداي اين ديدار، محمدرضا عارف با ارائه گزارشي از تلاش تقريبا يك و نيم ساله اعضا و شخصيت‌هاي موثر اصلاحات براي وحدت سياسي نامزدها، گفت: نتيجه‌اش تشكيل شوراي عالي سياست‌گذاري شد كه واقعاً حاصل همدلي و صميمت دوستان بود. در ادامه اين ديدار نیز هر يك از نامزدها، ضمن معرفي كوتاه خود به بيان برنامه‌هاي خويش پرداختند و از اعلام مواضع و سیاست‌های آیت‌ا... هاشمی تشکر کردند.

منبع :روزنامه ارمان



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : سه شنبه 4 اسفند 1394
فرار رو به جلوی وزیر اطلاعات به جای برائت از لیست انگلیسی
نامزد پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه افراد نباید برای تصدی مسئولیت های دنیوی دیگران را تخریب کنند، از نامزدهای انتخابات خواست برای پیروزی در این عرصه دیگران را انگلیسی خطاب نکنند.

نامزد پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه افراد نباید برای تصدی مسئولیت های دنیوی دیگران را تخریب کنند، از نامزدهای انتخابات خواست برای پیروزی در این عرصه دیگران را انگلیسی خطاب نکنند.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین سید محمود علوی روز دوشنبه در جمع نمازگزاران در مصلای قرچک افزود: نباید در جریان برگزاری انتخابات به دیگران تهمت زده و به آنان آسیب وارد کرد چرا که در شرع مقدس اسلام تهمت زدن به دیگران جایز نیست و بزرگترین ویژگی پیامبر اسلام(ص)، اخلاق مداری است.
 
وی تصریح کرد: امروز ایران اسلامی از امنیت و اقتدار کامل برخوردار است و همه وظیفه داریم تا از این آرامش حراست کرده و از اقداماتی که موجب مخدوش شدن شادی و آرامش مردم می شود، پرهیز کنیم.
 
 
نامزد پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری گفت: یکی از مهمترین مسائل مربوط به برگزاری انتخابات، رعایت
اخلاق از سوی همه افراد است چرا که ما در کشوری اسلامی زندگی می کنیم که مبنای این دین، اخلاق مداری است.
 
علوی افزود: اگر افراد در غم شهادت امام حسین (ع) و یاران با وفای ایشان به سر و سینه می زنند نباید از راه معصیت و گناه به پست و مقام دنیوی برسند.
به گفته وی، خداوند پیامبر اسلام را برای تکمیل اخلاق در جهان مبعوث کرد، پس کسی که مسلمان است و شیعه امام صادق (ع) محسوب می شود باید با تأسی از سیره عملی نبی مکرم اسلام(ص) و ائمه اطهار(ع)، اخلاق را رعایت کند.
وی تأکید کرد: نباید برای اهداف سیاسی چند روزه دنیا، ارزش های اخلاقی را زیر پا گذاشت، رفتن به مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری این قدر ارزش ندارد که به هر کار ناشایست و زشت مرتکب شد.
نامزد مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: باید هوشیار بود، دشمن در کمین نشسته و تلاش دارد که انتخابات ایران اسلامی را مخدوش کرده و آن را وارد حاشیه کند.
وی با اشاره به اینکه انتخابات یک نتیجه و یک پیام دارد گفت: نتیجه انتخابات این است که فرد به مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان راه پیدا می کند ولی پیام انتخابات که مورد تأکید مقام معظم رهبری نیز می باشد به حضور پرشور مردم در انتخابات بستگی دارد.
انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان، هفتم اسفند ماه برگزار می شود.
استان تهران 35 نماینده در مجلس شورای اسلامی و 16 نماینده در مجلس خبرگان رهبری دارد.


:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : سه شنبه 4 اسفند 1394
براساس برنامه دولت، تابستان آینده یارانه 12 میلیون نفر دیگر قطع خواهد شد

مهرداد بذرپاش تصریح کرد چند سال است دولت حق مردم از محل آزادسازی قیمت‌ها را نمی‌دهد. در حقیقت نه پول آن را به مردم می‌دهد و نه در قالب سیاست‌های حمایتی، این بدهی به مردم را جبران می‌کند، این پول خوردن ندارد.

روایت بذرپاش از جدیدترین برنامه معیشتی دولت!

براساس برنامه دولت، تابستان آینده یارانه 12 میلیون نفر دیگر قطع خواهد شد/ حذف یارانه‌ها غیر قانونی است / براساس قانون حق مردم بیشتر از 45 هزار تومان است؛ دولت سهم مردم را نمی دهد

مهرداد بذرپاش تصریح کرد چند سال است دولت حق مردم از محل آزادسازی قیمت‌ها را نمی‌دهد. در حقیقت نه پول آن را به مردم می‌دهد و نه در قالب سیاست‌های حمایتی، این بدهی به مردم را جبران می‌کند، این پول خوردن ندارد.

مهرداد بذرپاش، نماینده مردم تهران و عضو هیات‌رئیسه مجلس شورای اسلامی و کاندیدای مجلس دهم شورای اسلامی؛ اخیرا در اظهاراتی به موضوع اقدامات غیرقانونی دولت در حوزه هدفمندی یارانه‌ها اشاره کرد. به عقیده بذرپاش دولت روحانی سهم مردم را از درآمدهای حاصل از آزادسازی قیمت‌ها را به آنها پرداخت نمی کند و براساس برنامه دولت، تا خردادماه سال آینده یارانه 12 میلیون نفر دیگر قطع خواهد شد.

به گزارش رجانیوز؛ این موضوع بهانه ای شد تا روزنامه "وطن امروز" گفتگوی با وی برای مشخص شدن بیشتر دیدگاه های اقتصادی این نامزد انتخابات مجلس دهم داشته باشد. در ادامه شرح این گفتگو از نظر می گذرد.


  آقای بذرپاش! طی روزهای گذشته شما مطالب قابل تاملی درباره موضوع یارانه‌ها و رفتار دولت در قبال آن مطرح کردید. شما معتقدید دولت سیاست حذف یارانه‌ها را دنبال می‌کند. می‌شود درباره این موضوع بیشتر توضیح بدهید؟

بسم‌الله الرحمن الرحیم. این برنامه دولت است که سال آینده با جدیت دنبال می‌شود. دولت می‌خواهد تا قبل از تابستان آینده یارانه 12 میلیون نفر دیگر را قطع کند.  در حال حاضر فرآیند حذف یارانه نقدی مالکان واحد مسکونی آغاز شده و این یعنی بسیاری از یارانه‌بگیران مشمول قطع یارانه نقدی خواهند شد. عملکرد 30 ماهه دولت یازدهم درباره یارانه نقدی نشان می‌دهد دولتی‌ها اصرار عجیبی به پنهان کردن اطلاعات یارانه‌ای دارند و اصلا قصد ندارند در این باره با مردم صادقانه رفتار کنند. اطلاعات موجود نشان می‌دهد فرآیند حذف یارانه خانوارهایی که صاحب تنها یک واحد مسکونی در تهران هستند آغاز شده است. در واقع خانوارهای بسیاری مشمول حذف قرار گرفته‌اند. افراد زیادی به من مراجعه کرده‌اند یا با مجلس تماس گرفته‌اند و گفته‌اند تنها یک واحد مسکونی با متراژ پایین دارند اما دولت به همین خاطر یارانه نقدی آنها را قطع کرده است. نمی‌دانم دولت با چه معیاری تشخیص داده آنهایی که یک واحد مسکونی با متراژ پایین دارند پردرآمد محسوب می‌شوند بنابراین طبق تعریف من‌درآوردی دولت، حدود 70 درصد خانوارهای ایرانی، پردرآمد محسوب می‌شوند چون حداقل مالک یک واحد مسکونی هستند! سازمان هدفمندی یارانه‌ها رسما روی سامانه به برخی معترضان اعلام کرده چون مالک یک دستگاه آپارتمان مسکونی هستند مشمول حذف قرار گرفته‌اند.

  شما درباره حذف یارانه 12 میلیون نفر دیگر گفتید. می‌شود بیشتر توضیح دهید؟

بله! طبق اطلاعات دریافتی از سازمان هدفمندی، قرار است تا پایان اسفند یارانه نقدی 6 میلیون نفر قطع شود و 6 میلیون نفر نیز در ماه‌های نخست سال آینده حذف می‌شوند و در ادامه سال آینده اکثر خانوارها از فهرست یارانه حذف خواهند شد.

  ملاک و معیار این حذفیات جدید چیست؟

مشخص نیست. کسی نمی‌داند! دولت این موضوع را مشخص نکرده است. اعلام نکردن شفاف و رسمی ملاک‌ها و شاخص‌های حذف افراد از یارانه نقدی ابهام‌های زیادی را به وجود آورده و چیزی که قطعی است این است که دولتی‌ها به صورت غیرقانونی هر تعدادی از خانوارها  که مدنظر دارند را به توصیه رئیس‌جمهور «بی‌سروصدا» حذف کرده و می‌کنند.

  یعنی حتی برای حذف یارانه هم برنامه قانونی مشخصی ندارند و هدف فقط حذف است؟ این تخلف نیست؟

بله! تخلف است. این اقدامات دولت در زمینه حذف یارانه نقدی تخلفات پنهان و آشکار فراوانی دارد. مثلا نداشتن آیین‌نامه اجرایی برای شناسایی «ثروتمندان یارانه‌بگیر»، اعلام نکردن ملاک‌های یارانه‌ای و حذف و اجرای اشتباه فرآیند حذف از جمله تخلفات دولت در زمینه یارانه نقدی محسوب می‌شود.

  آقای بذرپاش! می‌توانید مقداری صریح‌تر و براساس مفاد قانونی درباره این موضوع صحبت کنید؟

ببینید! براساس بند «ح» تبصره «20» قانون بودجه 1394، دولت موظف شده در سال جاری یارانه خانوارهای پردرآمد را قطع کند. تاکید می‌کنم فقط خانوارهای پردرآمد و نه پایین‌تر از آن. در این بند تصریح شده خانوارهای پردرآمد به تشخیص «دولت» و براساس شرایط اقلیمی، بعد خانوار و محل سکونت و میزان درآمد تعیین می‌شود. همچنین طبق بند «ط» تبصره «20»، آیین‌نامه اجرایی این تبصره باید ظرف مدت 3 ‌ماه توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور با همکاری وزارتخانه‌های امور اقتصادی و دارایی،‌ نفت، نیرو، صنعت، معدن و تجارت، راه‌وشهرسازی، ورزش و جوانان، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و کشور تهیه شده و «به تصویب هیأت وزیران» برسد اما عملا هیچ آیین‌نامه‌ای وجود ندارد و اگر وجود دارد پنهان است. دهم خردادماه امسال، دولت آیین‌نامه اجرایی تبصره 20 قانون بودجه را به تصویب رساند. در مصوبه دولت آمده است: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مکلف است براساس همه اطلاعات موجود، نسبت به بررسی واجد شرایط بودن خانوارها برای دریافت یارانه اقدام و افراد غیرمشمول را تعیین و به صورت رسمی به سازمان هدفمندی یارانه‌ها اعلام کند. دستورالعمل این بند توسط وزارت یادشده تهیه می‌شود. سازمان مکلف است پس از دریافت اطلاعات از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، یارانه خانوارهای غیرمشمول دریافت یارانه را قطع کند. متعاقبا وزارت رفاه نیز کار شناسایی افراد پردرآمد و حذف یارانه آنها را آغاز کرد و این موضوع به طور رسمی از سوی سخنگوی دولت نیز اعلام شد. بر همین مبنا آنطور که اعلام شده، تا پایان مردادماه یارانه حدود 2 میلیون نفر از مردم حذف شد. تا آذر ماه نیز این آمار طبق اعلام دولت به 3 میلیون نفر رسید. هرچند آمارهای واقعی بیش از ارقام اعلامی است.

  خب! مجلس درباره این موضوع چه اقدامی کرد؟ قاعدتا وقتی دولت در این موضوع خلاف قانون عمل کرده باشد مجلس باید از جایگاه نظارتی وارد شود.

مجلس به موضوع ورود کرد. رئیس مجلس 25 مرداد نظر هیات بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین را به رئیس‌جمهور ابلاغ کرد که طی آن اقدام وزارت رفاه برای حذف خلاف قانون بیان شده بود. مجلس در آن نامه تصریح کرد: طبق بند «ح» تبصره «20» قانون بودجه 1394 کل کشور «دولت موظف است یارانه خانوارهای پردرآمد را قطع کند. خانوارهای پردرآمد به تشخیص دولت و براساس شرایط اقلیمی بعد خانوار و محل سکونت و میزان درآمد تعیین می‌شوند.بنابراین بند «الف» ماده «4» مصوبه دولت که تهیه دستورالعمل تعیین خانوارهای غیرمشمول دریافت یارانه را به جای هیات دولت برعهده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار داده از حیث اقدام دولت به تغییر مرجع تشخیص مغایر قانون است».

  آیا دولت ترتیب اثر داد و ایراد شما را اعمال کرد؟

خیر! مطابق قانون، دولت موظف است پس از دریافت نظر هیات بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین، نسبت به اصلاح موارد خلاف قانون مصوبات مورد نظر اقدام کند. با این حال، دولت بعد از 6 ماه همچنان این مصوبه را اصلاح نکرده و وزارت رفاه هنوز هم مسؤول شناسایی و حذف یارانه افراد پردرآمد است. بنابراین مطابق نظر هیات بررسی و تطبیق مصوبات، اقدام وزارت رفاه در حذف یارانه افراد طی یک فرآیند غیرقانونی صورت گرفته و این افراد قانونا می‌توانند خواستار بازگشت یارانه خود شوند.

  شما می‌گویید حذف یارانه‌ها بی‌مبنا و غیر قانونی بوده است و مردم می‌توانند اعاده کنند؟

بله غیر قانونی است.

  خب! اگر دولت نظر مجلس را اعمال و موضوع را اصلاح کند چه؟

در صورتی که دولت اقدام به اصلاح مصوبه خود کند، از آنجا که طبق تصریح حکم قانون بودجه، هیچ راهی برای واگذاری مسؤولیت دولت در شناسایی اقشار پردرآمد به وزارت رفاه وجود ندارد، مشخص نیست وضعیت یارانه افرادی که طی چند ماه اخیر حذف شده است، چه خواهد شد. همچنین مشخص نیست آیین‌نامه شناسایی افراد که در آن ملاک‌های حذف باید مشخص می‌شد الان در چه مرحله‌ای قرار دارد. رفتار چندگانه مسؤولان دولتی باعث شده ابهام‌های یارانه نقدی افزایش یابد و خیلی‌ها سرگردان شوند اما مسؤولان بر این پنهانکاری‌ها اصرار دارند، چراکه معتقدند با پنهانکاری استرس مردم کمتر می‌شود!

  حالا با این سیاست‌ها استرس مردم کم می‌شود؟

خیر! اتفاقا این سیاست‌ها باعث التهاب در جامعه می‌شود. برخی مسؤولان کابینه یازدهم، یارانه نقدی را مصیبت عظما، دردآور و عذاب‌آور می‌دانند! دولتی‌ها از یک طرف برای حذف افراد بیشتر از لیست یارانه نقدی تلاش می‌کنند و از طرف دیگر با ارائه آمارهایی از میزان پرداخت یارانه نقدی، بر سر مردم منت می‌گذارند. آنها نمی‌دانند همین رفتارهای چندگانه و عدم شفافیت، سرگردانی و استرس مردم را بیشتر می‌کند. هدفمندی یارانه‌ها با آزادسازی نرخ‌ها و پرداخت یارانه نقدی همراه بود اما در دولت یازدهم چندین بار بر نرخ حامل‌های انرژی افزوده شده و هیچ‌‌گاه بر مبلغ یارانه نقدی اضافه نشده است.هدفمندی یارانه‌ها و قانون مربوط به یارانه نقدی به درستی اجرا نمی‌شود و موش و گربه‌بازی دولتی‌ها و پنهانکاری آنها فقط به اعتبار دولت ضربه می‌زند؛ دولتی که نشان داده محرمانه‌سازی را به جای شفافیت در دستور کار خود قرار داده است. کسی که دستور به حذف بی‌سر و صدای یارانه نقدی افراد داده، قطعا حامی این محرمانه‌سازی‌هاست و شاید همچنان فضای آلوده آمارها و اطلاعات غلط یارانه‌ای را به شفافیت ترجیح می‌دهد.

  شما به آزادسازی قیمت حامل‌های انرژی اشاره کردید و اینکه دولت تکالیف خود را در این موضوع انجام نداده است. اخیرا شما محاسباتی درباره همین موضوع مطرح کردید که می‌گوید چند سال است که سهم مردم و تولید از محل آزادسازی قیمت‌ها داده نمی‌شود. این موضوع طی روزهای گذشته در جامعه مطرح شده که حق مردم داده نشده است. درباره این موضوع بیشتر توضیح دهید.

بله! اتفاقا در مراجعات حضوری طی روزهای اخیر نیز مردم سوال‌هایی درباره این موضوع داشتند که نشان می‌دهد موضوع یارانه در کانون توجه مردم است که البته این اتفاق خوشایندی نیست چراکه سطح دغدغه‌های معیشتی مردم ما را نشان می‌دهد. به هر حال به نظرم به مردم ظلم شده و ظلم مضاعف آن است که مردم از این ماجرا بی‌خبر باشند. مردم باید بدانند فلسفه هدفمندی یارانه‌ها در چند سال اخیر به کلی تغییر کرده است. اساسا دولت قائل به پرداخت یارانه نقدی نیست. البته شاید کسی بگوید اینها به دنبال تقویت تولید هستند! اما در 2 سال گذشته دیدیم که دولت سهم تولید را از محل آزادسازی قیمت‌ها نداده است! یعنی هم با یارانه نقدی مخالفند و هم سهم تولید را نمی‌دهند! خب! این ناعادلانه است. یارانه نقدی سهم همه مردم است. هرچند تا تکمیل شدن طرح هدفمندی یارانه‌ها راه درازی داریم اما همین گام نخست نیز منشأ دستاوردهایی شده است. توزیع سهام هر شخص از محل آزادسازی قیمت‌ها یک مدل اقتصادی کاملا اسلامی است. با این حال دولت آقای روحانی در این ماجرا رفتار عالمانه‌ای نداشت. رفتار دولت در ماجرای یارانه نقدی به گونه‌ای بود که مردم به این نتیجه رسیدند که دولت به دنبال بهانه‌جویی به خاطر حذف یارانه نقدی است. حذف برخی دهک‌ها نیز به این ماجرا دامن زد به گونه‌ای که اکنون دولت یازدهم، به دولت قطع یارانه‌ها معروف شده است. یعنی تمایل آنها برای قطع یارانه‌ها علنی شده است. به هر حال معتقدیم یارانه، حق عمومی است و باید به صاحب آن داده شود. البته این مبلغ ناچیزی که الآن به مردم داده می‌شود؛ یک رقم کوچک و غیر واقعی است. این مبلغ براساس میزان آزادسازی قیمت‌ها در سال 89 انتخاب شده است. اکنون 5 سال از آن زمان گذشته و دولت حداقل چند برابر این عدد، از محل آزادسازی مجدد قیمت‌ها سود به جیب زده است. یعنی در واقع آنچه دارد اتفاق می‌افتد؛ آزادسازی قیمت‌ها منهای یارانه است. دولت در حال افزایش قیمت‌ها است بدون آنکه یارانه مردم را به آنها تحویل بدهد. شما روی این کار چه اسمی می‌گذارید؟ رقم فعلی یارانه نقدی به هیچ عنوان کارشناسی نیست. با توجه به آزادسازی قیمت‌ها، حداقل چند برابر یارانه فعلی باید هر ماه به حساب مردم ریخته شود تا توان خرید آنها متعادل شود. ببینید. دولت طی 3 سال اخیر چند مرحله اقدام به آزادسازی قیمت‌ها کرد. از محل این آزادسازی، حتی یک ریال به یارانه مردم اضافه نکرد. در حالی که براساس عدالت‌اجتماعی توصیف شده در مبانی فقه اسلامی، این حق مردم بود! از سوی دیگر دولت سهم تولید را نیز نداد. اکنون سوال کلیدی این است: دولت این درآمدهای هنگفت را در چه محلی هزینه کرده است؟ خب! اینها بی‌عدالتی است و به نظرم نمی‌توان در مقابل آن سکوت کرد.

یعنی حق مردم بیشتر از 45 هزار تومان است؟

ببینید! یکی از اهداف پرداخت نقدی یارانه، افزایش قدرت خرید طبقات مستضعف بود. در سال 1390 یعنی یک سال بعد از پرداخت یارانه نقدی ضریب جینی به 3752/0 کاهش یافت. این بهترین آمار کاهش فاصله طبقاتی پس از جنگ بود. پس یارانه نقدی را می‌توان در دامنه مقوله عدالت دانست اما در ادامه این دستاورد از دست رفت. یعنی این روند که هم می‌توانست در قالب افزایش یارانه و هم در قالب بسته‌های حمایتی دنبال شود؛ با سیاست‌های اشتباه قطع شد. ببینید در زمان اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها یعنی در آذر 89، پس از آزادسازی قیمت حامل‌های انرژی و همچنین نان، 60 درصد درآمد آن به مردم داده شد که سهم هر ایرانی 45 هزار و 500 تومان شد. الان چندین نوبت آزادسازی قیمت‌ها انجام شده اما سهم مردم از درآمد آن پرداخت نشده. به عنوان مثال یارانه 45 هزار تومانی، سهم مردم از بنزین سهمیه‌ای با قیمت 400 تومان و بنزین آزاد با قیمت هر لیتر 700 تومان است. الان بنزین سهمیه‌ای حذف و قیمت بنزین معمولی 1000 تومان است. ولی سهم مردم از این آزادسازی همان 45 هزار تومان باقی مانده است! براساس قانون، 60 درصد درآمد دولت‌ها از محل آزادسازی قیمت‌ها متعلق به مردم است. شما اگر به ماجرای بنزین، افزایش قیمت سایر حامل‌ها و نان را هم اضافه کنید متوجه می‌شوید طی سال‌های اخیر پول زیادی از جیب مردم رفته است! یعنی چند سال است دولت، حق مردم از محل آزادسازی قیمت‌ها را نمی‌دهد. در واقع نه پول آن را به مردم می‌دهد و نه در قالب سیاست‌های حمایتی، این بدهی خود به مردم را جبران می‌کند. به نظرم این پول خوردن ندارد چون حق‌الناس است.

  خب! دولت شاید به خاطر کاهش قیمت نفت، درآمدی ندارد، به همین خاطر فعلا پول مردم را برداشته است.

این یک توجیه و مغلطه است. متوسط درآمد دولت یازدهم از محل فروش هر بشکه نفت حدود 70 دلار است. درحالی که متوسط درآمد دولت‌های نهم و دهم از محل فروش هر بشکه نفت 65 دلار بوده و این عدد در دوره اصلاحات 53 دلار بود. ضمن اینکه واقعیت‌های مربوط به ذخایر کشور و نیز منابعی که در جریان مذاکرات هسته‌ای در اختیار دولت قرار گرفته، نشان می‌دهد دولت یازدهم، دولت پولداری است. متاسفانه گلایه اصلی ما از دولت نیز به همین خاطر است. دولت به‌رغم آنکه پولدار است اما به یارانه مردم طمع کرده است! سهم تولید را نیز نمی‌دهد. این بی‌عدالتی است و قطعا یکی از وظایف مهم مجلس آینده جلوگیری از حذف فله‌ای یارانه نقدی خانوارها و حساب‌کشی از دولت است.

منبع : رجا نیوز



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : سه شنبه 4 اسفند 1394
«سروش» برندي كه رنگ باخت
«سروش» برندي كه رنگ باخت

زيان هاي مالي شركت سروش در سالهاي مالي۹۰، ۹۱ و ۹۲ به ترتيب ۱۰، ۸ و ۱۳ ميليارد ريال بوده است

به گزارش الفِ کتاب به نقل از پارسینه، بررسي عملكرد شركت انتشارات سروش (وابسته به صداوسیما) در ۴ سال اخير نشان مي دهد كه نه تنهاانتشار مجلات هفتگي سروش با كاستي هايي روبه رو بوده و با زيان هاي كلان مواجه شده كه به دليل ضعف هاي مديريتي در اين شركت، هزاران جلد كتاب در انبارهاي شهرك غزالي صداوسيما بلااستفاده مانده وخاك مي خورد.

گزارش هاي موجود از شركت انتشارات سروش طي سالهاي ۹۰تا ۹۳ از نبود تناسب در دفاتر، اسناد و صورت هاي مالي اين شركت به ويژه در نشرو فروش مجلات سروش، شامل سروش خردسال، سروش نوجوان و سروش هفتگي و نيز فروش كتاب، تعداد مجلات وكتب منتشر شده و فروش رفته خبر مي دهد. بطوريكه عمليات آن شركت زيان قابل توجهي را در سال مالي منتهي به ۹۳ به سازمان صداوسيما تحميل كرده است.

اين گزارش ها گواهي مي دهد كه زيان هاي مالي شركت سروش در سالهاي مالي۹۰، ۹۱ و ۹۲ به ترتيب ۱۰، ۸ و ۱۳ ميليارد ريال بوده است و جمعاً در چهار سال ۹۰ تا ۹۳ حدود ۴۶/۷ ميليارد ريال بوده است.

همچنين سروش در سال گذشته ۳۷ميليارد ريال يارانه از سازمان صدواسيما دريافت كرده است كه شركت، آن را به حساب فروش مجلات هفتگي منظور كرده تا به اين وسيله زيان فروش مجلات را جبران كند.همچنين ضعف مديريت شركت انتشارات سروش در اداره فروشگاه اصلي اين انتشارات منجر شده تا رسانه ملي با وجود اجاره اين مكان به سروش از دريافت ماهيانه اين مكان نيز محروم بماند. اين امر نشان مي دهد كه مجموعه سروش نه تنها در اين سالها نتوانسته از عهده تعهدات خود نسبت به سازمان برآيد كه برند شركت سروش نيز در سال هاي اخير با بحران روبه رو شده است كه جذب بي رويه نيروي انساني بدون هماهنگي با سازمان مشكلات انتشارات سروش مضاعف ساخته است.

صداوسیما كه در دوره مديريت محمد سرافراز،با كمبود بودجه سالانه مواجه است سياست هاي صرفه جويانه وچابك سازي ساختاري را دردستور كار دارد وبه نظرمي رسد سازمان صداوسيما ديگر قادر به تامين هزينه هاي شركت هاي زيان ده مانند سروش نيست، بنابراين چنين شركت هايي موظفند در دوران جديد مديريتي به سمت چابك سازي و درآمدسازي پيش بروند.



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : سه شنبه 4 اسفند 1394
بدون شرح



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : دو شنبه 3 اسفند 1394
ادعاهای گزاف وزیر خارجه سعودی درباره ایران

عادل الجبیر وزیر خارجه عربستان سعودی در مصاحبه با رسانه آلمانی در ادبیاتی گستاخانه و ضد ایرانی،‌ ادعاهای بی اساسی علیه ایران مطرح کرد.

وزیر خارجه عربستان سعودی در مصاحبه‌ای ضمن تکرار اظهارات ضد ایرانی خود، ادعاهای گستاخانه‌ای علیه تهران مطرح کرد.

وزیر خارجه عربستان سعودی در مصاحبه با «اشپیگل»، ضمن تکرار ادعاهای گزاف سعودی‌ها درباره ایران، با ادبیاتی سخیف و دور از واقعیت، اظهارات ضد ایرانی خود را مطرح کرد.

عادل الجبیر در پاسخ به این سوال که عربستان سعودی خواهان بدست آوردن چه چیزی از بحران در سوریه است، گفت: «فکر نمی‌کنم هیچ کسی بتواند پیش‌بینی کند که کوتاه مدت چه شکلی خواهد بود. در بلند مدت، سوریه‌ای بدون بشار اسد وجود خواهد داشت. هر چه بیشتر این موضوع(کنار رفتن اسد) طول بکشد، اوضاع بدتر خواهد شد».

خبرنگار آلمانی پرسید: «اکنون که رژیم اسد دست برتر را بدست آورده، شما چه کار می‌خواهید بکنید؟»

جبیر گفت: «ما همیشه گفته‌ایم که دو راه برای حل موضوع سوریه وجود دارد که در هر دوی اینها نتیجه مشابه خواهد بود: سوریه‌ای بدون بشار اسد. یک فرایند سیاسی وجود دارد که ما از طریق انچه گروه وین نام دارد، در تلاش برای حصول به این هدف هستیم. این طرح شامل ایجاد یک شورای حکومتی است که قدرت را از بشار اسد گرفته، یک قانون اساسی نوشته و راه را برای انتخابات هموار می‌کند. مهم است که بشار در ابتدا کنار برود و نه در پایان فرایند. این موضوع سبب خواهد شد که دوره انتقالی با کشتار و تخریب کمتری انجام شود».

وی افزود: «گزینه دیگر آن است که جنگ ادامه خواهد یافت و بشار اسد در آن شکست خواهد خورد. در یک برهه بسیار حساس و شکننده‌ای قرار داریم و شاید فرایند سیاسی کارساز نشود البته ما باید تلاش کنیم. اگر فرایند سیاسی کارساز نبود، همیشه رویکرد دیگری وجود دارد».

وزیر خارجه آل سعود در این مصاحبه چندین بار عصبانیت خود را از حمایت‌های ایران و همچنین حزب‌الله لبنان از دولت سوریه تکرار کرد.

او درباره اعزام نظامیان سعودی به سوریه اینطور گفت: «ما آمادگی‌مان را برای پیوستن به ائتلاف بین‌المللی به رهبری آمریکا علیه داعش با نیروهای ویژه‌مان ابراز کردیم البته این موضوع هنوز در مرحله بحث و گفتگو و طراحی و برنامه‌ریزی اولیه است».

اشپیگل سوال کرد: «آیا عربستان سعودی حامی تامین موشک‌های ضدهوایی به شورشیان(سوری) است؟».

الجبیر پاسخ داد: «بله. ما معتقدیم که مطرح شدن و به صحنه آوردن موشکهای زمین به هوا، موازنه قوا را تغییر می‌دهد و به میانه‌روها این توان را می‌دهد که تاثیرات بالگردها و هواپیماهای(دولت سوریه) را خنثی کنند».

وزیر خارجه سعودی‌ها در ادامه اظهارات ضد ایرانی خود، این بار هم ادبیاتی گستاخانه را در قبال ایران اتخاذ کرد.

او گفت: «ایران برای هزار سال همسایه ما بوده است و برای هزار سال همسایه ما خواهد بود. ما هیچ مساله‌ای با تلاش برای توسعه بهترین روابط با ایران نداریم اما پس از انقلاب ۱۹۷۹ ایران سیاست فرقه گرایی و توسعه و گسترش انقلاب خود را در پیش گرفت و همچنین دخالت در امور همسایگانش. سیاست ترور دیپلماتها و حمله به سفارتها. ایران مسئول تعداد زیادی از حملات تروریستی به پادشاهای(عربستان سعودی) است و مسئول قاچاق مواد منفجره و مواد مخدر به عربستان سعودی است».

الجبیر افزود: «ما خواهان روابط و پیوندهای خوب با ایرانی‌ها هستیم اما اگر آنها خواهان این موضوع هستند به آنها می‌گویم: به حملات به ما ادامه ندهید همانگونه که در حداقل ۳۵ سال گذشته این کار را کرده‌اید. تا زمانی که سیاستهای تهاجمی ایران ادامه یابد، این برای منطقه بد خواهد بود. ایران باید تصمیم بگیرد که خواهان انقلاب است یا دولت ملت».

این مقام سعودی در اداکه ادبیات سخیف و ضد ایرانی خود گفت: «به من یک دیپلمات ایرانی را که ما کشتیم، نشان بده. من می‌توانم بسیاری از دیپلماتهای سعودی که توسط ایران کشته شدند، نشان بدهم. یک سفارت ایران را که عربستان سعودی به آن حمله کرد، به من نشان بده. به من یک هسته تروریستی که ما در ایران ایجاد کرده باشیم، نشان بده. یک اقدام و تلاش عربستان سعودی برای ایجاد مشکلات در میان اقلیت‌های ایرانی را به من نشان بده».

او مدعی شد: «ما تروریسم را تحمل نمی‌کنیم. ما به دنبال تروریست‌ها و آنهایی که حامی تروریستها هستند، می‌رویم و همچنین آنهایی که توجی کننده اقدامات تروریستها هستند. آنها(ایران) به رهبران القاعده پناه می‌دهد. آنها اقدامات القاعده را تسهیل می‌کنند. آنها درباره داعش شکوه می‌کنند اما ایران تنها کشوری در میز مذاکرات(سوریه) است که نه توسط القاعده و نه داعش به آن حمله‌ای صورت نگرفته است».

جبیر با گستاخی جواب داد: ‌«ایرانی‌ها می‌دانند که برای اینکه عضو مسئول جامعه بین‌المللی بشوند و همچنین یک همسایه خوب شوند، چه کاری باید انجام دهند. این موضوع بسته به آن است که رفتارشان را تغییر دهند».

اشپیگل سوال کرد: «هیچ چیزی وجود ندارد که خود عربستان سعودی یا غرب بتواند برای تشویق این فرایند(بهبود روابط ایران و عربستان) بتواند انجام دهد؟»

وزیر خارجه سعودی‌ها مدعی شد: «هیچ چیزی برای تشویق کردن وجود ندارد. ایرانی‌ها فقط باید از ما دور شوند».

در ادامه این مصاحبه خبرنگار آلمانی از شلاق زدن وبلاگ نویسان مخالف آل سعود و همچنین اعدام شیخ نمر النمر رهبر شیعیان عربستان سوال کرد؛‌اعدامی که با انتقادات کشورهای اسلامی و همچنین بین‌المللی مواجه شد.

الجبیر گفت: «ما یک سیستم و نظام قانونی داریم و ما حکم اعدام داریم. افراد باید به این موضوع احترام بگذارند. شما حکم اعدام ندارید و ما به آن احترام می‌گذاریم. شما هم باید به سیستم قانونی ما احترام بگذارید».

او در ادامه با پیش کشیدن اعدام‌ها در ایران هم مدعی شد: «ما یک سیستم مجازات داریم. آمریکا هم این چنین است. ایران هم این موضوع را دارد. ایران افراد را اعدام می‌کند و اجساد آنها را روی جرثقیل آویزان می‌کند. ایران بیش از هزار نفر را سال گذشته به مرگ(اعدام) کشاند».

وزیر خارجه سعودی درباره رهبر شیعیان عربستان مدعی شد: «نمر تروریست بود. او ترو.ریست جذب کرد و طراحی عملیات تروریستی کرده بود و کمک مالی به این اقدامات کرده بود و در نتیجه اقدامات او تعدادی از نیروهای پلیس عربستان سعودی کشته شدند».

 منبع:فارس



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : دو شنبه 3 اسفند 1394
روایت ولایتی از ملاقات خصوصی پوتین با رهبری

آینده روابط ایران و عربستان بستگی به رفتار عربستان سعودی دارد، چرا که عربستان سعودی باید حد خودش را بداند. در طی این سال‌ها از همه امکاناتش برای پیشبرد اهداف نامشروع‌اش در منطقه استفاده کرده اما موفق نبوده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، علی اکبر ولایت پس از بازدید از این مجموعه پیرامون مسائل بین‌المللی و داخلی به گفت وگو پرداخت.

*روند نظارت بر اجرای برجام چگونه است؟

مقام معظم رهبری هیئتی را برای نظارت بر اجرای برجام مامور کرد‌ه‌اند، برجام کار مهمی بود که حاصل بیش از ۱۲ سال تلاش جمهوری اسلامی ایران در دولت ها و تلاش تیم های مختلف بود که با هدایت قاطع،‌ هوشمندانه رهبر معظم انقلاب پیگیری و به نتیجه رسید.

مقام معظم رهبری بارها دیدگاهشان را نسبت به این موضوع بیان کردند البته نتیجه‌ای که بدست آمده شاید از حد ایده‌آل مورد نظر کمتر باشد اما نتیجه‌ای است که بعد از جمع‌بندی تمام تلاش‌ها به این مرحله رسیده‌ است.

برجام دستاورد جمهوری اسلامی ایران است که در دولت‌های مختلف پیگیری شده و در دولت روحانی نهایی شده است. در این میان تلاش محمد جواد ظریف و همکارانشان مجدانه بوده است.

طی مدتی که از اجرای برجام گذشته آمریکایی‌ها هر روز یک بازی درآوردند و مسائلی را تحت عنوان حضور اوباما در قوه مجریه و مستقل بودن قوه مقننه مطرح کرده‌اند. این موضوعات در کشوری مانند آمریکا به این صورت نیست که قوه مجریه تصمیم بگیرد و قوه مقننه مانع باشد چرا که اختیارات رئیس جمهور آمریکا در رابطه با پیشبرد اهداف آمریکا تقریبا در دنیا بی‌نظیر و کم‌نظیر است و اختیارات وسیعی دارد.

انجام کارهایی خارج از مسئولیتشان نوعی اهرم‌سازی از سوی دولت آمریکا است که نشان دهد، تحت فشار قرار دارد اما ما در این رابطه با حکومت‌های کشوهای ۱+۵ همکاری داشته‌ایم و نه با قوه مجریه آنها. آمریکا بعنوان کل تفکیک‌ناپذیر طرف مقابل ما قرار داشت و همینطور کشورهای گروه ۱+۵ از این قاعده مستثنی نیستند. در این جریان باید فردی از طرف روسیه، انگلیس و ... صحبت کند که اختیارات کاملی داشته باشد. نظارت بر برجام برای این است که نقطه به نقطه اجرای آن انجام شود.

*آیا در سفر اخیرتان پیرامون مسئله داعش،‌حل بحران سوریه و نتیجه کنفرانس‌هایی که برگزار شده است، مباحثی مطرح شد و تصمیم روسیه در مورد سوریه چیست؟

روسیه و ایران در بسیاری از موارد در رابطه با سوریه نظرات مشترکی دارند، دولت بشار اسد، ارتش سوریه،‌نیروهای مردمی تحت فرماندهی سردار قاسم سلیمانی و نیروی هوایی روسیه هماهنگی کامل دارند چرا که در غیر اینصورت این پیروزی‌ها بدست نمی‌آمد. البته مردم و کسانی که کمک کننده دولت سوریه هستند در این امر مهم نقش بسیار مهمی داشته‌ و دارند.

در این زمینه باید توجه داشت که طرف مقابل مجموعه قدرتمندی از جهان و کشورهای منطقه هستند. آمریکا،‌غربی‌ها ،حضورغیر مستقیم ناتو ، صهیونیست‌ها ، کشورهای دنباله رو آمریکا در منطقه و دست‌آموزهای آنها مانند داعش و جبهة النصره مجموعه عظیمی را در کشور کوچکی با امکانات محدود ۵ سال است که می خواهند دولت این کشور را سرنگون کنند اما به دلیل شجاعت و تدبیر بشار اسد و همراهی مردم و کمک‌های جمهوری اسلامی ایران این کشور مقاومت کند.

نیروهای مردمی از افغانستان، پاکستان و کشورهای دیگر در مقابل این تهاجم ایستادند و بالاخره روسیه به این مجموعه پیوست. در حوزه دفاعی ، سیاسی و بین‌المللی نیز هماهنگی های زیادی وجود دارد.

در دیداری که با رئیس جمهور روسیه پوتین داشتم،‌وی نظر خود را نسبت به حل بحران سوریه اینگونه مطرح کرد " ما عهدی که در حمایت از دولت مردم سوریه با هماهنگی ایران بسته‌ایم پایدار و پابرجا هستیم."

تحولی بی‌سابقه در منطقه ایجاد شده است، به اینصورت که یک ابرقدرت نظامی مانند روسیه و صاحب حق وتو در شورای امنیت با قدرت اول منطقه‌ای (ایران) در مورد موضوعات منطقه‌ای هماهنگ می‌شوند که فقط موضوع سوریه ملاک نیست.

دامنه همکاری ایران و روسیه،‌عراق، لبنان و در آینده حدس من این است که یمن را هم شامل خواهد شد. در دفاع از استقلال از آسیای مرکزی و قفقاز که چشم طمع به آن دوخته شده است، هماهنگی ‌وجود دارد و این در تاریخ منطقه چنین همکاری بی‌سابقه است.

*به نظر شما محصول همکاری ایران و روسیه منتج به از بین بردن داعش در سوریه خواهد شد؟

قطعا هدف نهایی همین است. در مسائل سیاسی و استراتژیک پیش‌بینی قاطع امکان‌پذیر نیست اما می‌توان با احتمال سخن گفت،‌امروزه احتمال پیروزی خط مقاومت در مقابل توسعه‌طلبی صهیونیست‌ها و اشغال طلبی آنها در فلسطین زیاد است. امروز از هر زمانی احتمال پیروزی خط مقاومت بیشتر از گذشته است.

آنها به دنبال این هستند که سنگرها را یکی پس از دیگری تصرف کنند. اگر ما سنگر دفاع از خودمان را در بیرون از مرزها قرار نمی‌دادیم همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند باید در همدان و کرمانشاه سنگر مقاومت در مقابل گروه‌های تروریستی تشکیل می‌دادیم.

بارها سیستم اطلاعاتی و امنیتی ما اعلام کرده‌اند که بعضی از گرو‌ه‌ها به دنبال انفجار در بعضی از مناطق بودند، به خصوص در مراسم مذهبی مانند محرم آنها را دستگیر کردند و قبل از عملیاتی شدن طرح و توطئه‌شان خنثی شده است.

توان جمهوری اسلامی در دفاع از تمامیت ارضی کشور و پیشبرد اهداف سیاسی و منطقه‌ای به گونه‌ای است که آنها نمی توانند خدشه‌ای به توانمندی کشورمان ایجاد کنند.

*بعضی از خبرگزاری‌های خارجی مانند آسوشیتد پرس خبرهایی مبنی بر ورود آمریکا برای گفتگوی نظامی با ایران نسبت به حل بحران سوریه اعلام کرده‌اند، به نظر شما صحت دارد؟ و چنین موضوعی در کنفرانس های مونیخ مطرح شده است؟

آنها هم بخواهند وارد گفتگو با جمهوری اسلامی ایران شوند، جمهوری اسلامی ایران وارد نخواهد شد. تا آنجایی که بنده اطلاع دارم، خیر. این گفتگوها به گونه‌ای نیست که در خارج از اینجا مطرح شود. چرا که یک تصمیم مهم و راهبردی در حوزه سیاست خارجی است. ایران زیر بار همکاری نظامی با آمریکا نخواهد رفت.

*آینده روابط ایران و عربستان را چطور می‌بینید، از آنجایی که سوئیس حافظ منافع ما در ریاض انتخاب شده ، به نظر شما این روند در بازه زمانی طولانی ادامه پیدا می‌کند؟

بستگی به رفتار عربستان سعودی دارد، چرا که عربستان سعودی باید حد خودش را بداند. در طی این سال‌ها از همه امکاناتش برای پیشبرد اهداف نامشروع‌اش در منطقه استفاده کرده اما موفق نبوده است.

اگر عربستان حد خودش را دانست ،‌جمهوری اسلامی ایران بصورت اولیه مشکلی با عربستان ندارد چرا که آنها در داخل کشورهای دوست و برادر ما مانند عراق و سوریه دخالت می‌کنند و پاسخشان را هم می‌گیرند.

*پیش‌بینی تان از ورود زمینی عربستان سعودی در تحولات سوریه چیست؟

بیش از کاری که در یمن انجام داده‌اند،‌ نمی توانند انجام دهند. یمن حدود ۸۰۰ کیلومتر با عربستان مرز مشترک دارد که باعث شد آنها از تمامی امکانات مشروع و غیرمشروع استفاده کنند اما موفق نشدند.

۵ سال است داعش که از طرف برخی کشورهای منطقه حمایت می‌شوند در سوریه حضور دارند و تمامی امکانات و لوازم مورد نیاز را این کشورها تامین می کند و همچنین از حمایت سیاسی و بین المللی برخوردار هستند اما هنوز به اهدافشان نرسیده‌اند.

چه کاری می تواند عربستان سعودی با بعد مسافتی که با سوریه دارد،‌ انجام دهد؟ اگرعربستان امکانات خاصی داشت در یمن به کار می گرفت و هیچگاه از مزدوران سودانی و سومالیایی استفاده نمی کرد. در سوریه از حدود ۸۰ کشور نیرو وارد شده است و علیه دولت قانونی سوریه جنگی به راه انداخته‌اند. کدام نیرو را عربستان سعودی دارد که در پشت صحنه نگه‌داشته تا از آنها استفاده کند؟

اگر هر کشوری بخواهد در سوریه دخالت کند باید رضایت و دعوت دولت مشروع و قانونی سوریه را داشته باشد. دولت سوریه از روسیه و ایران دعوت کرده تا کمکشان کنند، همچنین برای دخالت باید مصوبه شورای امنیت را داشته باشد به فرض آمریکایی‌ها با حضور عربستان در سوریه موافق باشند،‌روسیه و چین در مقابل آن وتو می‌کنند در این صورت اجازه شورای امنیت راندارند و نمی‌توانند دخالتی در سوریه داشته باشند.

*اخیرا فرافکنی‌هایی از سوی رسانه‌های رژیم صهیونیستی نسبت به سلامتی دبیر کل حزب‌الله صورت گرفته است، به نظر شما آنها با مطرح کردن چنین موضوعاتی چه اهدافی را دنبال می کنند؟

سید حسن‌نصراله را در هفته‌های اخیر ملاقات کرده‌ام و به کوری چشم صهیونیست‌ها در سلامتی کامل بودند. حضور ایشان در ایران برای درمان کذب محض است، در زمانی که عبد الحلیم خدام معاون رئیس جمهور سوریه بود البته الان به علت خیانت به فرانسه رفته‌ است، در گفت‌وگویی که با بنده داشت مطرح کرد در جلسه‌ای که با سیاست‌مداران کشورهای خلیج فارس داشته‌ام آنها معتقد بودند که آیت‌الله خمینی بیمار است و حال خوبی ندارد. پس از مطرح کردن بیماری امام خمینی از سوی آنها ایشان ۱۱ سال زندگی کرد. این آسان‌ترین دروغی است که آنها می‌توانند در مورد سلامتی یک فرد موثر ابراز تردید کنند تا کسانی که تحت مدیریت آنها هستند سست شوند اما این موضوعات کذب محض است .

*در سفر اخیرتان به روسیه پیرامون مسئله اس ۳۰۰ صحبتی را داشته‌اید و نتیجه نهایی این موضوع چیست؟

در مورد همکاری‌های دفاعی و تسلیحاتی میان ایران و روسیه صحبت‌های خوبی صورت گرفت و ملاقاتی با وزیر دفاع این کشور داشتم. همچنین همکاری‌های تسلیحاتی و دفاعی از سوی روسیه تایید شد و سردار دهقان وزیر دفاع کشورمان به روسیه سفر کردند و منجر به نتایج خوبی شد چرا که همکاری‌های دفاعی میان ایران و روسیه امر پنهانی نیست و حق مشروع جمهوری اسلامی ایران است تا از امکانات پیشرفته‌ای که وجود دارد برای دفاع از تمامیت ارضی و نظام جمهوری اسلامی و مردم ایران استفاده کنند. لذا هیچ مشکلی در رابطه با همکاری‌های دفاعی و تسلیحاتی با روسیه نداریم و آینده همکاری ایران و روسیه روشن و نویدبخش است.

*شما از لیست ائتلاف اصولگرایان حمایت می کنید؟

از ابتدای دعوتم این ائتلاف را پذیرفتم و نماینده بنده علاءالدین بروجردی در جلسات شرکت داشته است، طبیعی است مجلس با این ائتلافات شکل بگیرد زیرا طبیعت انتخابات در دنیا به این صورت است تا با ائتلاف و هم‌افزایی‌ها امکان فرستادن نیروهایی که از محبوبیت‌ بیشتری در میان مردم برخوردار هستند، سابقه اجرایی و سیاسی طولانی‌تری دارند، محقق شود.

*پیش‌بینی شما از ترکیب مجلس آینده چیست؟

آسان نیست، اما به نظر می‌رسد مجلسی بین مجلس چهارم و پنجم داشته باشیم و مهم تر آن است که مجلس کارآمد، شجاع و در مسیر اهداف بلند نظام در عرصه‌های داخلی و بین‌المللی تشکیل شود.

*در ساختار و معادلات مجلس به اکثریت فردی و یا به اکثریت تاثیرگذار معتقد، هستید؟

معمولا هر نماینده‌ای که به تایید شورای نگهبان وارد جریان انتخابات می‌شود به نظام معتقد است اما هر چه هماهنگی میان نمایندگان نسبت به دلسوزی به نظام بیشتر باشد موجب می‌شود تصمیمات جدی‌تری گرفته شود.

* در جریان انتخابات ۹۲ ائتلاف ۱+۲ شکل گرفت،‌ که برخی ها معتقدند شما به نفع قالیباف مانند حداد عادل کناره‌گیری نکردید، حقیقت ماجرای این ائتلاف چیست؟

در اسفند ماه سال ۹۱ در جلسه ای که نمایندگان سازمان تبلیغات اسلامی (روحانیون) حضور داشتند، یکی از روحانیونی که وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی بود از بنده سوال کرد، اگر جامعه روحانیت و جامعه مدرسین تصمیمی را برای کاندیدای مورد نظر ریاست جمهوری بگیرند، شما چه کار خواهید کرد؟،‌ از میان ۳ نفری که حضور داشتیم (محمد باقر قالیباف، غلامعلی حداد عادل، علی اکبر ولایتی) بنده تبعیت خود را اعلام کردم و همجنین در جلسات بین خودمان به صراحت اعلام کردم که هر تصمیمی که جامعه روحانیت و جامعه مدرسین بگیرد،‌ تابع آن می‌شوم. این نظر را فقط بنده داشتم. پس از آن جامعه مدرسین رای داد و بصورت مکتوب با امضای آیت‌الله یزدی کاندیدای جامعه مدرسین بنده اعلام شدم.

در این میان آقای لاریجانی این اختیار را از بنده گرفت که اگر همه به نفع آقای قالیباف کنار رفتند بنده نیز کناره‌گیری کنم اما کسانی بودند که کناره‌گیری نکردند و عملا اگر بنده کناره‌گیری می‌کردم از سوی اصولگرایان حداقل دو کاندیدا وجود داشت البته بنده نیز برای کناره گیری نسبت به حضور یک نفر در انتخابات راضی بودم و عدم کناره گیری بعضی‌ها باعث شد از روند انتخابات کناره‌گیری نکنم.

آقای لاریجانی و یکی از علمای جامعه مدرسین اعلام کرد اگر دیگران را برای کناره‌گیری راضی کردید، کناره‌گیری ولایتی نیز در جیب بنده است البته برخی‌ها در این زمینه حرف‌های زیادی زده‌اند و بنده نیز عادت ندارم مجادله کنم و این موضوعی است که تاکنون در جمع خبرنگاران به صورت مشروح توضیح نداده‌ام.

*پیش بینی شما از انتخابات سال ۹۶ چیست؟

پیش‌بینی خیلی سخت است زیرا در حوزه داخلی پیش بینی کردن مشکل است و شاید برای من پیش‌بینی در زمینه سیاست خارجی آسان تر باشد.

*مواجهه دکتر ولایتی با مفهوم اعتدال چیست و آیا در میان جریان اصلاح طلب و اصولگرا این جریان را قبول دارید؟

اعتدال یک روش است و هدف نیست. بنده از همان ابتدا به این صفت شناخته شدم و همین مشخصه را دارم. ولایتی اصولگراست اما اهل تندروی نیست. چرا که فکر می کنم همه کسانی که به نظام معتقد هستند پایه و اساس اصولگرایی را دارند. چرا که اگر کسی بخواه براین اساس همه پایه و حداقلی اصولگرایی را قبول دارند، پس بنابراین همه به صورت مبنایی اصولگرایی را قبول دارند.

*ملاقات خصوصی پوتین با مقام معظم رهبری به چه صورت بود؟

این ملاقات که علاوه بر دیدار دو ساعته به صورت خصوصی انجام شد نشانگر عمق و اهمیت روابط ایران و روسیه است. پوتین قبل از اینکه در اجلاس شرکت کند به صورت مستقیم به دیدار مقام معظم رهبری رفتند. برای این جلسه رهبر معظم انقلاب و پوتین ارزش زیادی قائل بودند و زمان این ملاقات اهمیت آن را ثابت می کند. به یاد ندارم مقام معظم رهبری در دیدار با شخصیت‌های خارجی ملاقات دو ساعته داشته باشند و بعضا در جلسات حضور داشتند و بخش‌هایی از ملاقات‌ها اعلام می شد اما این ملاقات بدون تردید یکی از نقاط عطف سیاست خارجی در تاریخ انقلاب اسلامی بوده است چرا که ملاقاتی با این اهمیت در موضع سیاست خارجی اتفاق نیافتاده است.

این ملاقات تعیین کننده آینده سیاست خارجه جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شود و مصداقی از نگاه به شرق مقام معظم رهبری است.

چرا که در ابتدای سفر به روسیه اعلام کردم این سفر در امتداد نگاه به شرق مقام معظم رهبری است و همچنین توسعه روابط استراتژیک با روسیه به حساب می آید.

ما به جز چین و روسیه با کشور دیگری روابط استراتژیک نداریم چرا که مقام معظم رهبری براساس قانون اساسی روابط استراتژیک را تعیین می‌کند، با هیچ کشور دیگری در این سطح روابط نداریم .

رهبر معظم انقلاب ،رئیس جمهور چین، رئیس جمهور روسیه معتقدند به روابط استراتژیک معتقد هستند،‌ نظر مقام معظم رهبری ایجاد تحول اساسی در دید سنتی حاکم بر ایران است. چرا که از ۲۰۰ سال قبل نگاه غرب‌گرا در امت قاجار و پهلوی بوده است که موجب بسیاری از گرفتاری‌ها برای ایران شده است و با استقلال واقعی مغایرت دارد و نگاه مورد نظر مقام معظم رهبری نگاه به شرق است .

معظم له معتقدند که به سمت کشورهای مهم آسیایی (ژاپن، هند، روسیه و چین) حرکت کنیم که پایه بسیار مهمی برای روابط خارجی ایران خواهد شد و انشاالله تحولی در روابط خارجی ایجاد خواهد کرد که شکل بی جهت جاافتاده و عادت داده شده به غرب تغییر یابد. پس از جنگ جهانی اول نگاه حکومت پهلوی اول و دوم و اواخر قاجار به غرب بود و این یک سنت در میان تکنوترات‌های ما شد البته روابط فرهنگی و علمی مزید بر علت شد و این در دراز مدت مخل استقلالی است که پایه اقتدار ما به حساب می‌آید.

*چرا چین وارد روابط استراتژیک با ایران شد؟

چین نمی‌خواهد در منطقه ما حضور نداشته باشد زیرا حدود ۶۵ درصد منابع شناخته شده انرژی فسیلی دنیا در این منطقه قرار دارد و چین کشوری رو به توسعه و بیشترین احتیاج را به مجموعه نفت و گاز دارد که ایران به لحاظ مجموع نفت و گاز در دنیا اول است و همچنین ایران تنها کشور مستقل و مقتدر منطقه محسوب می‌شود البته نمی‌گویم دیگر کشورها در منطقه مستقل نیستند اما بعضا وابسته هستند و وابستگی خود را پنهان نمی‌کنند از این رو تعهداتی را متقبل شدند مثلا کشوری که عضو ناتو است نمی‌تواند با کشور دیگری روابط استراتژیک برقرار کند.

ایران در منطقه کشوری مقتدر، ‌مستقل و صاحب انرژی است از این رو چین تمایل دارد روابط استراتژیک با ایران برقرار کند، اگر چین قصد برقراری روابط استراتژیک با عربستان و یا با کشور دیگری داشته باشد آنها راضی نخواهند شد زیرا به جای دیگری وابسته هستند که تخطی از روابطشان موجب در خطر قرار گرفتن حکومتشان می‌شود. ما کشوری هستیم که به راحتی تصمیماتمان را بصورت مستقل می‌گیریم و چین می‌خواهد در منطقه حضور داشته باشد و همچنین به هر کشوری نمی‌تواند ورود پیدا کند چراکه باید امید داشته باشد که از سرمایه‌گذاری خود در دراز مدت می‌تواند بهره ببرد.

به کدام کشورها در منطقه می‌تواند امید داشته باشد که امروز با سرمایه‌گذاری در حد کلان با عوض شدن حکومت آن کشور فضای سرمایه‌گذاری تغییر نکند، تمامی این موارد موجب شده که چین صاحب روابط استراتژیک با ایران شود.

مهمترین معبر چین جاده ابریشم است که می‌توان این جاده را نخ حیات آینده چین در روابط با دنیا دانست، این جاده از ایران می‌گذرد و اولین قطار به عنوان نمادین از ایران عبور کرد و ایجاد روابط استراتژیک میان ایران و چین کاملا منطقی است.

* آیا برجام تاثیری در معیشت مردم خواهد داشت؟

برجام قراردادی است که ما انرژی هسته‌ای را در حدی که موفق با داشتن آن شده‌ایم، نگه خواهیم داشت همچنین برجام به محاصره اقتصادی پایان خواهد داد،‌ممکن است کسی تصور کند که برجام می‌توانست بهتر از این باشد اما همه تلاش کردند و در پایان این نتیجه به دست آمد.

امیدواریم مردم در زندگی‌شان نتایج برجام را حس کنند البته این موضوعی نیست که امروز برجام بدست آمد، فردا همه مسائل و مشکلات حل و فصل شود چرا که فشارهای اقتصادی و سیاسی به مرور زمان شکل گرفته است و همچنین مراقبت از اجرای برجام تضمین کننده است و اگر خوب مراقبت شود مردم در زنگیشان تاثیر آن را احساس خواهند کرد.

*نظرتان در رابطه با محمد جواد ظریف چیست؟

محمد جواد ظریف دوست بنده است و بیش از ۳۰ سال قبل همکار ما بود. زمانی که بنده برای شرکت در اجلاس سازمان ملل به آمریکا سفر کرده بودم ،‌ ظریف در آمریکا دانشجو بود و بعنوان یکی از اعضای برجسته انجمن اسلامی دانشجویی مقیم آمریکا با بنده ملاقات کرد.

در ابتدا ظریف کارمند محلی شد اما پس از گذراندن دکتری به وی کمک کردم تا دوره نظام وظیفه خود را در سازمان ملل بگذراند زیرا جایی بود که وجودش بعنوان یک کارشناس برجسته موثر بود.

ظریف با استعداد، معتقد به نظام و توانمندی لازم را دارا هستند و همچنین وی ۳۰ سال پشتوانه کارشناسی در حوزه بین‌الملل را در کارنامه خود به ثبت رسانده است که این موضوع باعث شده که ما کمتر کسی را شبیه ظریف در حوزه بین الملل داشته باشیم. هر زمانیکه محمد جواد ظریف متوجه شد که نظر مقام معظم رهبری به صراحت چیست، آن را اجرا کرده و می کند.



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : دو شنبه 3 اسفند 1394
هاشمی رفسنجانی باید چنان سیلی به انگلیس بزند که همه را بر انگیزد
هاشمی رفسنجانی باید چنان سیلی به انگلیس بزند که همه را بر انگیزد

نماینده مردم تهران در نامه ای به هاشمی رفسنجانی، نسبت به تبعات سکوت در برابر حمایت انگلیس از نامزدهای تحت نام وی، هشدار داد.

احمد توکلی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در نامه ای به آیت الله هاشمی رفسنجانی نامزد انتخابات مجلس خبرگان رهبری، با یادآوری سوابق انقلابی وی و حمایت این روزهای انگلیس از لیست ائتلاف تحت نام او، خواستار اعلام موضع صریح در برابر این مساله و جلوگیری از مسائلی مانند فتنه ۸۸ شد.

متن نامه به این شرح است؛

بسم الله الرحمن الرحیم
برادر ارجمند حجه الاسلام والمسلمین جناب آقای هاشمی رفسنجانی
سلام علیکم

مانند گذشته به احترام سوابق دیرپای جنابعالی در نهضت اسلامی و انقلاب اسلامی مردم ایران و انتظاری که این سابقه زحمات، از شما بر می‌انگیزد این نامه را می نویسم. البته همین سوابق شما باید موجب شود که در نقد شما نیز نقادان شرط جوانمردی را مراعات کنند. موضوع این نوشته من دخالت انگلستان در انتخابات جاری است.

وقاحت انگلیس در دخالت آشکار انتخاباتی چنان تکان دهنده است که اگر همه نیروهای وطن دوست و شخصیت‌های نظام در برابر آن نایستند، دیر یا زود خانه سِدان برپا می‌شود و دیگ های پلو در سفارت انگلستان برای غرب‌زدگان، روشنفکرنمایان و عوامل ضد انقلاب که به سفارت پناهنده میشوند ویا کسانی که ناخواسته و نادانسته به این وادی خیانت کشیده شوند، بارگذاشته خواهد شد.

جناب آقای هاشمی رفسنجانی!
جنابعالی آن همه فداکاری و مبارزه پیش و پس از انقلاب را که خود در اکثر آنها حضور داشته‌اید، به خاطر دارید، و به جنایات انگلیس در ایران و تاثیر نفوذ این کشور در تخریب و انحراف مشروطیت و سقوط دولت ملی در قضیه نهضت ملی شدن صنعت نفت و کودتای ننگین ۲۸ مرداد واقفید. به همین دلیل خطر بزرگی که از این حیث انقلاب را تهدید می کند بر شما بیش از دیگران آشکار است. مدتی است که رهبری با جدیت خطر نفوذ را مکرراً تذکر می دهند. از جنابعالی زیبنده است که با ایشان همراهی فعال داشته باشید. زیرا در یک گردنه بسیار مهم، یکی از کثیف ترین و خبیث ترین دشمنان ملت، آشکارا در سیاسی ترین امر کشور که انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان باشد دخالت می کند. اینجا هاشمی رفسنجانی باید کسی باشد که چنان سیلی به چهره پلید انگلیس بزند که نه تنها همه انقلابیون را بر انگیزد، بلکه مردم شریفی را که ممکن است گرفتاری‌ها نگذارد در این امور وقت صرف کنند. نسبت به خطر بزرگی که کیان استقلال ملی را هدف گرفته است هوشیار نماید.

حقیقت دیگری که موضعگیری مستمر و قوی شما را در این امر خطیر ضروری می‌سازد اصرار و هشدار امام بود که مکرراً می‌فرمود اگر دشمن از کسی تعریف کرد فرد باید به خودش بنگرد که چه کرده است که چنین بلایی متوجه وی شده است. خود شما بارها به همین استناد به دسته بندی نیروهای داخلی پرداخته‌اید، حالا سخن از تعریف نیست، بلکه صریحاً از جنابعالی و فهرست انتخاباتی ذیربط پشتیبانی می‌کنند و از مردم ایران می‌خواهند که به افراد مشخصی رای بدهند و به افراد مشخص دیگری رای ندهند. اینجا پای دخالت آشکار یک دشمن دیرینه ایران در امور کشور در میان است، نه تعریف و تمجید یک رسانه دشمن از یک فرد، پاسخ درخوری می خواهد که شما را گرفتار اتهام نسازد.

مسلم است که دشمن می خواهد که همه ما نباشیم. قصد خیری نسبت به هیچ یک از انقلابیون از هر طرف ندارد.

یک هدف انگلستان و سایر مستکبران از اینگونه دخالت‌ها همین تشدید اختلاف داخلی است که به نظر می‌رسد تا اینجا کارش بی‌اثر نبوده است. به خاطر دارید که در سال ۸۸ تا وقتی غربی‌ها وارد ماجرا نشده بودند مسأله یک امر داخلی بود که با تمکین به قانون و مواجهه منطقی با رخدادها قابل حل می‌نمود ولی ورود دشمنان به عرضه و تجهیز نیروهای ضد انقلاب، تجمعات مردم گله‌مند و معترض را به تحرکات ضد امنیتی مبدل ساخت و آقای موسوی تحت تأثیر برخی نزدیکان، سابقه و تعهدات خویش را به فراموشی سپرد و به ستیز با قانون روی آورد و دست آشکار بیگانگان را در مدیریت و هدایت فتنه نادیده گرفت و آن همه آسیب جبران‌ناپذیر به وحدت و امنیت ملی و اقتصاد و حیثیت کشور در عرصه بین‌المللی وارد آورد. مقصود آن نیست که در این انتخابات چنان فتنه‌هایی قابل بر انگیختن است، بلکه برادرانه هشدار می‌دهم مسیری که می‌خواهند ما و شما را به آن بکشانند، آینده بهتری از مصیبت فتنه سال ۸۸ ندارد. شما سد این راه شوید.



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : دو شنبه 3 اسفند 1394
انگلیس مجلسی می‌خواهد که حاج قاسم را در تهران زمین‌گیر کند

دیپلماسی نبود که آمریکا را به پای مذاکرات کشاند بلکه دست بلند و قدرت اسلام بود، اینکه خودشان می گویند 100هزار موشک حزب الله در حال اماده به سمت تلاویو است.

سردار نقدی در جمع بسیجیان ناحیه مقاومت شهید بهشتی:

انگلیس مجلسی می‌خواهد که حاج قاسم را در تهران زمین‌گیر کند / بازپس گیری یک میلیارد و ۷۰۰میلیون دلار از اموال بلوکه شده ایران طی عملیات موفق اطلاعات سپاه

دیپلماسی نبود که آمریکا را به پای مذاکرات کشاند بلکه دست بلند و قدرت اسلام بود، اینکه خودشان می گویند ۱۰۰هزار موشک حزب الله در حال اماده به سمت تلاویو است.

 سردار محمدرضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین عصر امروز در جمع هیات عاشقان ولایت ناحیه بسیج شهید بهشتی در فرهنگسرای گلستان در سخنانی اظهار داشت: بعد از فتنه ۸۸ تعدادی از فتنه گران به امریکا نامه نوشتند و خواستار تحریم های شدید علیه ایران شدند تا مردم به خیابانها بریزند تا به نظام برای تسلیم شدن فشار بیاورند.

به گزارش فارس؛ نقدی با اشاره به سفر معاون خزانه داری امریکا به کشورهای مختلف در رابطه با ایران تصریح کرد: او کشور به کشور رفت و با رشوه به برخی کشورها خواست که ایران را تحریم کنند.

وی به بحث نفوذ اشاره و تصرح کرد: نفوذ اخرین بخت امریکاست و همان کار معاویه را می کنند زمانی که لشکر معاویه دید که در مقابل لشکر امام علی(ع) در حال شکست است و مالک اشتر به خیمه معاویه نزدیک شده است قران سرنیزه کردند و گفتند ما دوست هستیم و حاصل این فریب چندین سال بعد موجب شد که اسلام به دست یزید شرابدخوار بیفتد لذا در نفوذ دشمن نباید غفلت کنیم.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به ماجرای آزادی جاسوسان دوتابعیتی تاکید کرد: بازپس گیری یک میلیارد و ۷۰۰میلیون دلار از اموال بلوکه شده ایران محصول عملیات موفق اطلاعات سپاه در دستگیری جیسون رضائیان بود و ما‌به‌ازای آزادی این جاسوس بود نه موضوع مذاکرات هسته ای.

نقدی ادامه داد: دیپلماسی نبود که آمریکا را به پای مذاکرات کشاند بلکه دست بلند و قدرت اسلام بود، اینکه خودشان می گویند ۱۰۰هزار موشک حزب الله در حال اماده به سمت تلاویو است.

وی با اشاره به نفوذ جریانی خاطرنشان کرد: نمونه بسترهای نفوذ جریانی این است که پیشرفت علمی را در گرو ارتباط با آمریکا بدانیم و آرامش خود را در صورتی بدانیم که دست از آرمانهایمان برداشته و به فلسطین، لبنان و عراق کمک نکنیم؛ آمریکا در نفوذ جریانی می خواهد فکر ما را عوض  کند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به وضعیت نابسامان فرهنگی در آمریکا بیان داشت: ۶۰ درصد کسانی که در آمریکا متولد می‌شوند به گفته خودشان از طریق نامشروع است.

وی ادامه داد: رئیس جمهور آمریکا خودش گفته که بعد از ۱۱ سپتامبر تا به امروز ۴۰۰ هزار نفر در آمریکا کشته شده‌اند؛ آنوقت می‌خواهند سبک زندگی خود را به ما القا کنند.

نقدی با اشاره به برخی مصادیق نفوذ فرهنگی اظهار داشت:۵ نفر از سردسته‌های گروهی را گرفتند که گروه مدلینگ بودند و کارشان این بود که به خانم ها پول می دادند تا آرایش و لباس خاصی بپوشند و به داخل خیابانها بیایند برای تغییر فرهنگ که دستگیر شدند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین به مضرات نزدیکی با آمریکا در گذشته اشاره و تصریح کرد: ارتباط گذشته ایران در زمان شاه، حاصلی جز فقر، بی‌سوادی، نبودن برق، آب سالم، بهداشت، جاده برای روستاها نداشت و نتیجه آن وابستگی بود.

وی با اشاره به تعامل امروز دولت با آمریکا نیز گفت: امروز نیز نتیجه دو سال و نیم تعامل با آمریکا موجب افت علمی، اقتصادی و اجتماعی کشور شده است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: ما پیروزی ها و موفقیت هایمان در مبارزه با آمریکا حاصل شده است نه تعامل با آن و اگر مجلسی با فکر تعامل با آمریکا روی کار بیاید ناکارامدی و افت کشور به کجا خواهد رسید؟

سردار نقدی تاکید کرد: انگلیس الان در انتخابات ما دخالت کرده و می گوید به چه کسانی رای ندهیم و به چه کسی رای دهیم. انگلیس به فکر تشکیل مجلسی است که از طریق آن بتواند قراردادهای استعماری نفتی با ایران امضا کند؛ مجلسی که مفت فروشی گاز ما را امضا کند؛ مجلسی که سردار قاسم سلیمانی را در تهران زمین‌گیر و حضور او و دفاع حرم حضرت زینب (س) را تعطیل کند.

 

گروه سیاسی _ رجانیوز



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : دو شنبه 3 اسفند 1394
هاآرتص: پیروزی رژیم سوریه، پیروزی ایران هم محسوب می‌شود




:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : یک شنبه 2 اسفند 1394
بیانیه اخیر شورای امنیت درباره یمن





:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : یک شنبه 2 اسفند 1394
بشار اسد: به حمایت روسیه و ایران برای تکمیل پیروزی‌ها اعتماد دارم





:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : یک شنبه 2 اسفند 1394